Ma estére (01.19) keresem aktív partnerem szexre Budapesten belül. smile
(Hely/autó szükséges) 27 éves passzív srác vagyok
(Hely/autó szükséges) 27 éves passzív srác vagyok
Mai nap közös kurv@zás érdekel valakit? Kocsiban, Üllői környéke. Én bi srác.
Nagy farku pesti fiu?
Kecskeméten most egy szopásra valaki?
Ma valaki 17. Ker. Környékén szopna valaki?
Holnap delutanra/estere keresek valakit akivel kiverhetem. Hely kell!
Tiszakécske termálfürdőbe valaki?
Sziasztok! Transzit,CD-t,nőies passzív srácot keresek.
Írjatok privátban
Írjatok privátban
43- éves Bp- i férfi vagyok. 18- 40 éves korig férfit szopnék,akár rendszeresen. Hely van.
Eger környékén van bi pasi,aki masziroz is?
Sziasztok
Most a Nagyvárad tér környéken hellyel rendelkező ápolt férfit aki szopatni esetleg szopni szeretne. Szimpátia esetén akár több is lehet.
Most a Nagyvárad tér környéken hellyel rendelkező ápolt férfit aki szopatni esetleg szopni szeretne. Szimpátia esetén akár több is lehet.
Ma délután Hatvanban vagy környékén valaki közös masztira vagy orálra esetleg? Helyem sajnos nincs,de bármi szóba jöhet. Esetleg kerekharaszti pihenő az m3 on vagy vasútállomás wc,vagy csak úgy az autóban!
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Ma estére (01.19) keresem aktív partnerem szexre Budapesten belül.
(Hely/autó szükséges) 27 éves passzív srác vagyok.
(Hely/autó szükséges) 27 éves passzív srác vagyok.
Ma napközben szopnék egy vagy több faszt is végig, Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén.
sziasztok!
ma bpen vagy pest megyeben szopnek.
ma bpen vagy pest megyeben szopnek.
Balatonmária-Marcali környékén bi pasik, kölcsönös maszti?
Szegeden szopnék nyalnék akkár több fiút is!
Magas nagydb férfias full szörös testü,borostás arcú 50-es nős bi vagyok,uni akt inkább de imádok cumizni végig az ondót imádom nyelem.A viszonzás nem szükséges,simán csak ürithetsz ha erre van igényed,de tartos baráti kapcsolat lenne megfelelö számomra.A pina és a punci már uncsi számomra…Bp-n ma kb 11.30-tol du 1 ig lenne idöm találkozni,de persze más idöpont is megfelelő lehet beszéljünk.Irj és a gyorsabb kontakt miatt esetleg irj telszámot.Köszönöm.
Ma délelőtt valaki Szolnokon talizni? Hely kell.