(Ez egy válasz Andie üzenetére (2009. 02. 17. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 17. kedd 16:20
Sziasztok! Erre jártam...gondoltam hozok egy kis teát...szép délutánt Mindenkinek...
Sziasztok! Erre jártam...gondoltam hozok egy kis teát...szép délutánt Mindenkinek...
Szép jóestét Andikám!
Én is rég jártam errefelé...örülök, hogy újra látlak a szobámban..
szép estét neked és jó chatelést, nyugisat!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2009. 02. 15. vasárnap 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is rég jártam errefelé...örülök, hogy újra látlak a szobámban..
szép estét neked és jó chatelést, nyugisat!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2009. 02. 15. vasárnap 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
De rég jártam erre is.....
Szép napot Mindenkinek..
Szép napot Mindenkinek..
hát a kerted nekem nem annyira tetszik, viszont a kertecskédet azt művelném nagy türelemmel.
kigyomlálnám a gazokat, meglocsolnám a kertecskédet, és nem is kérnék érte fizetséget....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 10. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
kigyomlálnám a gazokat, meglocsolnám a kertecskédet, és nem is kérnék érte fizetséget....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 10. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2009. 02. 10. kedd 08:40
Esetleg tanulhatnál tőlem kertészkedést... Ha Neked is ilyen kerted lenne, biztos sokkal többen látogatnának meg
Esetleg tanulhatnál tőlem kertészkedést... Ha Neked is ilyen kerted lenne, biztos sokkal többen látogatnának meg
sziaaaaaaaaaa Sulamit!
ááá dehogy öregSam sosem rosszalkodik, csak szeretne. az hogy hanyagolnak nem baj, kevesebb gondom van.
most kertészetet tanulok, jön a tavasz a sziklakertem már rég készen van csak hiányzik belőle valami, most pont ezt álmodtam bele és ezen fogok dolgozni:
szép napot neked és jó fórumozást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 10. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ááá dehogy öregSam sosem rosszalkodik, csak szeretne. az hogy hanyagolnak nem baj, kevesebb gondom van.
most kertészetet tanulok, jön a tavasz a sziklakertem már rég készen van csak hiányzik belőle valami, most pont ezt álmodtam bele és ezen fogok dolgozni:
szép napot neked és jó fórumozást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 10. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 10. kedd 08:27
Nahát, Sam, úgy látom, Te valószínűleg büntiben vagy, hogy ennyire hanyagol Téged mindenki... Mit rosszalkodtál?
Nahát, Sam, úgy látom, Te valószínűleg büntiben vagy, hogy ennyire hanyagol Téged mindenki... Mit rosszalkodtál?
na végre egy kedves vendég, örülök a megjelenésednek...már megszoktam tőled néha felbukkansz és újra eltűnsz.
igen, amint látod nagy élet van errefelé, be sem néznek hozzám...már semmi sem a régi...
kellemes napot neked kedves Sulamit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
igen, amint látod nagy élet van errefelé, be sem néznek hozzám...már semmi sem a régi...
kellemes napot neked kedves Sulamit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 09:09
Szép napot, Dr. Sam,
Látom, nagy élet van errefelé
Szép napot, Dr. Sam,
mikor lesz már tavasz??????????? únom a havat......
látni nem láttam pruncikám, de a hangsúlyból -mivel már ismerlek- tudtam következtetni, igaz kissé szegényes a fantáziám de most nem kellett megerőltetnem nagyon is értettem...
mondtam már neked, hogy imádlak? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
mondtam már neked, hogy imádlak? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 29. csütörtök 20:55
sammy, te nem láttad az oscart, ugye? a stallone-s verziót..ott a manikűrös csaj mondja izgatott hangsúllyal: végeztem körmeivel, ne végezzek valami mással is? mindehhez széles szájmozdulatokkal rágózik, és kéjesen villog a szeme
akkor ennek fényében olvasd a figy.felhívásos hszedben általam reagáltakat
sammy, te nem láttad az oscart, ugye? a stallone-s verziót..ott a manikűrös csaj mondja izgatott hangsúllyal: végeztem körmeivel, ne végezzek valami mással is? mindehhez széles szájmozdulatokkal rágózik, és kéjesen villog a szeme
na tele van a hócipőm ezzel az időjárással. azt hittem lassan vége a télnek aztán tessék szakad ez a fránya hó.kedves Sulamit azért veled meghemperegnék a hóban, utána jól esne egy közös fürdőzés a jóóóó meleg vízben.
ne ijedj meg nem "károsodtam" a hólapátolásban, csak úgy vagyok mint a nyuszika ülök, reszelgetem a körmeimet és közben hülyeségeket beszélek..... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ne ijedj meg nem "károsodtam" a hólapátolásban, csak úgy vagyok mint a nyuszika ülök, reszelgetem a körmeimet és közben hülyeségeket beszélek..... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 29. csütörtök 10:02
Dehogy haragszom, örülök neki (neked ) Persze, küldd a havat, nagyon szeretem. Vagy tudod mit? Várj picit, megyek, meghempergetlek kicsit a hóban
Dehogy haragszom, örülök neki (neked ) Persze, küldd a havat, nagyon szeretem. Vagy tudod mit? Várj picit, megyek, meghempergetlek kicsit a hóban
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2009. 01. 29. csütörtök 09:27
igen így van ez jól, nem "törpölök" rajta.
nem is féltelek, hogy elveszel de azért nem haragszol ha néha hiányollak ugye?
na megyek hányok egy sort, mert az előbbi lapátolás már meg sem látszik.
ha rajtam múlna küldeném hozzátok, legyen nektek is mivel foglalkozni..
igen így van ez jól, nem "törpölök" rajta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 29. csütörtök 09:17
Akinek hiányzom, az megtalál akkor is, amikor éppen "el vagyok tűnve" Akinek meg nem hiányzom, az meg úgysem veszi észre - vagyis ne törpölj azon sokat, merre járok . Rossz pénz nem vész el, csalánba nem csap a ménkű, stb.
Akinek hiányzom, az megtalál akkor is, amikor éppen "el vagyok tűnve" Akinek meg nem hiányzom, az meg úgysem veszi észre - vagyis ne törpölj azon sokat, merre járok . Rossz pénz nem vész el, csalánba nem csap a ménkű, stb.
na erre gondoltam én is amikor a kóbor lélek jelzővel illettelek. számomra most is talány, néha meglepetésszerűen megjelensz, és ugyanúgy eltűnsz. természetesen nem tudhatom, érthetem a miértjét nem rám tartozik. egyet tudok én is a macskafélék nagyon kiszámíthatalanok, bújnak, dorombolnak, aztán adott pillanatban belédkarmolnak. jó, tudom nem minden macsek egyforma de azért jobb vigyázni velük.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 29. csütörtök 08:48
Ugyan Sammy, mindenben van valami szép Itt sajnos csak eső esik, de van abban vmi megnyugtató, ahogy kopognak a cseppek a tetőn és mesét mond az ereszcsatorna
Kóbor lélek? Dehogy... a macskafélék nehezen tűrik a kötöttségeket, néha más utakon járnak, mint a többiek
Kóbor lélek? Dehogy... a macskafélék nehezen tűrik a kötöttségeket, néha más utakon járnak, mint a többiek
Ugyan Sammy, mindenben van valami szép Itt sajnos csak eső esik, de van abban vmi megnyugtató, ahogy kopognak a cseppek a tetőn és mesét mond az ereszcsatorna