Teeee!
vízbe ne öld már magad!!!
nem hiszem, h annyira szörnyű lehet adminnak lenni...
bár ha belegondolok nagy élmény se lehet ilyen embereket moderálni, mint pl én!
amire reagáltam:
Mai hangulatom - képekben | Nyitotta: tom1019 (2005.08.12 13:26) öregSam[VIP][ADMIN] #2576| ma 07:57
molly! szemi!
katzor tegnapi csesztetése ellenére remélem nem kell étterembe mennünk, hanem behozzátok a kajcsit a nappaliba!
vízbe ne öld már magad!!!
nem hiszem, h annyira szörnyű lehet adminnak lenni...
bár ha belegondolok nagy élmény se lehet ilyen embereket moderálni, mint pl én!
amire reagáltam:
Mai hangulatom - képekben | Nyitotta: tom1019 (2005.08.12 13:26) öregSam[VIP][ADMIN] #2576| ma 07:57
molly! szemi!
katzor tegnapi csesztetése ellenére remélem nem kell étterembe mennünk, hanem behozzátok a kajcsit a nappaliba!
Jó reggelt, legyen szép napotok
ha Szilvánál "kell" használnod eme módszert az csak jutalom lehet és nem büntetés!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 06. 05. csütörtök 15:58
Köszönöm a gratulációt, tőled is jólesett. Még nem kellett a nyelvemet használnom a kinevezésért, de önszántamból lehet sor kerül rá.
Köszönöm a gratulációt, tőled is jólesett. Még nem kellett a nyelvemet használnom a kinevezésért, de önszántamból lehet sor kerül rá.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 10:36
csak őrá ne hallgass!
nehogy a doki legyen a tanító mestered!
szilvába bízz!
na és a katzorban... aki kemény de legalább igazságtalan!
ez természetesen csak vicc wót
nos ittenvan még egy vidijó rullad!
vagy a zunokatesódról
ha már sikerült egy moderálást begyűjtenem...
sorry a hibámért!
gratula az admini kinevezésedhez!
csak azt tudnám, h Szilvát hogyan nyaljam legközelebb hasonló avanzsírozásért?
tudom Te ezért a mennyekbe röpítetted Őt!
szilvába bízz!
vagy a zunokatesódról
sorry a hibámért!
tudom Te ezért a mennyekbe röpítetted Őt!
Kedves fórumozók!
Létezik egy "Image Mender" nevű egyszerű, de mégis sokat tudó kis program, amivel a képekről le lehet szedni a feliratot. (Ez különösen azoknak ajánlott akik képeket töltenek fel a GG-re)
Mutatok rá egy példát:
Adott egy kép amin van felirat, és azt akarom leszedni róla (1.sz. kép)
A kép jobb alsó részén lévő feliratot fogom eltüntetni a program segítségével.
Kijelölöm az eltüntendő felíratot kb. így:(2.sz.kép)
A program a kijelölt részt eltünteti, nagyon okos kis program, majdnem tudja, hogy mit akarsz tenni.
A program jobb alsó sarkában elfut egy csík, mutatja, hogy dolgozik, ez minél nagyobb területet jelölsz ki, természetesen annál lassúbb. És a géped gyorsasága is befolyásolja. Ha kész utána el kell menteni a képet, a "floppylemez" ikonra kattintva.
A program lefutása után ilyen lesz a kép:(3.sz.)
Ennek a kis programnak a segítségével tkp. minden felíratot el lehet tüntetni a képről, egy kis gyakorlással egészen jól használható. Ezért nem láttok az én képeimen felíratot. Így az adminok sem kötnek bele a feltöltött képbe. Természetesen a képről sokmindent el lehet tüntetni, nem csak a feliratokat, de itt és most ennek veszitek hasznát.
Ha valakit érdekel a progi akkor írjon erre a címre egy e-mailt és elküldöm a regisztrációval együtt.
oregsam@citromail.hu
Ha valami további kérdés merül fel akkor itt a szobában válaszolok.
További jó fórumozást mindenkinek!
Létezik egy "Image Mender" nevű egyszerű, de mégis sokat tudó kis program, amivel a képekről le lehet szedni a feliratot. (Ez különösen azoknak ajánlott akik képeket töltenek fel a GG-re)
Mutatok rá egy példát:
Adott egy kép amin van felirat, és azt akarom leszedni róla (1.sz. kép)
A kép jobb alsó részén lévő feliratot fogom eltüntetni a program segítségével.
Kijelölöm az eltüntendő felíratot kb. így:(2.sz.kép)
A program a kijelölt részt eltünteti, nagyon okos kis program, majdnem tudja, hogy mit akarsz tenni.
A program jobb alsó sarkában elfut egy csík, mutatja, hogy dolgozik, ez minél nagyobb területet jelölsz ki, természetesen annál lassúbb. És a géped gyorsasága is befolyásolja. Ha kész utána el kell menteni a képet, a "floppylemez" ikonra kattintva.
A program lefutása után ilyen lesz a kép:(3.sz.)
Ennek a kis programnak a segítségével tkp. minden felíratot el lehet tüntetni a képről, egy kis gyakorlással egészen jól használható. Ezért nem láttok az én képeimen felíratot. Így az adminok sem kötnek bele a feltöltött képbe. Természetesen a képről sokmindent el lehet tüntetni, nem csak a feliratokat, de itt és most ennek veszitek hasznát.
Ha valakit érdekel a progi akkor írjon erre a címre egy e-mailt és elküldöm a regisztrációval együtt.
oregsam@citromail.hu
Ha valami további kérdés merül fel akkor itt a szobában válaszolok.
További jó fórumozást mindenkinek!
csak őrá ne hallgass!
szilvába bízz!
vagy a zunokatesódról
sorry a hibámért!
tudom Te ezért a mennyekbe röpítetted Őt! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
szilvába bízz!
vagy a zunokatesódról
sorry a hibámért!
tudom Te ezért a mennyekbe röpítetted Őt! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 06. 02. hétfő 22:38
Köszönöm doki!
Köszönöm doki!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 02. hétfő 21:48
Jesszumpepi!
Még nem is gratuláltam a kinevezésedhez!
Fogadd őszinte gratulációmat, és üdv a team-ben!
Fogadd őszinte gratulációmat, és üdv a team-ben!
Jesszumpepi!
Fogadd őszinte gratulációmat, és üdv a team-ben! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Fogadd őszinte gratulációmat, és üdv a team-ben! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 06. 02. hétfő 20:50
Köszönöm és úgy legyen!
Köszönöm és úgy legyen!
(Ez egy válasz törpe02 üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz törpe02 üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 02. hétfő 12:34
öregSam
Jóegészséget kívánok -e nehéz munkádhoz )))
tom1019, üzentének végét is kivánom neked ))))))
puszi
puszi
öregSam
puszi
puszi
Szívesen, és örülök, hogy már megy a dolog. Na látod nem ördöngősség. További jó fórumozást neked !
(Ez egy válasz tigrinchka üzenetére (2008. 06. 01. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tigrinchka üzenetére (2008. 06. 01. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönet neked, a segítségért.
A memóriából nem kell törölnöd, mert a következő bevágásnál automatikusan törlődik.(az új hivatkozás törli az előzőt) A zenével ugyanúgy kell eljárni, de ott nem a kép beszúrásra hanem [URL beszúrása]-ra kell kattintani. Ha ezzel megvagy, felugrik egy másik ablak, és oda pedig beírod, hogy pl. Andinak, vagy katt ide, vagy amit éppen úri kedved akarja, és kész is. Az URL beszúrásnál a zene hivatkozását kell megadni. (ahol található)
Menni fog, gyakorold, segítünk.
Leírok egy példát:
1.Korál (Maradj velem)
2.A hivatkozás: http://www.youtube.com/watch?v=J8qq4W287HU&feature=related(ezt akarom feltenni)
3.Rákattintok az [URL beszúrása]-ra és a felugró ablakba beillesztem az URL címet (hivatkozást)
4.Felugrik egy másik ablak ide pedig beírom pl. neked küldöm, vagy nevet, vagy amit akarsz.
És ez a név vagy megjelölés fogja takarni a hivatkozást (kék színű lesz!)
És így fog kinézni:
Neked küldöm
Egyébként egyszerűbb mint a képfeltöltés.
Ja és gratulálok, látom a képfeltöltés már megy!
(Ez egy válasz tigrinchka üzenetére (2008. 06. 01. vasárnap 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Menni fog, gyakorold, segítünk.
Leírok egy példát:
1.Korál (Maradj velem)
2.A hivatkozás: http://www.youtube.com/watch?v=J8qq4W287HU&feature=related(ezt akarom feltenni)
3.Rákattintok az [URL beszúrása]-ra és a felugró ablakba beillesztem az URL címet (hivatkozást)
4.Felugrik egy másik ablak ide pedig beírom pl. neked küldöm, vagy nevet, vagy amit akarsz.
És ez a név vagy megjelölés fogja takarni a hivatkozást (kék színű lesz!)
És így fog kinézni:
Neked küldöm
Egyébként egyszerűbb mint a képfeltöltés.
Ja és gratulálok, látom a képfeltöltés már megy!
(Ez egy válasz tigrinchka üzenetére (2008. 06. 01. vasárnap 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 01. vasárnap 08:34
Ha neked ez nem teher akkor ,gratulálok. Még egy kis értetlenség a részemröl: a kép felment ,de ,hogy törlöm a memóriából? és a zenével is gond van.Előre is kösszi.
Ha neked ez nem teher akkor ,gratulálok. Még egy kis értetlenség a részemröl: a kép felment ,de ,hogy törlöm a memóriából? és a zenével is gond van.Előre is kösszi.
Gratula Kedves ÖregSam!! Látom most már én is látogathatlak Téged
Audrey (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Audrey (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 05. 30. péntek 18:25
Kedves fórumozótársak!
A Goldengate vezetésének megbízásából a mai naptól a "szexmentes övezet" kategória adminja lettem.
Lehet, a nicknevem által már csak ezt merték rámbízni, ennek ellenére igyekezni fogok a munkámat ellátni.
Ehhez kérem a segítségeteket, illetve a szabályok betartását. Már (koromnál fogva) elfeledtem mi az az udvarlás,
és ezt a rossz tulajdonságomat nézzétek el nekem.
Ha segítségre van szükségetek, vagy valami panaszotok van a kategóriával kapcsolatban, kérlek benneteket ebben a szobában írjátok le. Köszönöm, és mindenkinek további jó fórumozást kívánok.
öregSam
A Goldengate vezetésének megbízásából a mai naptól a "szexmentes övezet" kategória adminja lettem.
Lehet, a nicknevem által már csak ezt merték rámbízni, ennek ellenére igyekezni fogok a munkámat ellátni.
Ehhez kérem a segítségeteket, illetve a szabályok betartását. Már (koromnál fogva) elfeledtem mi az az udvarlás,
Ha segítségre van szükségetek, vagy valami panaszotok van a kategóriával kapcsolatban, kérlek benneteket ebben a szobában írjátok le. Köszönöm, és mindenkinek további jó fórumozást kívánok.
öregSam
Az a problémám, hogy tévedésből az ÉN járókeretemet vitted magaddal...
Kedves öregSam, gratula, de csak messziről (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 31. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves öregSam, gratula, de csak messziről (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 31. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 31. szombat 07:01
Jó reggelt, Jó szombatot
Fogtam a járokeretem és idebotorkáltam
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Köszönöm a jókívánságokat, kellemes hétvégét mindenkinek!
Öregsam csag gratula az admini munkához
"Én is öreg vagyok bohocnak" (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
"Én is öreg vagyok bohocnak" (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Kedves fórumozótársak!
öregSam
öregSam
Jó reggelt, Jó szombatot
jó munkát, és további kellemes szórakozást (fórumozást) kívánok...hozzá jó egészséget és sok-sok nedves puncit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Kedves fórumozótársak!
öregSam
öregSam