örülünk,hogy ujra itt vagy...frissen,üdén,kipihenten ...így megint elégithetem a vágyaid
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 10. 26. vasárnap 21:01
Andika nagyon rendes voltál, köszönöm szépen, öregSam újra a fedélzeten!
Andika nagyon rendes voltál, köszönöm szépen, öregSam újra a fedélzeten!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Megjött a macska, vége a cincogásnak!!!!!
Amúgy szép jóestét mindenkinek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy szép jóestét mindenkinek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 09:03
ohóóóó..nincs itthon a "macska" jöttem cincogni
olyan üres ez a szoba, hoztam pár fiút a csajoknak
na nááá...egy ilyenre ne jönnék be?...kisem tudnám hagyni... no meg mielött felnem falod egyedül mindet.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 11:19
nocsak kollegina megérkeztél te is?
hímszagra gyűl az édi vad
hímszagra gyűl az édi vad
Hévizi emlék?
nocsak kollegina megérkeztél te is?
hímszagra gyűl az édi vad (Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
hímszagra gyűl az édi vad (Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot Mindenkinek
ohóóóó..nincs itthon a "macska" jöttem cincogni
Szép napot mindenkinek
Kellemes hétvégét mindenkinek!
hát ez jó:
"belőlem a féltés, a gondoskodás, a szeretet beszél ... jössz egy szopással"
jól nyomod Sam xD
te csak jót akarsz mindenkinek
"belőlem a féltés, a gondoskodás, a szeretet beszél ... jössz egy szopással"
jól nyomod Sam xD
te csak jót akarsz mindenkinek
én nem rontom a te "bótodat" csak megpróbállak megvédeni ezektől a kanoktól...mert tudom, hogy te többre vagy hivatva mint ezeknek a cukrosbácsiknak a csemegéje légy...belőlem a féltés, a gondoskodás a szeretet beszél, ugyebár ezt méltányolnod kell....jössssssz egy szopással, mert megígérted amikor én kinyaltalak....és egyébként is ha ilyen jó vagyok hozzád, igazán megérdemlem..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 22. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 22. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 22. szerda 19:18
figyejjé má'...én szóltam mollyért? szóltam andie-ért? szóltam sajtocska, tablet és még ki tudja hány fehércseléd miatt???
miért rontod a boltomat, teeee?!
miért rontod a boltomat, teeee?!
figyejjé má'...én szóltam mollyért? szóltam andie-ért? szóltam sajtocska, tablet és még ki tudja hány fehércseléd miatt???
miért rontod a boltomat, teeee?! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
miért rontod a boltomat, teeee?! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 10. 22. szerda 09:38
na figyi diablospista!
én veled nem osztozom...láttam mit írt neked őnacccsága, hát mit mondjak neked, egy darabig folyhat a nyálad, az enyémmel együtt...
viccet félretéve, ne végy mindent komolyan, mert az a nő palira veszi itt az egész népséget...
tudod vannak nők akiknek a szája jár..
aztán vannak akik hallgatnak (ez a rosszabb fajta)
aztán vannak akiknek a szája is jár, és úgyis gondolják...na ezekre vigyázz..
amúgy szép napot neked pista, aztán ebben a nagy fergetegben el ne tévedj..
én veled nem osztozom...láttam mit írt neked őnacccsága, hát mit mondjak neked, egy darabig folyhat a nyálad, az enyémmel együtt...
viccet félretéve, ne végy mindent komolyan, mert az a nő palira veszi itt az egész népséget...
tudod vannak nők akiknek a szája jár..
aztán vannak akik hallgatnak (ez a rosszabb fajta)
aztán vannak akiknek a szája is jár, és úgyis gondolják...na ezekre vigyázz..
amúgy szép napot neked pista, aztán ebben a nagy fergetegben el ne tévedj..
héééééééé te leány, ma értesültem róla, hogy itáliában vagy....és örülök, hogy jelentkeztél, kellemes pihenést neked kedves Molly és vigyázz az olasz fiúkkal mert nagyon rámenősek!
jó pihenést és kellemes hétvégét, ugyanis holnap én is elutazom.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 22. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
jó pihenést és kellemes hétvégét, ugyanis holnap én is elutazom.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 22. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 22. szerda 16:20
Itt vagyok Drága Sam Padova mellett a lányomnál
Ma esti tervem levadászni egy olasz dzsigolót aki rosszul lát nem veszi észre a koromat
Én viszont jól látom a számokat, mondjuk a bankszámlája egyenlegközlőjén
Legyen nagyon szép hosszú hétvégétek
Ma esti tervem levadászni egy olasz dzsigolót aki rosszul lát nem veszi észre a koromat
Legyen nagyon szép hosszú hétvégétek
Itt vagyok Drága Sam Padova mellett a lányomnál
Legyen nagyon szép hosszú hétvégétek (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Legyen nagyon szép hosszú hétvégétek (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 10. 22. szerda 12:59
mi van Mollyt elküldték melegebb éghajlatra?......vagy magától ment?...nem mondta hová készül...köszönöm kedves Andi, hogy gondolsz rám és kielégíted a vágyaimat....ha nagy leszek meghálálom...
szép délutánt neked, holnaptól pár napig nem leszek, azért majd nézz be ide légyszíves, és ha valaki nem rendesen ír rúgd fenéken helyettem, előre is köszönöm...megbízlak a teljeskörű moderálással, amíg a napfény városában leszek..
szép délutánt neked, holnaptól pár napig nem leszek, azért majd nézz be ide légyszíves, és ha valaki nem rendesen ír rúgd fenéken helyettem, előre is köszönöm...megbízlak a teljeskörű moderálással, amíg a napfény városában leszek..
Folyton osztozkodni akar, csak nem meri bevallani, sem bevállalni.
Most éppen kiárusitást tart magából, figyeld milyen magas fokon végzi. A végén még sajnálni is fogják őt.
Lehet tanulni tőle !
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 21. kedd 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Most éppen kiárusitást tart magából, figyeld milyen magas fokon végzi. A végén még sajnálni is fogják őt.
Lehet tanulni tőle !
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 21. kedd 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 21. kedd 23:34
Mi van Sam bátyám, osztozkodni akarsz?
Egye fene, csak ennyit mondott, hogy régi vágya egy steve nevű pasival dugni. Azt nem mondta, hogy csoportos nem lehet.
Ja és hátulról szereted? Ha Ő van mögötted? Csaj dug pasit módon?
JA BOCSESZ Te vagy mögötte. Már majdnem rosszra gondoltam . Én meg akkor alatta.
Egye fene, csak ennyit mondott, hogy régi vágya egy steve nevű pasival dugni. Azt nem mondta, hogy csoportos nem lehet.
Ja és hátulról szereted? Ha Ő van mögötted? Csaj dug pasit módon?
JA BOCSESZ Te vagy mögötte. Már majdnem rosszra gondoltam . Én meg akkor alatta.
Molly magától ment...azt mondta a lányához...no de kitudja mit csinál ott Rendi...belesek ide is és hozom a frisitőket.Neked meg jó pihenést
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 10. 22. szerda 12:59
mi van Mollyt elküldték melegebb éghajlatra?......vagy magától ment?...nem mondta hová készül...köszönöm kedves Andi, hogy gondolsz rám és kielégíted a vágyaimat....ha nagy leszek meghálálom...
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 22. szerda 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 22. szerda 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 22. szerda 12:26
Drága Sam!
Mami kicsit most minket is hanyagol...elment Olaszba pihizni.Ha haza jön Ő is hozza Neked a sok finomságot...no de addig sem hagyhattam,hogy a vágyaid ne legyenek kielégítve.öööö...szilva meg...naahh Őt meg ismerjük...
hogy kielégitsem vágyaid...meghoztam az ebédet....jó étvágyat
Mami kicsit most minket is hanyagol...elment Olaszba pihizni.Ha haza jön Ő is hozza Neked a sok finomságot...no de addig sem hagyhattam,hogy a vágyaid ne legyenek kielégítve.öööö...szilva meg...naahh Őt meg ismerjük...
hogy kielégitsem vágyaid...meghoztam az ebédet....jó étvágyat
Drága Sam!
hogy kielégitsem vágyaid...meghoztam az ebédet....jó étvágyat (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy kielégitsem vágyaid...meghoztam az ebédet....jó étvágyat (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 10. 22. szerda 09:42
Szia Andika!
te egy tündér vagy, és már csak téged szeretlek, Molly hanyagol, pruncikának nem kellek, ő egyébként is mindenkit szeret én meg nem szeretek osztozkodni..
legyen szép napod, és tartsd meg ezt a jó szokásod, hogy kielégíted Samet...
te egy tündér vagy, és már csak téged szeretlek, Molly hanyagol, pruncikának nem kellek, ő egyébként is mindenkit szeret én meg nem szeretek osztozkodni..
legyen szép napod, és tartsd meg ezt a jó szokásod, hogy kielégíted Samet...
hehe, van még mit tanulnom....na azok az igazán jó nők....akikért érdemes élni, akiket szeretünk, bár meg kell mondanom ritka fajta az ilyen nő...igaz nem panaszkodhatok, és nem is akartam elárulni diablopistinek, hogy ilyenek is vannak...tapasztalja meg ő az életben, ezt csak úgy lehet igazán megérteni....ezekért érdemes élni..
szép napot neked kedves királylányos, tudom szereted a banánt vedd úgy, hogy a vendégem voltál..
P.S.
legyen szép napod neked is kedves királylányos...
nem megyünk jenóvel tibetbe, erről már letettünk...(jó okunk van rá)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
szép napot neked kedves királylányos, tudom szereted a banánt vedd úgy, hogy a vendégem voltál..
P.S.
legyen szép napod neked is kedves királylányos...
nem megyünk jenóvel tibetbe, erről már letettünk...(jó okunk van rá)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 22. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 10. 22. szerda 10:23
Samikém...és azok a Nők..akiknek a szájuk is és a kezük is jár..és még ugy is gondolják.....azok milyenek?
most bele"dumáltam" az itteni dolgokba...bocsi...gondoltam..mielött elmentek Tibetbe a Jenovel...beszólok Neked is...
szép napot Saam...
most bele"dumáltam" az itteni dolgokba...bocsi...gondoltam..mielött elmentek Tibetbe a Jenovel...beszólok Neked is...
szép napot Saam...