Remek ajánlat, és köszönöm a lehetőséget...Finom szilvapűré, tejszínhabbal? úgy tudtam válság van világszerte, de azért nekem mégis eljött a kánaán.......(a beiglit útálom, azért bátorkodtam írni ki ne rukkolj vele, más minden édesség és nyalnivaló jöhet ha tőled van)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 26. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 26. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 26. péntek 18:46
Te bármikor, bárhol, bárhogyan és bármennyiszer megdughatsz
csak nem beigli undorod van? mit szólnál egy remek kis szilvapüréhez? tejszínhabbal
csak nem beigli undorod van? mit szólnál egy remek kis szilvapüréhez? tejszínhabbal
Te bármikor, bárhol, bárhogyan és bármennyiszer megdughatsz
csak nem beigli undorod van? mit szólnál egy remek kis szilvapüréhez? tejszínhabbal (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 26. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
csak nem beigli undorod van? mit szólnál egy remek kis szilvapüréhez? tejszínhabbal (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 26. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 12. 26. péntek 18:42
Na szép mondhatom, a két főadmin is csak akkor jelenik meg a szobámban, ha nem jó a nappali.
Pruneeeeeeee mit adsz ha megduglak? beiglit nem kérek, de ha nem adsz semmit, rám akkor is számíthatsz..
Pruneeeeeeee mit adsz ha megduglak? beiglit nem kérek, de ha nem adsz semmit, rám akkor is számíthatsz..
Na szép mondhatom, a két főadmin is csak akkor jelenik meg a szobámban, ha nem jó a nappali.
na basszus, nem megy a nappali kénytelen leszek itt offolgatni
nincs kedve valakinek kefélni velem?
nincs kedve valakinek kefélni velem?
Szép napot mindenkinek!
Szép jó reggelt Mindenkinek......
Kellemes Ünnepeket!
Szép jó reggelt Mindenkinek
Lunacica, Andie, Molly_anyó, királylányos!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
(tudom királylányost ezzel az édességgel kicsit maradásra bírom)
Legyen az ünnepekben sok ilyen finomságban részetek!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
(tudom királylányost ezzel az édességgel kicsit maradásra bírom)
Legyen az ünnepekben sok ilyen finomságban részetek!
Szép reggelt és szép napot mindenkinek!
Kívánok nektek szép ünnepvárást és békességet, annak is aki tudom, hogy csak olvassa a fórumot és nem ír be.
Karácsony van, legyen ez a békesség ünnepe, annak is aki nem hisz benne, de a lelki békéje az nem vallásfüggő.
Ne menjünk a következő esztendőnek haraggal, és kívánom legyen a szívetekben béke. Nehéz esztendő van mögöttünk, tartok tőle még sok megpróbáltatás vár ránk az elkövetkezendő években is. Mi akik idejárunk a GG-re, valószínű összeköt valami bennünket és ezt ne rontsuk el, legyen összetartó erő.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Kívánok nektek szép ünnepvárást és békességet, annak is aki tudom, hogy csak olvassa a fórumot és nem ír be.
Karácsony van, legyen ez a békesség ünnepe, annak is aki nem hisz benne, de a lelki békéje az nem vallásfüggő.
Ne menjünk a következő esztendőnek haraggal, és kívánom legyen a szívetekben béke. Nehéz esztendő van mögöttünk, tartok tőle még sok megpróbáltatás vár ránk az elkövetkezendő években is. Mi akik idejárunk a GG-re, valószínű összeköt valami bennünket és ezt ne rontsuk el, legyen összetartó erő.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Saam...Neked is...legyen Boldog..és Nagyon Szép a Karácsonyod!!
BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KIVÁNOK
Szép jó reggelt mindenkinek
Helló gyuri!
Ma én hoztam a kv-t, szép reggelt és napot mindenkinek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 12. 23. kedd 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma én hoztam a kv-t, szép reggelt és napot mindenkinek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 12. 23. kedd 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 05:24
Hóhóhóóóó....nyugodt lehetel...már iszom is őket....
Asziszik a csájék,hogy majd Te +iszod...mekkorát téwednek....
Szép napot mindenkinek...
Szép napot mindenkinek...
Hóhóhóóóó....nyugodt lehetel...már iszom is őket....
Szép napot mindenkinek... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 12. 22. hétfő 08:52
na ennyi kv egy nap, nem csodálom ha gazosgyuri zabos..........Andikám köszönöm, neked is kellemes napot kívánok és jó ünnepvárást!
na ennyi kv egy nap, nem csodálom ha gazosgyuri zabos..........Andikám köszönöm, neked is kellemes napot kívánok és jó ünnepvárást!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép jó reggelt mindenkinek