Rajtad a sam-ünk!
én is tudom ki vagy! ez már a harmadik neved, amit rövid időn belül használsz!
szerintem ez így nem fog menni!
ez nem fórumozás, hanem provokatív offolás (végleges tiltással szokott együtt járni!)
tiltásod alatt megint visszajöttél, de most kivételesen hagylak érvényesülni, kiváncsi vagyok mi a faszom a végcélod (azért ne próbáld hülyére venni az adminokat, mert nem azok)!
szerintem ez így nem fog menni!
ez nem fórumozás, hanem provokatív offolás (végleges tiltással szokott együtt járni!)
tiltásod alatt megint visszajöttél, de most kivételesen hagylak érvényesülni, kiváncsi vagyok mi a faszom a végcélod (azért ne próbáld hülyére venni az adminokat, mert nem azok)!
Mivel tudom ki vagy, te tényleg egy ördög vagy. Talán tetszene is a humorod, ha tudnám mit akarsz elérni vele, de idő van kivárom (-juk)!
Prune ágyát kidobattam, beszereztem egy hálószobabútort, legyen hová lefektetni az arra érdemesült vendéghölgyet ( ja és van tükör a plafonon is, de ez a képen nem látszik )
Köszönöm Molly, lényeges, hogy nagy ágy és kényelmes legyen, lehessen rajta nyelvleckéket venni. Legyen szép napod, és hétvégéd.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 14. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 14. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 07:08
Jó reggelt, Jó szombatot
Arra gondoltam hozok én is egy ágyat sose lehet tudni
Szép álmokat >>>>>>Klikk
Szép álmokat >>>>>>Klikk
Jó reggelt, Jó szombatot
Szép álmokat >>>>>>Klikk
Szép álmokat >>>>>>Klikk
Igen, aki azt megtanulta, hogy lehet az életben kicsi dolgokat is értékelni, könnyebb lesz neki. Én is tudom magamról, és a humor ami az egyik éltetőelem, abból sokat vételeztem, ez sokmindenen átsegített.
Még egy dal, ami nekem nagyon kedves és még valakinek, aki ezt fogja látni (hallani), és számomra nagyon kedves.
ez egy szép szám Fecótól (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Még egy dal, ami nekem nagyon kedves és még valakinek, aki ezt fogja látni (hallani), és számomra nagyon kedves.
ez egy szép szám Fecótól (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 06. 13. péntek 22:58
Én is hiszem... ..ma már megtanultam a legkisebb dolgoknak is örülni.....
és tudod...egy királylány(Nö) meg ahol tud...ott segit....
jo ez a szám...és annyira Örök!!
jo ez a szám...és annyira Örök!!
Én is hiszem... ..ma már megtanultam a legkisebb dolgoknak is örülni.....
jo ez a szám...és annyira Örök!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
jo ez a szám...és annyira Örök!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 06. 13. péntek 22:54
Érdemes élnem.... tudtam valaki megkönyörül rajtam, köszönöm neked kedves királylány, rendes vagy. Valaki mégis megértette a kívánságom, nem is tudom hogyan háláljam meg. Küldök néked itt egy dalt, ami nekem kedvencem, én hiszem azt, hogy jó a világ.
királylánykának
királylánykának
Érdemes élnem.... tudtam valaki megkönyörül rajtam, köszönöm neked kedves királylány, rendes vagy. Valaki mégis megértette a kívánságom, nem is tudom hogyan háláljam meg. Küldök néked itt egy dalt, ami nekem kedvencem, én hiszem azt, hogy jó a világ.
királylánykának (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
királylánykának (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 06. 13. péntek 22:48
láttam...lecserélnéd az ágyat....
ehhez..mit szolsz?
ehhez..mit szolsz?
láttam...lecserélnéd az ágyat....
ehhez..mit szolsz?
ehhez..mit szolsz?
Egyszer azért ezt az elszólást számonkérem, mert ugyebár Freud ide vagy oda, én akkor is úgy értettem ahogy kell, afffene a szennyes fantáziámat, ami lehet nem is szennyes, csak szereti a tiltott dolgokat. (tudod ami jó, az hízlal........stb)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 13. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 13. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
most nézem csak freudi elszólásomat: befogadnálak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 06. 13. péntek 21:59
Tudtam, hogy rád számíthatok a befogadással, köszönöm.
Mit szólna hozzá? tudod én a nőket így osztályozom:
Első fokozat: ezért a nőért semmit.
A köv. fokozat: ezért a nőért elviselnék egy perpatvart.
A legmagasabb fokozat: ezért a nőért elviselnék egy nagy ajtócsapkodást is.
(Közéjük tartozol, de megsúgom halkan, egyfolytában csapkodják)
Tudtam, hogy rád számíthatok a befogadással, köszönöm.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 13. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 13. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 21:47
mit szólna hozzá öregSamné őnagysága, ha le akarnál fektetni? najóóóó...befogadnálak utána pár napra
mit szólna hozzá öregSamné őnagysága, ha le akarnál fektetni? najóóóó...befogadnálak utána pár napra
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 06. 13. péntek 21:37
Őszintén megmondom, akármennyire szexmentes övezet, de én franciágyat akarok, és természetesen jóóóóóóóó nagyot, hogy lehessen rajta hancúrozni. Holnap reggel kidobatom az ágyat nem teccik, lehet az ombuccccmanhoz fordulok.
( azért mégis elárulnád, hogy ha vendégségbe jönnél hozzám és le akarnálak ültetni, vagy fektetni, mit szólnál hozzá? )
( azért mégis elárulnád, hogy ha vendégségbe jönnél hozzám és le akarnálak ültetni, vagy fektetni, mit szólnál hozzá? )
Őszintén megmondom, akármennyire szexmentes övezet, de én franciágyat akarok, és természetesen jóóóóóóóó nagyot, hogy lehessen rajta hancúrozni. Holnap reggel kidobatom az ágyat nem teccik, lehet az ombuccccmanhoz fordulok.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 13. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 13. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 06. 13. péntek 19:39
Végre meghozták a névtáblámat, most már csak a bútor hiányzik.
Végre meghozták a névtáblámat, most már csak a bútor hiányzik.
Szívesen Molly, ha valamilyen témájú képekre van szükséged jelezzed, és szedek össze neked. A gépemen is van rengeteg, valószínű tudok segíteni máskor is.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 09:48
Köszönöm a képeket,hálából amit zenét betettem a Csillagok a zene........ leginkább Neked szól
Köszönöm a képeket,hálából amit zenét betettem a Csillagok a zene........ leginkább Neked szól
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 06. 12. csütörtök 08:25
Köszönöm mindkettőtöknek, és szép napot nektek!
Köszönöm mindkettőtöknek, és szép napot nektek!