Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

2008. 07. 11. péntek 19:08  #165
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Akkor egy kicsit lebuktam, de mentségemre legyen mondva nem mondhattam azt magamról, hogy nagyszájú hangoskodó, rendkívül bátor vagyok mert az sem lenne igaz. Valahol a kettő között van az igazság. Kellemes hétvégét neked is!

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
2008. 07. 11. péntek 17:15
Még jó hogy nem korán reggel olvastam el ezt a szép vallomást,mert még el is hittem volna! crazya Az írásidból ugyanis pont az ellenkezője olvasható ki!De jó poén,hisz te nagyon vicces ember vagy!
ez a vebkamera esetleg valamilyen hátsó szándékot tükrözz?de félek ha összenéznénk akkor csak egy nagy pirosságot látnánk,ugyanis én is pirulós vagyok! nyes
kellemes hétvégét kívánok! worship
2008. 07. 11. péntek 18:39  #164
Jenó Jenó
"Csendes, halkszavú, és a nők közelében félénk ember vagyok " ( röhögéstől hanyattesős szmájli )

Még jó, hogy ezt Szilva nem látta ! Vagy inkább Neked jó !!! eplus2 eplus2

(Már bocs...nem akartam beleronditani az idillbe !!! )
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 08:22
Szép reggelt neked is, és köszönöm a kávét.
Látom emberemre akadtam, bár nem tudom honnan jöttél erre a következtetésre. Egy ffi adminnak nem az a dolga, hogy megba....bonázza a női usereket, és egyébként sem vagyok olyan. Csendes, halkszavú, és a nők közelében félénk ember vagyok, nem is mernék ilyenre vetemedni. A GG-re is csak azért járok, hátha sikerül ezt a félénkségemet leküzdeni. Ha te látnád mennyire el tudok pirulni, ezért nem is használok vebkamerát.
Legyen szép napod, kellemes fórumozást!

nyes
2008. 07. 11. péntek 17:15  #163
Még jó hogy nem korán reggel olvastam el ezt a szép vallomást,mert még el is hittem volna! crazya Az írásidból ugyanis pont az ellenkezője olvasható ki!De jó poén,hisz te nagyon vicces ember vagy!
ez a vebkamera esetleg valamilyen hátsó szándékot tükrözz?de félek ha összenéznénk akkor csak egy nagy pirosságot látnánk,ugyanis én is pirulós vagyok! nyes
kellemes hétvégét kívánok! worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 08:22
Látom emberemre akadtam, bár nem tudom honnan jöttél erre a következtetésre. Egy ffi adminnak nem az a dolga, hogy megba....bonázza a női usereket, és egyébként sem vagyok olyan. Csendes, halkszavú, és a nők közelében félénk ember vagyok, nem is mernék ilyenre vetemedni. A GG-re is csak azért járok, hátha sikerül ezt a félénkségemet leküzdeni. Ha te látnád mennyire el tudok pirulni, ezért nem is használok vebkamerát.

nyes
2008. 07. 11. péntek 08:22  #162

nyes
2008. 07. 11. péntek 07:47  #161
Szép jó reggelt!

Ahogy nézegettem a fórumot azért szerintem már elég jól ismered a lukacskákat! wink talán már pecáztál is valamelyikben! crazya
én is köszönöm a beszélgetést és nagyon szép napot kívánok!
2008. 07. 10. csütörtök 19:44  #160
szentül meg voltam győződve, hogy valami furmányos módon keletkeznek ezek a fránya lukacskák és köszönöm, hogy felhomályosítottál.
ha ilyen rohamtempóban haladok lehetek még lukszakértő is. sokat elárultál magadról, ezekszerint egy keményhúsú de lágyítható hölgy vagy. forrón szereted a fonduet és szereted ha izzik a levegő.
köszönöm a beszélgetést és kellemes estét kívánok neked.

eljen wink
2008. 07. 10. csütörtök 19:26  #159
nem szeretném,hogy miattam álmatlan éjszakád legyen ezért megsúgom,hogy a sajt érése során széndioxid szabadúl fel a sajt belsejében és ez szeretne távozni,így alakúlnak ki a kisebb nagyobb lyukacskák!persze nekem is jobban tetszene ha másképp alakulnának ki az izgi kis
lyukacskák! nyes Hogy én melyik kategóriába tartozom? kivűl még elég keménynek mondhatom magam,de ha meg tudsz nyitni "lágy és kenhető" vagyok!ja és a lyukacskáim még nem a pecások paradicsoma! wink
de komolyra véve a kedvencem a camember a gouda a parmezán és a salátákhoz meg a feta. a fondue-t is imádom de csak akkor ha izzik alatta a láng! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 16:44
szeretem a sajtot, és azon gondolkodtam te melyik kategóriába tartozhatsz? ugyebár sajt rengeteg féle van, egyik finomabb mint a másik. arra viszont sosem jöttem rá, hogy a lukat hogyan fúrják bele a sajtba, valószínű mivel ez eszembe jutott általad, ma sem fogok tudni aludni. aztán vannak kisluku sajtok, és természetesen nagyluku sajtok. vannak puha és vannak kemény sajtok. ez már csak azért is jó, mert ki ilyet ki olyat szeret. aztán van egészen nagy luku sajt, az már ne annyira jó mert nagyon huzatos, horgászni is lehet benne.

a finom camembert

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

aztán az ementáli

aztán amikor már egészen nagyok azok a fránya lukak

nyes
2008. 07. 10. csütörtök 16:44  #158
szeretem a sajtot, és azon gondolkodtam te melyik kategóriába tartozhatsz? ugyebár sajt rengeteg féle van, egyik finomabb mint a másik. arra viszont sosem jöttem rá, hogy a lukat hogyan fúrják bele a sajtba, valószínű mivel ez eszembe jutott általad, ma sem fogok tudni aludni. aztán vannak kisluku sajtok, és természetesen nagyluku sajtok. vannak puha és vannak kemény sajtok. ez már csak azért is jó, mert ki ilyet ki olyat szeret. aztán van egészen nagy luku sajt, az már ne annyira jó mert nagyon huzatos, horgászni is lehet benne.

a finom camembert

aztán az ementáli

aztán amikor már egészen nagyok azok a fránya lukak

nyes
2008. 07. 10. csütörtök 15:13  #157
worship ó ezt az elismerést ki is nyomtatom magamnak crazya legyen mit nézegetnek majd a későbbiek során! wink
nekem eszem ágába se volt ilyenekre gondolni! nyes nekem már csak a vizesnacis popókon jár az eszem! finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 14:49
jót nevettem a balgaságomon, ebből is látszik, hogy öreg-szem, nem mertem a rúdugrás kétértelműségére gondolni (és prune váltig állítja, hogy szennyes a fantáziám) de ez most jól jött ki. akasszák a hóhért, ráadásul egy hölgy ez ritkán sikerül. máskép is ügyes voltál mert szépen megkerülted az előbbi válaszom végét.

eljen
2008. 07. 10. csütörtök 14:49  #156
jót nevettem a balgaságomon, ebből is látszik, hogy öreg-szem, nem mertem a rúdugrás kétértelműségére gondolni (és prune váltig állítja, hogy szennyes a fantáziám) de ez most jól jött ki. akasszák a hóhért, ráadásul egy hölgy ez ritkán sikerül. máskép is ügyes voltál mert szépen megkerülted az előbbi válaszom végét.

eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 14:42
hát elég kétértelmű ez a rúdúgrás de mindkettőben otthon érzem magam! smile persze már engem is inkább a kevesebb fizikai megterheléssel járó dolgok érdekelnek!
2008. 07. 10. csütörtök 14:42  #155
hát elég kétértelmű ez a rúdúgrás de mindkettőben otthon érzem magam! smile persze már engem is inkább a kevesebb fizikai megterheléssel járó dolgok érdekelnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 14:35
atlétika már nem jöhet nálam szóba, én inkább ilyen veszélytelenebb sportra gondoltam mint a háztömbkörüli bugyilengetés (azzal amit én húzok le)(pirulós szmájli)

vagy lepedőcsata és ilyenek, tagadd le ha te is ilyenre gondoltál mert én ezt egy nőről sosem tételezném fel......

2008. 07. 10. csütörtök 14:35  #154
atlétika már nem jöhet nálam szóba, én inkább ilyen veszélytelenebb sportra gondoltam mint a háztömbkörüli bugyilengetés (azzal amit én húzok le)(pirulós szmájli)

vagy lepedőcsata és ilyenek, tagadd le ha te is ilyenre gondoltál mert én ezt egy nőről sosem tételezném fel......

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 14:21
De gondolom nem a rúdugrásra gondolsz! crazya a bugyingó felkötve! wink
2008. 07. 10. csütörtök 14:21  #153
De gondolom nem a rúdugrásra gondolsz! crazya a bugyingó felkötve! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 14:14
ez a technika már nem nekem való, esetleg valami másfajta technika? elég nehezen tanulok, ezért készülj fel hogy sokszor el kell mutogatni, hogy megértsem .......

nyes
2008. 07. 10. csütörtök 14:14  #152
ez a technika már nem nekem való, esetleg valami másfajta technika? elég nehezen tanulok, ezért készülj fel hogy sokszor el kell mutogatni, hogy megértsem .......

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 14:06
Jaaaaaa!Akkor nem érdemes több szót ejteni róla! crazya ha gondolod megtaníthatlak a helyes technikára!igaz ez nem bokor! wink

smile
2008. 07. 10. csütörtök 14:06  #151
Jaaaaaa!Akkor nem érdemes több szót ejteni róla! crazya ha gondolod megtaníthatlak a helyes technikára!igaz ez nem bokor! wink

smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 13:50
nem a gg-n történt egészen máshol, de akiről beszélek amúgyis egy humortalan nő, nem kár érte csak haragudjon..mire leesik neki a húszfilléres, én már árkon-bokron túl leszek...

nyes
2008. 07. 10. csütörtök 13:50  #150
nem a gg-n történt egészen máshol, de akiről beszélek amúgyis egy humortalan nő, nem kár érte csak haragudjon..mire leesik neki a húszfilléres, én már árkon-bokron túl leszek...

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 13:41
Szia! Köszönöm a jókívánságod és persze ezt a gyönyörű virágot!
Van mikor nem úgy jön le másnak mint ahogyan esetleg Te szántad,de majd megenyhűl és utólag már jó poénnak fogja fel!reméljük,hogy szent a béke lesz köztetek!Csak pozitívan! wink
2008. 07. 10. csütörtök 13:41  #149
Szia! Köszönöm a jókívánságod és persze ezt a gyönyörű virágot!
Van mikor nem úgy jön le másnak mint ahogyan esetleg Te szántad,de majd megenyhűl és utólag már jó poénnak fogja fel!reméljük,hogy szent a béke lesz köztetek!Csak pozitívan! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 10:28
szia sajtocska! igen ez a csipkelődés a humor egyik vállfaja, és nacccsasszony ugyancsak többször állt sorba amikor ezt osztották. én is szeretem, szeretek csipkelődni de csak azzal aki érti is, pont tegnap volt rá példa, hogy egy általam nagyrabecsült hölgynek írtam valamit ami szerintem teljesen egyértelmű volt és félreértette. nem tudtam magam kimagyarázni és azóta sem érti megsértődött. csak annyi a baj, hogy humortalan a lelkem, ezt pedig tanítani nem lehet. örülök, hogy benéztél a szobámba , kellemes napot kívánok neked és jó fórumozást!

wink
2008. 07. 10. csütörtök 10:28  #148
szia sajtocska! igen ez a csipkelődés a humor egyik vállfaja, és nacccsasszony ugyancsak többször állt sorba amikor ezt osztották. én is szeretem, szeretek csipkelődni de csak azzal aki érti is, pont tegnap volt rá példa, hogy egy általam nagyrabecsült hölgynek írtam valamit ami szerintem teljesen egyértelmű volt és félreértette. nem tudtam magam kimagyarázni és azóta sem érti megsértődött. csak annyi a baj, hogy humortalan a lelkem, ezt pedig tanítani nem lehet. örülök, hogy benéztél a szobámba , kellemes napot kívánok neked és jó fórumozást!

wink
2008. 07. 10. csütörtök 07:07  #147
Szép jó reggelt!
Hogy ki csipkelődik? Hát Ti itt a fórumban!Komolyan mondom néha jobb mint egy regény vagy egy romantikus kisregény! nyes
Kell is Nektek egy keménykezű Nő! wink
Szeretem a jókedélyű,nyitott és őszinte embereket! smile Kívánom,hogy maradjon is mindig ilyen jó kedved! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 09. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 19:46
..engem kellemetlen helyzetbe hozni? volt rá eset, de nagy ajtócsapkodásnak kell lenni, hogy ez bekövetkezzen. ja és ki csipkelődött? mert ezt nem értem, te vagy én mert ugyebár nem mindegy ki melyik részén áll a ..... ki nem mondom mert jár erre egy rettentő haragos nő és ő csapkod ha kell ha nem. viccet félretéve, szeretem a viccet, a második éltetőelemem.......az elsőre ne kérdezz rá.. nyes
2008. 07. 09. szerda 20:18  #146
Jenó tudom te egy csendes ember vagy, én már nem anyira, viszont tudom mikor kell visszavonulót fújni. Mert a haragot és a velejáró büntit nem gyűjtöm a nyakamba, ha a lábait rakná oda azt elfogadnám , de úgy tudom már foglalt a keze is nem csak a lába..sajnos..

nyes
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 09. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 20:14
Hol élek ?! Ééééénnn ? Láttál te már engem Szilvával vitázni ?
Na ugye...de legalább te is rá jöttél, hogy miért ! eplus2 eplus2

(ááá.nem is úgy van.Csak azért nem vitázunk Prune kedves, mert imádlak !)
/ 101