Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

2008. 05. 30. péntek 23:26  #5
Szoni Szoni
Hogy a jobbik vagy nem...az majd kiderül. smile wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 05. 30. péntek 23:21
Nem is kívántam abbahagyni, győzzön a jobbik!

nyes
2008. 05. 30. péntek 23:21  #4
Nem is kívántam abbahagyni, győzzön a jobbik!

nyes
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 05. 30. péntek 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 30. péntek 22:46
Öreg Szem ! A versenyt azert adminkent is folytasd,ha mar elkezdted ! Nem szeretek küzdelem nelkül lenni elsö,vagy azert mert az ellenfel "leserült" .... nyes vigyor2
2008. 05. 30. péntek 22:46  #3
Szoni Szoni
Öreg Szem ! A versenyt azert adminkent is folytasd,ha mar elkezdted ! Nem szeretek küzdelem nelkül lenni elsö,vagy azert mert az ellenfel "leserült" .... nyes vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 30. péntek 18:25
Kedves fórumozótársak!
A Goldengate vezetésének megbízásából a mai naptól a "szexmentes övezet" kategória adminja lettem.
Lehet, a nicknevem által már csak ezt merték rámbízni, ennek ellenére igyekezni fogok a munkámat ellátni.
Ehhez kérem a segítségeteket, illetve a szabályok betartását. Már (koromnál fogva) elfeledtem mi az az udvarlás,
és ezt a rossz tulajdonságomat nézzétek el nekem.
Ha segítségre van szükségetek, vagy valami panaszotok van a kategóriával kapcsolatban, kérlek benneteket ebben a szobában írjátok le. Köszönöm, és mindenkinek további jó fórumozást kívánok.
öregSam
2008. 05. 30. péntek 21:32  #2
MmePrune MmePrune VIP Admin
üdv kolléga smile
azért a küldött képeidet elnézve nem értem a nevedet...de mindegy
jó munkát és kitartást kívánok hehe
(én a hosszú élvezetes szex híve vagyok
wink )
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 30. péntek 18:25
Kedves fórumozótársak!
A Goldengate vezetésének megbízásából a mai naptól a "szexmentes övezet" kategória adminja lettem.
Lehet, a nicknevem által már csak ezt merték rámbízni, ennek ellenére igyekezni fogok a munkámat ellátni.
Ehhez kérem a segítségeteket, illetve a szabályok betartását. Már (koromnál fogva) elfeledtem mi az az udvarlás,
Ha segítségre van szükségetek, vagy valami panaszotok van a kategóriával kapcsolatban, kérlek benneteket ebben a szobában írjátok le. Köszönöm, és mindenkinek további jó fórumozást kívánok.
öregSam
2008. 05. 30. péntek 18:25  #1
Kedves fórumozótársak!
öregSam
/ 101