Házibuliba kurni akaró pasik most éjjel ?
Valaki Budaors kornyeken? 20eves vagyok szopatnek,dugnek
Holnap pesten biszex -uniszex pasit keresek egy lány 2 pasi mellé.
Fiatal pasi jó méretel csatlakozhat.
Privibe irjatok.
Fiatal pasi jó méretel csatlakozhat.
Privibe irjatok.
Sziasztok!BÚÉK!Ma estére keresek normális partnert(kkt) érzéki szexre,határ a csillagos ég....!Hajdú-Bihar
Sziasztok!BÚÉK!Ma estére keresek normális partnert(kkt) érzéki szexre,határ a csillagos ég....!Hajdú-Bihar
Hétfőn nap közben igényes urat szopnék Marcali-Keszthely környékén
Sziasztok! Most valaki Ferihegy és környékéről? Autós kalandra?
Ma este szabad vagyok lenne kedve valakinek egy jó szexre ? Szeretek szopni és meg is dughatnál. Helyem is van.
Sziasztok.... Hatvan és környékén csatlakoznék Bi párokhoz... Utazni tudok... Viberen szívesen folytatom az ismerkedést..
Hétfőn nap közben igényes urat szopnék Marcali-Keszthely környékén.
Biszex diszkrét férfias srác vagyok 32-185-90, hetero életvitellel! Biszex férfias pasi van itt Eger-Gyöngyös-Salgótarján-Ózd vonzáskörzetéből, hozzám hasonló alkati paraméterekkel? Várom az üzeneteket!
Biszex szobafestő szívesen maszekolna , akár csini fehérneműben is .
Sziasztok,
Diszkrét srácnak kiverném ma mű puncival.
Helyem van Szentendrén
Diszkrét srácnak kiverném ma mű puncival.
Helyem van Szentendrén
Ma vagy holnap lenne olyan pasi akinek van bátorsága a számba élvezni?
kecskeméti biszex párt keresek
Sziasztok!
III. Kerben a Zöld vasút összekötönél mostanában kocsimba szopnék egy jót, de ha úgy vagy szopatnék is. Írj privátba.
III. Kerben a Zöld vasút összekötönél mostanában kocsimba szopnék egy jót, de ha úgy vagy szopatnék is. Írj privátba.
Sopronban keresek egy kanos, szexehes fiut.
Leszopnalak és ha akarsz dugj meg.
Popom keményen szét baszhato lenne ma, most, este
Sopronban.
Leszopnalak és ha akarsz dugj meg.
Popom keményen szét baszhato lenne ma, most, este
Sopronban.
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék,(viszonzást nem várok! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak!
Most kanos aktiv? 3.ker