Nos, kedves HÖLGYEK, és segítőkész (fantáziadús) urak!
Mindent bele!
A beküldési határidő végéig a topic zárolva!
A beküldött képeket a beérkezési sorrendnek megfelelően a verseny szervezője (a zsűri elnöke) folyamatosan beszúrja-berakja a topicba!
Mindent bele!
A beküldési határidő végéig a topic zárolva!
A beküldött képeket a beérkezési sorrendnek megfelelően a verseny szervezője (a zsűri elnöke) folyamatosan beszúrja-berakja a topicba!
Kedves chat-es és fórumos Hölgyek!
Ismét Háziverseny! Ezúttal Tiétek a lehetőség!
Téma: "Étel bármilyen testrészen erotikusan tálalva" (bármilyen étel, bármilyen testrészen)!
Jelentkezni: Augusztus 1.-től 15.-ig lehet!
A képeket a korábban megadott, és már ismert E-mail címre lehet küldeni (a képek mellé írjátok a nick neveteket a beazonosítás miatt)!
A képeket egyénileg feltölteni NEM lehet!
Beküldési cím: versenyggcset@freemail.hu
A klónregeléses szavazás elkerülése érdekében ezúttal is a chat és a fórum "ismert" és megbecsült tagjai közül válasszuk ki a zsűrit.
Természetesen most is várjuk Mindenki voksát, de a zsűri szavazata lesz a döntő!
Kiértékelésre és szavazásra 1 hét áll majd rendelkezésetekre ebben a topicban.
Feltételek:
Mint mindig...most is 2 db fotót kérünk.
A testrészen jól látható helyre, feketével legyen a G.G (GoldenGate) felirat!
A nyertes 1 hetes VIP-tagságot kap!
Szívesen küldök Neked olyat is ha adsz elérhetőséget ahova küldhetem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi szépen a szavazatot!
Eléggé bevágódtál! ,-)
Nem szeretnél egy picit jobban bevágódni? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Eléggé bevágódtál! ,-)
Nem szeretnél egy picit jobban bevágódni? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:37
Nincs, illetve van cam-om, de nem akarom használni! pirulós smájli!
Hogy bevágódjak!
Rád szavaztam!
Hogy bevágódjak!
Rád szavaztam!
Nincs, illetve van cam-om, de nem akarom használni! pirulós smájli!
Hogy bevágódjak!
Rád szavaztam! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy bevágódjak!
Rád szavaztam! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (317468)
2008. 07. 24. csütörtök 17:37
Sziasztok! Én nyertem a versenyt! Köszi a szavazatokat! Lányok! Esetleg valaki megnézné kamerán is? ,-)
különben miért írtam volna?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 17:44
Szeretnéd?
Szeretnéd?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 17:43
gratula!
hogy mikor? ha leveszed a gatyádat, lefotózod a gyönyörű, izgalmas, meztelen fenekedet, és berakod a képet róla
hogy mikor? ha leveszed a gatyádat, lefotózod a gyönyörű, izgalmas, meztelen fenekedet, és berakod a képet róla
gratula!
hogy mikor? ha leveszed a gatyádat, lefotózod a gyönyörű, izgalmas, meztelen fenekedet, és berakod a képet róla (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy mikor? ha leveszed a gatyádat, lefotózod a gyönyörű, izgalmas, meztelen fenekedet, és berakod a képet róla (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 17:37
Sziasztok! Én nyertem a versenyt! Köszi a szavazatokat! Lányok! Esetleg valaki megnézné kamerán is? ,-)
Elöször is elismerésem minden bevállalós fiúnak...bártak voltatok Gratula!
Fel adtátok a zsűrinek a leckét...nagyon jók a képek
A zsűri döntése alapján:
az 5.-ös számu kép tulajdonosa lett a nyerő,így az övé lett az 1 hetes VIP-tagság
Gratula Neki!
A zsűri értékelése és a többi szavazatot is figyelembe véve:
A második helyezett a 4.-es számu
a harmadik peddig a 8.-as számu kép tulajdonosai lettek
Nekik is Grratula!
várunk Benneteket a következő " versenyeken" is
Fel adtátok a zsűrinek a leckét...nagyon jók a képek
A zsűri döntése alapján:
az 5.-ös számu kép tulajdonosa lett a nyerő,így az övé lett az 1 hetes VIP-tagság
Gratula Neki!
A zsűri értékelése és a többi szavazatot is figyelembe véve:
A második helyezett a 4.-es számu
a harmadik peddig a 8.-as számu kép tulajdonosai lettek
Nekik is Grratula!
várunk Benneteket a következő " versenyeken" is
..kár, hogy mancsai nem látszanak...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 22. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 22. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 20:53
persze...nyugodtan!
ne kíméld a lányokat!
jeccusom!
ez a kanna megőrült!
ezer évig nem jelentkezik, majd beteszi a "barátja" seggét teljesen feleslegesen és versenyen kívül!
de legalább valami formás fenék lenne...
ne kíméld a lányokat!
jeccusom!
ez a kanna megőrült!
ezer évig nem jelentkezik, majd beteszi a "barátja" seggét teljesen feleslegesen és versenyen kívül!
de legalább valami formás fenék lenne...
persze...nyugodtan!
ne kíméld a lányokat!
jeccusom!
ez a kanna megőrült!
de legalább valami formás fenék lenne... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ne kíméld a lányokat!
jeccusom!
ez a kanna megőrült!
de legalább valami formás fenék lenne... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (260579)
2008. 07. 22. kedd 20:25
savazhatok magamra? olyan carul állok bruhaha
Sziasztok!Versenyen kivul a 7es fiura szvazok,mert ö meg nem kapott szavazatot.Köszönöm,hogy nem hanyagoltatok el a Kelemen Anna topicot.
Halabol, szinten veresenyen kivul beteszem a lanyoknak a baratom hatsojat,amit egy nagyobb kepbol sikerult kivagnom:
Halabol, szinten veresenyen kivul beteszem a lanyoknak a baratom hatsojat,amit egy nagyobb kepbol sikerult kivagnom:
savazhatok magamra? olyan carul állok bruhaha
nagyon-nagyon nehéz döntés volt, mert mindegyik észbontóan szexi...csakis a belevitt fantázia miatt, ahogyan azt lencsi írta volt :
4-es fenék
4-es fenék
én meg még jobban az "éleselméjű kis caf(at)kákat"...
(Ez egy válasz Mókuscafat üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
én a 3-ra szavaznék.No koment.
Szeretem az éleselméjű tomokat
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 11:27
minden hölgy szavazata számít az elismerés és a pozitív vélemények tekintetében (lásd 116-os hsz-em), és ennek a bevállalós fiúk örülnek a legjobban, de a végeredményt kizárólag a 10-10 fő zsűritag fogja eldönteni!
mivel háromszor írtad le a 8-ast, ezért arra lehet következtetni, hogy Őt favorizálod
köszönjük a véleményedet!
mivel háromszor írtad le a 8-ast, ezért arra lehet következtetni, hogy Őt favorizálod
köszönjük a véleményedet!
Sziasztok,
lehet még szavazni? Molly, már rég megígértem.. Nálam a 6-os a nyerő Hajrá fiú, csak így tovább
lehet még szavazni? Molly, már rég megígértem.. Nálam a 6-os a nyerő Hajrá fiú, csak így tovább
minden hölgy szavazata számít az elismerés és a pozitív vélemények tekintetében (lásd 116-os hsz-em), és ennek a bevállalós fiúk örülnek a legjobban, de a végeredményt kizárólag a 10-10 fő zsűritag fogja eldönteni!
köszönjük a véleményedet! (Ez egy válasz Mókuscafat üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
köszönjük a véleményedet! (Ez egy válasz Mókuscafat üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)