Sziasztok! Igényes srácot szopatnék Békés megyében!
Esztergomban hellyel valaki akit éjf3l körül leszophatok?
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Sziasztok ismerkedne valaki Ajka környékén egy nöi fehérnemus passzival.?
Holnap délelőttre keresek aktív partnert!Hegyeshalom-Győr-Tata térségében!
Sziasztok!
Ma este aktív srácot szopnék. Autó vagy hely szükséges részedről. (27 éves passzív vagyok - Batthyhány térnél lakom)
Ma este aktív srácot szopnék. Autó vagy hely szükséges részedről. (27 éves passzív vagyok - Batthyhány térnél lakom)
Fehérvár környékén valaki cumizna?
Sziasztok Piliscsaba környékén?
Budapesten kalandoznèk. 30 éves srác vagyok autóval, de helyem is van.
Sziasztok
A jövő héten kedden Pesten leszek késő délután vagy kora esti órákban fogadni tudó partnerem keresem
Adatlapom alapján! Írj ha érdekel!
A jövő héten kedden Pesten leszek késő délután vagy kora esti órákban fogadni tudó partnerem keresem
Adatlapom alapján! Írj ha érdekel!
Valaki holnap délután tali?
Holnap napközben Egerben hellyel rendelkező?
sziasztok! pest megye Nagykáta környékén illetve jászberény és környéke keresek hellyel rendelkező bi pasit vagy bi párt vagy párt minden jóra
! irj nyugodtan üzenetet nem harapok

Holnap délelőtt valaki, hely jó lenne.Budapesten.Egy kis oda vissza ?
Sziasztok,
Ma este valaki? Helyem van Szentendrén, diszkréció adott és elvárt, biztonság fontos.
30 éves diszkrét bi Uni srác vagyok
Ma este valaki? Helyem van Szentendrén, diszkréció adott és elvárt, biztonság fontos.

Sziasztok. 22 éves pocakos srác vagyok. Ma estére 10-11 órától keresem aktív kanos bikámat. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye
Sziasztok! Közös hoki vagy egyéb Albertirsa környékén!?
Sziasztok.Holnap szivesen meglátogatnék egy bi fiút helyed legyen!
Hatvan vagy környékén ez le marat
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 13. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4653306)
2022. 01. 13. csütörtök 16:38
Sziasztok szombaton délelöt keresek nem kamus lehetöleg helyel rendelkezöt.csak az irjon akinek jo az idöpont!