Ma taliznék normális sráccal a Glory Cafeba. Valaki? Akár kíváncsi hetero is.
Sziasztok!
Csütörtökön valaki innen jön a Magnumba?
Csütörtökön valaki innen jön a Magnumba?
Lenne egy hetero srác akit szét lehetne dugni. Aki jönne a GB-re írjon! BP
Írtam chatre
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2026. 03. 31. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
11ker Budaörs környéken valaki hellyel?
Bi beállítottságú férfit keresünk közös élvezetekre
Hegyeshalom-Tatabány között, holnap estére egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Mór mellett viszonzás nélkül szopnék. Helyem van
16 órakor közös masztihoz lenne kedve valakinek? Könyves Kálmán krt környéke. Vékony testalkat előny
Kölcsönös hoki oral M7 Bp irány?
Sziasztok!
03.31-04.01 Debrecenben van helyem. Keresnék férfi párost, vagy csak simán 2 pasit akikkel lehet hármasozni. Én uni vagyok kicsit erősebb passzív oldallal. Egészséges kereteken belül mindent szeretek, persze helyzet és hangulat függvénye mit csinálunk. Én 34 éves (általában 25-nek néznek), 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Hasonló emberek társaságát keresem!
03.31-04.01 Debrecenben van helyem. Keresnék férfi párost, vagy csak simán 2 pasit akikkel lehet hármasozni. Én uni vagyok kicsit erősebb passzív oldallal. Egészséges kereteken belül mindent szeretek, persze helyzet és hangulat függvénye mit csinálunk. Én 34 éves (általában 25-nek néznek), 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Hasonló emberek társaságát keresem!
Hoki,orál most Budapesten?
Most valaki Kecskeméten?
Olyan érzésem van hogy haldoklik az oldal, remélem holnap rátalálok arra akivel hosszabb időre biztosítva lesz hogy jól érezzük magunkat!
Ma,popsim kemény,kitartó,hosszú,többszöri kikormolására aktívot meglátogatnék.
Ma délelőtt valaki Nagykőrös és környékén mindenre nyitott vagyok fogadni tudok
Nagy faszú aktív pasit keresek aki jönne vagy jár Monor Gomba fele szivesen leápolnám autóban szabadban.
Ma délelőtt Csömörön vagyok az Auchannál. Szívesen szopnék viszonzás nélkül.
Szopni imádo pasit keresek most gyöngyösön
Valakinek kiverném most reggel a Duna pláza környékén