Sajnos messze vagy, pedig az enyémet nyelhetnéd.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeged-szentes fele van valaki ismerkedésre és diszkrét kalandra? Mindenre nyitott vagyok
Jövő hét csütörtöktől Sàrvàron leszek, partnert keresek hokira, oràlra.....
Nekem is sikerült , de tény elég rossz itt a társkeresős részleg. Vannak ennél sokkal jobb oldalak.
(Ez egy válasz BlaciP üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
én azért párszor keféltem innen már egy sráccal
(Ez egy válasz Macis94 üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Macis94 üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 09. hétfő 14:38
Valakinek jött már itt össze bármi is?
1éve csak a kamut kapom farok helyett
Sziasztok! Vasárnap Budapesten leszek! Partnert keresek minden jóra! Mindent meghallgatok!
Pécsen szopatnám a farkam,rendszeresen nyeld rendesen,csak kezdők irjanak
Sziasztok!
Debrecenbe valaki egy közös hokira? Hely van. Légy ápolt, borotvált. Kövérek, szőrösek ne. Maximum 45.
Debrecenbe valaki egy közös hokira? Hely van. Légy ápolt, borotvált. Kövérek, szőrösek ne. Maximum 45.
Zugló hely ok. Aktív férfias? PM
Kecskeméten szopnék holnap.
Békés megyei bi, aki szeret cumizni, Gyomaendrőd?Privi!
Aktív srácot szopnák ma 16:00 után. Gödöllő környékén.
Aktív/uni partnert keresek holnapra Mosonmagyaróvár környékén. Masszázs extrákkal?
Egyre jobb
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. decemberében tudtam gecit nyelni. Azóta semmi.
2026. 02. 09. hétfő 14:38
Kecskeméten szopass meg!
Kíváncsi hetero pasi
???
Kíváncsi hetero pasi
???
Most nincs valakinek kedve el elveztetni a kocsijában? 13ker! Olyan aki bírja ha sok jön
Marcaliba valaki most?
20/6 uni vagyok
20/6 uni vagyok
Esztergom környékén cumiznék