szerintem is a 3-as versenyzö a legjobb....gratula neki
Én a 3 számúra szavazok
Én nem szavazok ..de szeretnék gratulálni mind három hölgynek..és bízom benne hogy lesz még háziversenyünk ahol a férfi nem is képviselteti majd magát!
én is a 3 számúra szavazok
Sajnálom hogy fiú nem küldött be képet
Sajnálom hogy fiú nem küldött be képet
az 1. sz. képre szavazok!
Több kép -versenyző- nincsen?
Kevésből könnyű és nehéz is választani!
Az egyesen nem sok gyümölcs van, de az finyomnak látszik!
Kevésből könnyű és nehéz is választani!
Az egyesen nem sok gyümölcs van, de az finyomnak látszik!
sziasztok a 3-as számú nálam a favorit arra szeretnék szavazni
Hát Ha nekem szavaznom kellene, akkor a 3. versenyzőre szavaznék. Tetszik tényleg. Étvágy gerjesztő....
Sztem is a 3. a nyerő.
Ez a szavazás nekem sem tiszta, de itt voksolok.
Nálam a kivis-tejszínes /szőlős,narancsos, lime-os) cici nyert! Ott is az alsó kép a tetszetősebb!
Nálam a kivis-tejszínes /szőlős,narancsos, lime-os) cici nyert! Ott is az alsó kép a tetszetősebb!
Nálam a 3. számu cicis, sok gyümőlccsel, de csak azért mert imádom a kiwit. Ja meg a szölöt, és a tejszinhabot, ááááá nem folytatom. A lényeg, hogy a 3. képsorozat tetszik, arra szavazok.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 21:50
úgy, édes kis mackóm hogy beírsz egy számot, egy és három között, ami nem azt jelenti, hogy kettő, hanem beletartozik az egy és a három is...meg a kettő
szavazni bárki szavazhat, de csak a privátban felkértek voksai kerülnek az eredmény beszámításába
szavazni bárki szavazhat, de csak a privátban felkértek voksai kerülnek az eredmény beszámításába
Nálam a nyerő a 3-as számú versenyző
úgy, édes kis mackóm hogy beírsz egy számot, egy és három között, ami nem azt jelenti, hogy kettő, hanem beletartozik az egy és a három is...meg a kettő
szavazni bárki szavazhat, de csak a privátban felkértek voksai kerülnek az eredmény beszámításába (Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
szavazni bárki szavazhat, de csak a privátban felkértek voksai kerülnek az eredmény beszámításába (Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 21:41
lehet, hogy csak én nem tudom, de itt most hogy lehet szavazni?
lehet, hogy csak én nem tudom, de itt most hogy lehet szavazni?
3.-as számu
2.-es számú
1.-es számu
egy kis izelítő...(a kép illusztráció)
Kedves csetesek és fórumosok!
Újra Háziverseny!Ezúttal a Hölgyeknek és az Uraknak is lehetőséget adunk de várjuk vállalkozó párok jelentkezését is!
Téma:" Étel bármilyen testrészen erotikusan tálalva" ( bármilyen étel,bármilyen testrészen)!
Jelentkezni:November 15-től December 01-ig lehet!
A képeket a korábban már megadott E-mail címre lehet küldeni (a képek mellé írjátok a felhasználó neveteket is a beazonosítás miatt)
A képeket egyénileg feltölteni NEM lehet!
Beküldési cím:versenyggcset@freemail.hu
A klónregeléses szavazás elkerülése érdekében a cset és a fórum " ismert " és megbecsült tagjai közül válasszuk ki a zsűri tagjait.
Természetesen ezúttal is várjuk mindenki voksát de most is a zsűri szavazata lesz a döntő.
Kiértékelésre és szavazásra 1 hét áll majd rendelkezésetekre ebben a topicban!
Feltételek:
Most is 2 db képet kérünk
A testrészen jól látható helyre feketével legyen a G.G (GoldenGate) felirat!
A nyertes 1 hetes VIP-tagságot kap!
További információért keressetek engem csetin!
Várjuk mindenki jelentkezését!
jaaajjj...ez a verseny isteni lesz...mézes mellbimbók, cukkinis combok, túrós térdkalács
remélem a lányok elég fantáziadúsak lesznek
padlizsános prune (Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 07. 30. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves chat-es és fórumos Hölgyek!
Ismét Háziverseny! Ezúttal Tiétek a lehetőség!
Téma: "Étel bármilyen testrészen erotikusan tálalva" (bármilyen étel, bármilyen testrészen)!
Jelentkezni: Augusztus 1.-től 15.-ig lehet!
A képeket a korábban megadott, és már ismert E-mail címre lehet küldeni (a képek mellé írjátok a nick neveteket a beazonosítás miatt)!
Beküldési cím: versenyggcset@freemail.hu
A klónregeléses szavazás elkerülése érdekében ezúttal is a chat és a fórum "ismert" és megbecsült tagjai közül válasszuk ki a zsűrit.
Természetesen most is várjuk Mindenki voksát, de a zsűri szavazata lesz a döntő!
Kiértékelésre és szavazásra 1 hét áll majd rendelkezésetekre ebben a topicban.
Feltételek:
Mint mindig...most is 2 db fotót kérünk.
A testrészen jól látható helyre, feketével legyen a G.G (GoldenGate) felirat!
remélem a lányok elég fantáziadúsak lesznek
padlizsános prune (Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 07. 30. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 13:28
Kedves chat-es és fórumos Hölgyek!
Ismét Háziverseny! Ezúttal Tiétek a lehetőség!
Téma: "Étel bármilyen testrészen erotikusan tálalva" (bármilyen étel, bármilyen testrészen)!
Jelentkezni: Augusztus 1.-től 15.-ig lehet!
A képeket a korábban megadott, és már ismert E-mail címre lehet küldeni (a képek mellé írjátok a nick neveteket a beazonosítás miatt)!
Beküldési cím: versenyggcset@freemail.hu
A klónregeléses szavazás elkerülése érdekében ezúttal is a chat és a fórum "ismert" és megbecsült tagjai közül válasszuk ki a zsűrit.
Természetesen most is várjuk Mindenki voksát, de a zsűri szavazata lesz a döntő!
Kiértékelésre és szavazásra 1 hét áll majd rendelkezésetekre ebben a topicban.
Feltételek:
Mint mindig...most is 2 db fotót kérünk.
A testrészen jól látható helyre, feketével legyen a G.G (GoldenGate) felirat!