Mivel úgyse számít én kettőre szavazok 4 és 8, a 8-as erős 8
Sziasztok!
Hát elöször is kedves fiukák...megszeretném köszönni,hogy bátrak voltatok álltátok a szavatokat...nektek nem csak a szátok járt
Nekem három popsi nyerte el a tetszésemet... az 1-es a 4-es és a 8-as számú.Mind három nagyon formás és harapdálni való !
Szavazatomat a 4-es számura szeretném leadni..mert nagyon tetszik ,hogy belevitt egy kis fantáziát.
A győzelemtöl függetlenül mindenkinek gratula..bizom benne hogy egy következő versenynél is számithatunk rátok!
Hát elöször is kedves fiukák...megszeretném köszönni,hogy bátrak voltatok álltátok a szavatokat...nektek nem csak a szátok járt
Nekem három popsi nyerte el a tetszésemet... az 1-es a 4-es és a 8-as számú.Mind három nagyon formás és harapdálni való !
Szavazatomat a 4-es számura szeretném leadni..mert nagyon tetszik ,hogy belevitt egy kis fantáziát.
A győzelemtöl függetlenül mindenkinek gratula..bizom benne hogy egy következő versenynél is számithatunk rátok!
ezt kifejtenéd? vagy csak én nem látok számot?
(Ez egy válasz Gabika1980 üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécs istennője nálam magasan verte a (sajna csak a)mezőnyt.
Négyeske popója a nyerő nálam, és nem csak a bor miatt! Minden nevezőnek gratula!
szioka mindenkinek mindenek elött gratulálok minden résztvevőnek hogy valoban megjelentek ezen a versenyen. az én szavazatomat a 3-as popsi nyerte el. .köszönöm a lehetöséget .
Nekem az 5-ös kép a nyerő...de mindenkinek gratulálok
minden bevállalós fiúnak szeretnék gratulálni!őnekik legalább nemcsak a szájuk járt!
két számomra nagyon formás fenék közt kell döntenem!a 4-es és a 8-as kép között vaciláltam de végűl a 4-es számú kép tulajdonosa a nyerő nálam!
gratulálok mégegyszer minden fiúnak!
két számomra nagyon formás fenék közt kell döntenem!a 4-es és a 8-as kép között vaciláltam de végűl a 4-es számú kép tulajdonosa a nyerő nálam!
gratulálok mégegyszer minden fiúnak!
mindenki szavazata számít az elismerések és vélemények tekintetében, de a Főadminok által megadott 10-10 fő a döntő szavazati tényező!
DÖNTETLEN ESETÉN (amire azért minimális az esély) a többiek szavazatát is figyelembe vehetik a kijelölt zsűritagok, tehát érdemes véleményt alkotni a versenyzőkről (számokkal megjelölve) minden hölgynek, assszonynak, lánynak!
és végül, ne felejtsétek el, hogy ITT is a RÉSZVÉTEL a nemes játékban, és nem a győzelem a legfontosabb elismerés!
DÖNTETLEN ESETÉN (amire azért minimális az esély) a többiek szavazatát is figyelembe vehetik a kijelölt zsűritagok, tehát érdemes véleményt alkotni a versenyzőkről (számokkal megjelölve) minden hölgynek, assszonynak, lánynak!
és végül, ne felejtsétek el, hogy ITT is a RÉSZVÉTEL a nemes játékban, és nem a győzelem a legfontosabb elismerés!
Gratulálok mindenkinek...de nálam a 3-as a tuti nyerő. Szavazatom tehát 3-as.
(kimoderálva! csak egyszer lehet szavazni! a zsűri tudomásul vette az előző szavazatodat az 5-re!
minek mégegy hsz-el megerősíteni??? :tom)
minek mégegy hsz-el megerősíteni??? :tom)
Nálam a nyerö a 3-mas
ma péntek van, este...meleg este...
ígértem, hogy versenyen kívül szavazok...
(sajnos TAM seggét nem látom)...
igen...egyetértek a LÁNYOKKAL, gratulálok a bevállalós FIÚKNAK!
sajnos ha jól tippelek, akkor csak csetis fiúk a bátrabbak...bocsi, ha mégis van köztük fórumos fiú is!
na szóval is, a voksomat (versenyen kívül) aaaaa
továbbra is aaaa...8-as számú versenyző (NŐ-re) adom!!!
a fiúknál a 4-es kép beküldőjét ötletesnek tartom, de elfogadom a nők többségi véleményét...
jahhh, és nekem a seggem a legjobb... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 16. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ígértem, hogy versenyen kívül szavazok...
(sajnos TAM seggét nem látom)...
igen...egyetértek a LÁNYOKKAL, gratulálok a bevállalós FIÚKNAK!
sajnos ha jól tippelek, akkor csak csetis fiúk a bátrabbak...bocsi, ha mégis van köztük fórumos fiú is!
na szóval is, a voksomat (versenyen kívül) aaaaa
továbbra is aaaa...8-as számú versenyző (NŐ-re) adom!!!
a fiúknál a 4-es kép beküldőjét ötletesnek tartom, de elfogadom a nők többségi véleményét...
jahhh, és nekem a seggem a legjobb... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 16. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Avoksom a 3-mas versenyzöjé ..nagyon formás
3-as tök jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 07. 18. péntek 16:21
az 5-ös és a 8-as között gondolkodom...
De..minden beküldött foto tulajdonosának..egy hatalmas Gratulácio...
Maradok a 8-asnál...
Hajrá Fiuk...
Maradok a 8-asnál...
Hajrá Fiuk...
az 5-ös és a 8-as között gondolkodom...
Maradok a 8-asnál...
Hajrá Fiuk...
Maradok a 8-asnál...
Hajrá Fiuk...
itt nincs mit mondani, egyértelmű az 5-ös. csak egyszer, tarthatnám a kezembe!!!!!!!!!!!!!!szóval:::::::::::::::5-ös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 8-asra szavazok, de minden elismerésem a többi versenyzőnek is!
Hajrá fiúk!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 16. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajrá fiúk!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 16. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 14:01
ohh...a legfontosabb:
kérem, hogy az alábbi rendszeresen fórumozó hölgyek adják le szavazataikat:
-molly
-királylányos
-audrey
-zelli
-charlotte
-nemadomfel
-bodybuildergirl
-babysilver
-exhibgirl
-norah
kérem, hogy az alábbi rendszeresen fórumozó hölgyek adják le szavazataikat:
-molly
-királylányos
-audrey
-zelli
-charlotte
-nemadomfel
-bodybuildergirl
-babysilver
-exhibgirl
-norah
Elöször is gratulálni szeretnék minden kedves résztvevőnek amiert bevállalta.Nagyon nehezen tudtam dönteni mert a fiuk feladták a leckét ..... Nekem az 5-ös kép tetszett a legjobban
Hmm...nagyon szuper mind nekem a 4-es tetszik de nagyon!!