Tudom nem számít a voksom, de én a 4-est választom
Nekem is tetszik az 5-ös kép. De mivel én 135kg vagyok jelenleg és csak a hatalmas méreteket kedvelő férfiakkal találkozom elhiszem, hogy az enyém is szép. DD bocsi!
Elábrándoztam...és elkűldtem hamarabb a levelem. Tehát az 5-ös képen lévő tenyrembe valóról ábrándoztam. Izgalmas lehet markolni és érezni a kemény izomok ritmusos munkáját. Valljuk be mi NŐK legalább annyiszor megnézzük a FÉRFIAK fenekét mint ők a miénket. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 16. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Elábrándoztam...és elkűldtem hamarabb a levelem. Tehát az 5-ös képen lévő tenyrembe valóról ábrándoztam. Izgalmas lehet markolni és érezni a kemény izomok ritmusos munkáját. Valljuk be mi NŐK legalább annyiszor megnézzük a FÉRFIAK fenekét mint ők a miénket. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 16. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 14:01
ohh...a legfontosabb:
kérem, hogy az alábbi rendszeresen fórumozó hölgyek adják le szavazataikat:
-molly
-királylányos
-audrey
-zelli
-charlotte
-nemadomfel
-bodybuildergirl
-babysilver
-exhibgirl
-norah
-molly
-királylányos
-audrey
-zelli
-charlotte
-nemadomfel
-bodybuildergirl
-babysilver
-exhibgirl
-norah
Gratulálok minden versenyzőnek a képek jobbnál jobbak de nekem az 5-ös kép gazdája tetszik éa a 8- kép gazdája tetszik.
De nyerő nálam az 5 ös versenyző
De nyerő nálam az 5 ös versenyző
Nyam a 8-as fincsinek tűnik, karmolnám (is).
pénteken szavazok...
én is megkérem a 10 csetis hölgyet,hogy voksoljo a legjobban tetsző popsira
-Tika
- Lencsibaby
- sajtocska
- százvirág
- zsókica
- szeszély
- wanda28
- bonba
- _riba_
- andici_26 (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 16. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
-Tika
- Lencsibaby
- sajtocska
- százvirág
- zsókica
- szeszély
- wanda28
- bonba
- _riba_
- andici_26 (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 16. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 14:01
ohh...a legfontosabb:
-molly
-királylányos
-audrey
-zelli
-charlotte
-nemadomfel
-bodybuildergirl
-babysilver
-exhibgirl
-norah
-molly
-királylányos
-audrey
-zelli
-charlotte
-nemadomfel
-bodybuildergirl
-babysilver
-exhibgirl
-norah
nekem az 1.számu jön be nagyon ,nálam tuti nyerő
Minden versenyzőnek gratula a képekért
Nekem a nyerő>>>> 5-ös kép
Nekem a nyerő>>>> 5-ös kép
Sziasztok!
Nem volt könnyű a választásom, mert van egy-két olyan popsi ami jól néz ki, de a legjobb akkor is az 5-ös számű popsi tulajé!!!!Hajrá neki!!!
Nem volt könnyű a választásom, mert van egy-két olyan popsi ami jól néz ki, de a legjobb akkor is az 5-ös számű popsi tulajé!!!!Hajrá neki!!!
ohh...a legfontosabb:
-molly
-királylányos
-audrey
-zelli
-charlotte
-nemadomfel
-bodybuildergirl
-babysilver
-exhibgirl
-norah (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 16. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
-molly
-királylányos
-audrey
-zelli
-charlotte
-nemadomfel
-bodybuildergirl
-babysilver
-exhibgirl
-norah (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 16. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 13:58
én is gratulálok minden formás popsi tulajdonosának
annyit tennék hozzá, hogy mielőtt neki állna bárki regeket gyártani, és napi 15 szavazattal erősítené valamelyik fenék sorszámát, ne fáradjon! a döntést egy előre kiválasztott zsűri szavazatai hozzák meg...10 fórumos és 10 chates hölgy voksát fogjuk összeszámolni
ettől függetlenül biztatásként mindenki szavazhat
annyit tennék hozzá, hogy mielőtt neki állna bárki regeket gyártani, és napi 15 szavazattal erősítené valamelyik fenék sorszámát, ne fáradjon! a döntést egy előre kiválasztott zsűri szavazatai hozzák meg...10 fórumos és 10 chates hölgy voksát fogjuk összeszámolni
ettől függetlenül biztatásként mindenki szavazhat
én is gratulálok minden formás popsi tulajdonosának
ettől függetlenül biztatásként mindenki szavazhat (Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 07. 16. szerda 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ettől függetlenül biztatásként mindenki szavazhat (Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 07. 16. szerda 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 00:19
Kedves csetesek és fórumosok!
Mostantól július 22.-ig várjuk a szavazatokat.
3 helyetett lesz,az első 1 hetes VIP-tagságot kap.
Gratula minden képbeküldőnek nagyon jók a képek
Sziasztok!
Hű! nehéz volt dönteni, és az utolsó döntésem alapján a 8. versenyzőre szavazok!!!!
(azt hozzá szeretném fűzni: 3 és az 5 versenyző is nagyon tetszett)!Gratulálok mindenkinek a részvételhez!!!Üdv, pusz Százvirág1
Hű! nehéz volt dönteni, és az utolsó döntésem alapján a 8. versenyzőre szavazok!!!!
(azt hozzá szeretném fűzni: 3 és az 5 versenyző is nagyon tetszett)!Gratulálok mindenkinek a részvételhez!!!Üdv, pusz Százvirág1
Sziasztok!
Gratulálok mindnyájatoknak!
Több "harapnivaló" férfihátsó között vaciláltam.
A zsűrinek tényleg nehéz dolga van!
De kimondom: az 5-ös férfipopsi Nálam a nyerő!
Gratulálok mindnyájatoknak!
Több "harapnivaló" férfihátsó között vaciláltam.
A zsűrinek tényleg nehéz dolga van!
De kimondom: az 5-ös férfipopsi Nálam a nyerő!
Kedves csetesek és fórumosok!
8.-as
7.-es
6.-os
5.-ös
Andie! mindig fagyaszd a beküldési határidőig a topicot, hogy csak a Te általad feltöltött képeket lehessen megnézni!
(kimoderálva! CSAK Andie tehet fel képeket, amit a versenyzők elküldenek neki! név nélkül és beszámozva!
különben a kép sajnos nem felelt meg a kiírási feltételeknek sem! olvasd el az indító hsz-t!:tom)
különben a kép sajnos nem felelt meg a kiírási feltételeknek sem! olvasd el az indító hsz-t!:tom)