Ma, holnap nem kövér nyelős (esetleg nyelető) fiú?
Sziasztok!
Pápa-Ajka-Veszprém k. valaki?
Pápa-Ajka-Veszprém k. valaki?
Közös hoki most? 13.ker.
Miskolcon szerszámom veretném.
Diszkrét bi havert keresek hosszabb távra!
Fiatalodsz.
Az adatlapod szerint 41 éves vagy (Ez egy válasz Szivattyú üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Az adatlapod szerint 41 éves vagy (Ez egy válasz Szivattyú üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 27. csütörtök 02:55
Budapesten, vagy a Budapest - Cegléd vasútvonalon keresek nagyobb méretű aktív férfit, hosszú, tartalmas, leginkább orális sexre, de ha jó nagy a szerszám, szívesen befogadom "alul" is. Perverzió is belefér. Hely vagy autó kell! Én 170/70, 39 éves passzív vagyok.
Solton ma délelótt szopnék !Csak mi pasik
Szombat délelőtt hellyel rendelkező aktív pasi lesz Pesten?
Felmennék egy jó szopatásra és egy kiadós dugásra.
Én 22 éves kissé macis passzív vagyok.
Felmennék egy jó szopatásra és egy kiadós dugásra.
Én 22 éves kissé macis passzív vagyok.
Hatvan és környékéről valaki akit szophatok? Helyem van.
Fehérváron ma délelőtt,vki aki egy kezdőt elfogad?skypon tarcsi3
Budapesten, vagy a Budapest - Cegléd vasútvonalon keresek nagyobb méretű aktív férfit, hosszú, tartalmas, leginkább orális sexre, de ha jó nagy a szerszám, szívesen befogadom "alul" is. Perverzió is belefér. Hely vagy autó kell! Én 170/70, 39 éves passzív vagyok.
Sziasztok! Pénteken délelőtt a Király utcai szexmoziban esetleg lenne kedve valakinek találkozni? Keress meg privátban és egyeztetünk!
Vékony fiút szopnék
Sziasztok Szeged Baja vonalon valaki?
Te farkad is szép.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 26. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4566432)
2022. 01. 26. szerda 20:48
Sajna Kecskeméti vagyok de szívesen megnézném a nagy farkad:P
Sajna Kecskeméti vagyok de szívesen megnézném a nagy farkad:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 26. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4548982)
2022. 01. 26. szerda 15:26
Sziasztok! Nagy intimű kezdő aktív srác keresne passzív partnert! Nyíregyháza, illetve Debrecen közelében!
Eger és környékén keresek szexpartnert minden jóra! Holnap napközben valaki?
Sziasztok!
Most valaki Székesfehérváron?
kölcsönös játékokra?
Egész este jó nekem,most
csak Bi fiúkat keresek. A párom
most nem érhető el.
Most valaki Székesfehérváron?
kölcsönös játékokra?
Egész este jó nekem,most
csak Bi fiúkat keresek. A párom
most nem érhető el.
Mi jóra?
(Ez egy válasz andrs02 üzenetére (2022. 01. 26. szerda 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 26. szerda 19:15
Sziasztok.
Ma este 22 után találkoznék Budaörsön 20 alatti vagy 60 èv feletti úrral.Ha megfelelsz a korhatàrnak kérlek keress meg privàtban.Köszönöm
Ma este 22 után találkoznék Budaörsön 20 alatti vagy 60 èv feletti úrral.Ha megfelelsz a korhatàrnak kérlek keress meg privàtban.Köszönöm
Sziasztok.