helló Gyuri! örülök, hogy látlak, bár beárnyékolja, hogy ennek a fatökű barátunknak a társaságában
de majd kiheverjük, olvasd el mit írtam neki, így telnek a napjaim. itt a nyár, csapkodnak a villámok, remélem engem elkerül, bár volt aki beigérte. remélem a kis trónörökös jól van és megszokta már az életet.
Kellemes hétvégét neked is, és ennek az átokfajzat surdának!
ja nem megyek tibetbe, már letettem róla, jeno meg csak tekerje az imamalmot egyedül....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
de majd kiheverjük, olvasd el mit írtam neki, így telnek a napjaim. itt a nyár, csapkodnak a villámok, remélem engem elkerül, bár volt aki beigérte. remélem a kis trónörökös jól van és megszokta már az életet.
Kellemes hétvégét neked is, és ennek az átokfajzat surdának!
ja nem megyek tibetbe, már letettem róla, jeno meg csak tekerje az imamalmot egyedül....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 04. csütörtök 10:03
walszínű,hogy Tibetbe wan mert már egy ideje(jó ideje)...nem láttam....Haha a Jenóért mehetett el...tényleg...
mijja f@szt legyek itt, amikor ti is elhagytátok a fedélzetet, magamban beszélgessek? telnek a napok egyhangúan, elszakadt egy ín a bal lábamban, azt pátyolgatom iszok rá néha egy kis konyakot. (rosszul léptem, mielőtt leütnéd a magaslabdát te átokfajzat: ROSSZUL, és nem FÉLRE!)
na jók legyetek, aztán csak b@szogassátok egymást!
pina! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
na jók legyetek, aztán csak b@szogassátok egymást!
pina! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 04. csütörtök 09:49
sam úgy láccik Hudinit jáccik!
eltűnt mint szürke kecske a havasokba!
lehet már tibetben van!
bisztosss a jenóért ment oda!
lehet már tibetben van!
walszínű,hogy Tibetbe wan mert már egy ideje(jó ideje)...nem láttam....Haha a Jenóért mehetett el...tényleg...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 04. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 04. csütörtök 09:49
lehet már tibetben van!
lehet már tibetben van!
lehet már tibetben van!
bisztosss a jenóért ment oda! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet már tibetben van!
bisztosss a jenóért ment oda! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is Te lennél ha nem....Te atom!
Jóóó estét Sam bátyó! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 05. 08. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóó estét Sam bátyó! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 05. 08. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 08. péntek 08:33
Sam bátyám!
csak most...
csak Neked:
Válságvers-a megszorítások miatt csak két soros
Csiribiri, csiribiri, jó isten,
nemhogy lófasz, ló sincsen.
csak most...
csak Neked:
kisöreg min gondolkozol?
papának mit vigyél?
én egy kis finom fehér bort ajánlanék!
javaslom a jégbort! a papok városából!
nagyon finom!
vagy egy kicsit szárazabbat
akkor az instant jégbort vidd Neki! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 13. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
papának mit vigyél?
én egy kis finom fehér bort ajánlanék!
javaslom a jégbort! a papok városából!
nagyon finom!
vagy egy kicsit szárazabbat
akkor az instant jégbort vidd Neki! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 13. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2009. 05. 13. szerda 19:43
khm...fiacskám hozd ki az ellenőrződ! és jegyezd meg: semmilyen válság nincs, csak kicsit sz@rabb a helyzet!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 05. 08. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 08. péntek 08:33
Sam bátyám!
csak most...
csak Neked:
csak most...
csak Neked:
Sam bátyám!
csak most...
csak Neked:
csak most...
csak Neked:
Szép reggelt és kellemes hétvégét!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2009. 04. 16. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt,szép napot Mindenkinek! Gondoltam itt is megtöröm kicsit a csendet....
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2009. 04. 16. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 16. csütörtök 07:25
Jó reggelt,szép napot Mindenkinek! Gondoltam itt is megtöröm kicsit a csendet....
Az "igézőid" még mindig nem Sam-mik!
THX!
THX!
Köszönöm szépen és én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok nektek!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2009. 04. 11. szombat 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Sam!
Kívánunk Neked és mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Andi és háromlábu
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2009. 04. 11. szombat 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 11. szombat 22:11
Kedves Sam!
Andi és háromlábu
Kedves Sam!
Andi és háromlábu
jót nevettem, igaz a traktornak erősen "szelep" hangja van, de jó nagyon!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 04. 10. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 04. 10. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 10. péntek 10:06
Nagyon szépen köszönöm!
máris bontom és
Erre a jó kis zenére meg is isszuk ezt az üveg bort!
vagy mondjam emígyen: elnaljuk ezt az egri leánykát???
máris bontom és
vagy mondjam emígyen: elnaljuk ezt az egri leánykát???
Nagyon szépen köszönöm!
máris bontom és
vagy mondjam emígyen: elnaljuk ezt az egri leánykát??? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 10. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
máris bontom és
vagy mondjam emígyen: elnaljuk ezt az egri leánykát??? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 10. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2009. 04. 10. péntek 09:55
surda öcsém az Isten éltessen, a szobámban köszöntelek meg itt előbb olvasod!
surda öcsém az Isten éltessen, a szobámban köszöntelek meg itt előbb olvasod!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 04. 10. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 04. 10. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 10. péntek 09:16
sam már megfejtette a kérdésem...
ha picit figyelmesebben olvastad volna samit...
szóval melliket szeretném
inkább felejtsem el, hogy ittam, mint hogy kilötyögtessem!
a kellemetese húsvéti ünnepek jókívánság egy kismadárkára ugyanúgy vonatkoznak ám...
a kellemetese húsvéti ünnepek jókívánság egy kismadárkára ugyanúgy vonatkoznak ám...
feledékenynek feledékeny vagyok már, akkor inkább a parkinson az legalább "merevséggel" jár
sam már megfejtette a kérdésem...
na akkor most én elnyalom ezt a kis tokajit!
húsvétra Neked is sok hasonló jóban legyen részed! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 09. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
húsvétra Neked is sok hasonló jóban legyen részed! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 09. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2009. 04. 09. csütörtök 18:13
ezt nézd meg surda öcsém a csábítás magasiskolája!
az élvezetek halmozása.....
az élvezetek halmozása.....