Jóóóó reggelt
Hoztam egy kis finomságot
Jó étvágyat, Szép napot
Jó étvágyat, Szép napot
Köszönöm, kellemes napot és hetet kívánok mindenkinek ezen a párás, nyirkos reggelen!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóóóóóóóóó reggelt
Kedves Lady-zsanett!
Van módja a dühöngésednek a chattel kapcsolatban, de nem az én szobámban.
Ha valakivel bajod van annak is megvan a módja, hogy ezt tudtára hozzad.
Pl: ha haragszol valakire itt
ha véleményed van a csetről akkor itt
(ezért az előbbi hsz-eidet kimoderáltam)
Van módja a dühöngésednek a chattel kapcsolatban, de nem az én szobámban.
Ha valakivel bajod van annak is megvan a módja, hogy ezt tudtára hozzad.
Pl: ha haragszol valakire itt
ha véleményed van a csetről akkor itt
(ezért az előbbi hsz-eidet kimoderáltam)
Köszönöm, legyen szép napod
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 08. vasárnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 06. 08. vasárnap 10:31
Köszönöm Molly, akkor én is megvendégellek egy reggelivel, bár lassan ebédidő lesz.
Köszönöm Molly, akkor én is megvendégellek egy reggelivel, bár lassan ebédidő lesz.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 08. vasárnap 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 08. vasárnap 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
öregSam , különben nekem szebb van , de magánügyem
Legközelebb majd ilyen képet teszek oda, ezt nehezebb lesz félremagyarázni, szép hétvégét neked.
(Ez egy válasz törpe02 üzenetére (2008. 06. 08. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz törpe02 üzenetére (2008. 06. 08. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 08. vasárnap 08:36
öregSam
ahogy elnézem a mai hangulatod , nemsokat fogunk nevetni ((( mit is jelentsen ez ?
szia (
ahogy elnézem a mai hangulatod , nemsokat fogunk nevetni ((( mit is jelentsen ez ?
szia (
öregSam
szia (
szia (
Látom orvosnál voltál,remélem csak azért, hogy megnézd az orvos jól van e
Italt nem hoztam de 1 kis finomságot igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Italt nem hoztam de 1 kis finomságot igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 06. 06. péntek 13:40
Jóféle gyógyszer, ezt szívesebben megkóstolnám mint a barna sört, amit a nappaliba tettél.
elolvastam a gyógyszer használati utasítását:
"A gyógyszert kizárólag nyalogtva szabad fogyasztani!" (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
"A gyógyszert kizárólag nyalogtva szabad fogyasztani!" (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 06. 06. péntek 13:40
Jóféle gyógyszer, ezt szívesebben megkóstolnám mint a barna sört, amit a nappaliba tettél.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 06. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 06. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 13:07
megtettem!
és kiváltottam a gyógyszerem.
Íme lánykori állapotában:
És a szűzességét elveszítve így néz ki a nekem felírt gyóccer:
megtettem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 06. 06. péntek 12:13
Hát akkor beszéld meg a kúrát az orvosoddal, vagy a gyógyszerészeddel.
Nem olvastam a könyvet, de az élet engem is megtanított dolgokra, és ha az ember a saját kárán tanul, biztosan tovább megmarad benne.
Szeretem az életet én is a humoros oldaláról nézni, (igaz nem mindig sikerül) és ez sok nehézségen átsegített már.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 06. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretem az életet én is a humoros oldaláról nézni, (igaz nem mindig sikerül) és ez sok nehézségen átsegített már.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 06. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 11:58
Üdv Sam!
Válaszolnék a szombámban felvetettekre.
Tudod, nagyon egyetértünk.
Épp ezért javaslom elolvasni mindenkinek azt a bizonyos könyvet!
Egyrészt ha az ember poénnak veszi, hatalmasakat lehet röhögni rajta.
Ha meg komolyan veszi, nincsen más dolga, csak gyökeresen az ellentét csinálni (élni), mint ahogy ott le vagyon írva.
Ha így jár el, így él, csak szebb, jobb és boldogabb élete lehet.
Ha meg komolyan veszi, nincsen más dolga, csak gyökeresen az ellentét csinálni (élni), mint ahogy ott le vagyon írva.
Hát akkor beszéld meg a kúrát az orvosoddal, vagy a gyógyszerészeddel.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 06. péntek 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 06. péntek 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 09:23
nálunk is van elme gyógy és intézet!
de nekem mellette nagyothallásom is van!
én azt értettem, h elmehetek... de mint kiderült nem teljesen ezt mondta nekem!
komolyra fordítva: remélem nem súlyos a problámád! ha meg csinos az asszisztencia még jól is járhatsz!
komolyra fordítva: remélem nem súlyos a problámád! ha meg csinos az asszisztencia még jól is járhatsz!
Üdv Sam!
nálunk is van elme gyógy és intézet!
komolyra fordítva: remélem nem súlyos a problámád! ha meg csinos az asszisztencia még jól is járhatsz! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
komolyra fordítva: remélem nem súlyos a problámád! ha meg csinos az asszisztencia még jól is járhatsz! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 06. 06. péntek 09:07
Surdikám egy képet sokféleképpen lehet értelmezni.
Én például arra gondoltam, hogy vágyakozok a tó (itt érts amit akarsz) túloldalára. Amint látod utazótáska is van nálam, és ez megint jelent valamit, de ez már legyen az én titkom.
Délelőtt nem leszek, kíváncsi rám az orvos, (én nem annyira) majd valamikor megjövök.
Én például arra gondoltam, hogy vágyakozok a tó (itt érts amit akarsz) túloldalára. Amint látod utazótáska is van nálam, és ez megint jelent valamit, de ez már legyen az én titkom.
Délelőtt nem leszek, kíváncsi rám az orvos, (én nem annyira) majd valamikor megjövök.
Surdikám egy képet sokféleképpen lehet értelmezni.