hé, kapjátok össze magatokat, és érdemi hozzászólásokkal emeljétek a színvonalat, mert ez nem társalgó topic!
Ejjha! Van lányod? Pont jó korba lépne......ha van, hozd el errefelé!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 06. 11. szerda 15:28
van még 2 évem a 4. X-ig..
ami ronaldot illeti...miatta nem vitázom...
ami ronaldot illeti...miatta nem vitázom...
van még 2 évem a 4. X-ig..
ami ronaldot illeti...miatta nem vitázom... (Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 11. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ami ronaldot illeti...miatta nem vitázom... (Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 11. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 15:10
te hány éves vagy ha szabad megkérdeznem? C. Ronaldo pedig nem is jó pasi és nem is lesz belőle jó pasi
te hány éves vagy ha szabad megkérdeznem? C. Ronaldo pedig nem is jó pasi és nem is lesz belőle jó pasi
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 15:08
a legjobb Férfikorban van!!!!!!
Te meg...Viktorius...nepuffogj....
Te meg...Viktorius...nepuffogj....
a legjobb Férfikorban van!!!!!!
Te meg...Viktorius...nepuffogj.... (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Te meg...Viktorius...nepuffogj.... (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Pontosan!
Nincs kétség, hogy zseniális, de most, az első meccsen nagyon látszott, hogy "tudja, kicsoda". Mindenből biciklis cselt akart csinálni, és hogy őt figyeli minden kamera. Hát, nem jött be neki annyira! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs kétség, hogy zseniális, de most, az első meccsen nagyon látszott, hogy "tudja, kicsoda". Mindenből biciklis cselt akart csinálni, és hogy őt figyeli minden kamera. Hát, nem jött be neki annyira! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:48
Christiano a játéka OK, de mint egy hímringyó...
olyan Backhamosan undorító a viselkedése... de hát Mankeszterben ez a menő!
nekem meg inkább Mankeszter, mint Inter vagy Juve...
na mondjuk már más a helyzet a Milan esetén...
na mondjuk már más a helyzet a Milan esetén...
pfff...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:53
ha beöltözöl Figonak..minden további nélkül...
hm..szerintem..egy csöppet sem himringyos a Ronaldo...csak még fiatalka...Rajta még..könyörgöm..nekeressétek már a Figos sármosságot!!!!!!!!!!!!!
NÖI szemmel sem kereshetjük rajta....
de...tuti(már csak...a portugálos vérmérséklete..és a nem éppen világos börszine..hajszine miatta is)..lesz Ö még évek mulva qva jo PASI...
hm..szerintem..egy csöppet sem himringyos a Ronaldo...csak még fiatalka...Rajta még..könyörgöm..nekeressétek már a Figos sármosságot!!!!!!!!!!!!!
de...tuti(már csak...a portugálos vérmérséklete..és a nem éppen világos börszine..hajszine miatta is)..lesz Ö még évek mulva qva jo PASI...
hát gyönyörű...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti abszolút félreértetek ha azt hiszitek utálom az olaszokat...
sőőőttt
de valljuk klub szinten nem ők játszották a legszebb focit az utóbbi időben
sőőt szerintem válogatott szinten sem...
gondoljatok a portugálok vagy a csehek/igaz svejc ellen nem mutattak semmit/ ötletes focijára az utóbbi időben
sőőőttt
gondoljatok a portugálok vagy a csehek/igaz svejc ellen nem mutattak semmit/ ötletes focijára az utóbbi időben
ÁÁÁÁÁ, nem olyan fiatal már a Figo!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:39
azért van ott ám korkülönbség is!!!!!!!
én a beképzeltségére gtam és igazán amit a sajtó csinál belőle
erre gondoltam!
én beöltözök Neked surdinak... ha így kellek akkor OK! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
erre gondoltam!
én beöltözök Neked surdinak... ha így kellek akkor OK! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
de...tuti(már csak...a portugálos vérmérséklete..és a nem éppen világos börszine..hajszine miatta is)..lesz Ö még évek mulva qva jo PASI... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
de...tuti(már csak...a portugálos vérmérséklete..és a nem éppen világos börszine..hajszine miatta is)..lesz Ö még évek mulva qva jo PASI... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti abszolút félreértetek ha azt hiszitek utálom az olaszokat...
sőőőttt
gondoljatok a portugálok vagy a csehek/igaz svejc ellen nem mutattak semmit/ ötletes focijára az utóbbi időben (Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
sőőőttt
gondoljatok a portugálok vagy a csehek/igaz svejc ellen nem mutattak semmit/ ötletes focijára az utóbbi időben (Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:40
hát azért ilyet nem mondanék hogy nem ér semmit egy vb bronz... annyi mint egy barátságos meccs, ugyanmár, ezt te sem mondod komolyan
korea? hát jah, ott tényleg rendesen lebundázták azt a két meccset :S
2006? hát azt én is tudom jól hogy nem igaszságosan jutottak tovább a németek, az argentinok eladták a meccset, emlékezz vissza, Maradona, minden meccsükre kiment, arról viszont már elment haza, valyon miért...?
"Ha Cassano ott van egy tornán, mindig ilyen szürkén játszanak....még ha a padon is ül! ---> hát pl. 2004?
a németeket meg én sem szeretem... ennyi
2006? hát azt én is tudom jól hogy nem igaszságosan jutottak tovább a németek, az argentinok eladták a meccset, emlékezz vissza, Maradona, minden meccsükre kiment, arról viszont már elment haza, valyon miért...?
"Ha Cassano ott van egy tornán, mindig ilyen szürkén játszanak....még ha a padon is ül! ---> hát pl. 2004?
a németeket meg én sem szeretem... ennyi
és ha én szentkirályival fürdök?
rólam is elfogyasztanád?????? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
rólam is elfogyasztanád?????? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:37
Köszönöm szépen...igazi Uriember vagy....
surdiiiii...ne félts engem baby...csak egyszer szopogathatnám le a Szentkirályit a....öö...nyakárol
surdiiiii...ne félts engem baby...csak egyszer szopogathatnám le a Szentkirályit a....öö...nyakárol
Christiano a játéka OK, de mint egy hímringyó...
na mondjuk már más a helyzet a Milan esetén... (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
na mondjuk már más a helyzet a Milan esetén... (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:30
Azt is észrevettem, hogy a komoly nők Figo, Maldini, Totti a kis csitri szűzkurvák meg C.Ronaldo!
hát azért ilyet nem mondanék hogy nem ér semmit egy vb bronz... annyi mint egy barátságos meccs, ugyanmár, ezt te sem mondod komolyan
a németeket meg én sem szeretem... ennyi (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
a németeket meg én sem szeretem... ennyi (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:10
jééé focista múltad van?
és akkor ez a döntő érved?!
mondjuk, ha egy vizilabdás olimpiai bajnok vagy elfogadom döntő érvként a mondataid!
de az érv egyáltalán, hogy focista múltad van?
a mai és közelmúlt beli focista múlt nem észérv hanem SZÉGYEN!!!!
"Ha Cassano ott van egy tornán, mindig ilyen szürkén játszanak....még ha a padon is ül! Micsoda észrevétel!" -hol láttad ezt tőlem?
jah mindegy is, hogy 11es volt-e vagy sem
erről mindig az jut eszembe amikor pár évvel ezelőtt a Vasas és egy vidéki csapat /aszem Nyíregyháza/ azonos pontszámmal és gólkülönbséggel álltak. egyik kieső helyen... másik pedig bentmaradt... és a Vasas több lőtt góllal maradt bent... erre felháborodtak, hogy gyorsan hoztak egy szabályt, h a pesti csapat maradjon bent!
hozzátok a szabálykönyv ide vonatkozó részét! és ha igazatok van megkövetlek benneteket! de mivel a bírók álláspontja se egységes ezért ne mondjátok ki, hogy lesgól volt!
én a 90es évek végéig imádtam az olaszok játékát!
most is szívesen nézem a játékukat!
de nálam nem Ők és nem a németek a favoritok!
ennyi!
jól odavágtak a németek portugáloknak mi???
őszintén kiafenét érdekel a bronz érem???
semmivel se több egy bronz meccs egy szaros barátságos meccsnél!
ez a német csapat abszolút túl van spilázva! a VBn az argentinok ellen pl bírói segédlettel jutottak túl!
korea?
ott igazad van!
spanyolokat...titeket is a bírók vertek meg...
ennyi
és akkor ez a döntő érved?!
mondjuk, ha egy vizilabdás olimpiai bajnok vagy elfogadom döntő érvként a mondataid!
de az érv egyáltalán, hogy focista múltad van?
a mai és közelmúlt beli focista múlt nem észérv hanem SZÉGYEN!!!!
"Ha Cassano ott van egy tornán, mindig ilyen szürkén játszanak....még ha a padon is ül! Micsoda észrevétel!" -hol láttad ezt tőlem?
jah mindegy is, hogy 11es volt-e vagy sem
erről mindig az jut eszembe amikor pár évvel ezelőtt a Vasas és egy vidéki csapat /aszem Nyíregyháza/ azonos pontszámmal és gólkülönbséggel álltak. egyik kieső helyen... másik pedig bentmaradt... és a Vasas több lőtt góllal maradt bent... erre felháborodtak, hogy gyorsan hoztak egy szabályt, h a pesti csapat maradjon bent!
hozzátok a szabálykönyv ide vonatkozó részét! és ha igazatok van megkövetlek benneteket! de mivel a bírók álláspontja se egységes ezért ne mondjátok ki, hogy lesgól volt!
én a 90es évek végéig imádtam az olaszok játékát!
most is szívesen nézem a játékukat!
de nálam nem Ők és nem a németek a favoritok!
ennyi!
jól odavágtak a németek portugáloknak mi???
őszintén kiafenét érdekel a bronz érem???
semmivel se több egy bronz meccs egy szaros barátságos meccsnél!
ez a német csapat abszolút túl van spilázva! a VBn az argentinok ellen pl bírói segédlettel jutottak túl!
korea?
ott igazad van!
spanyolokat...titeket is a bírók vertek meg...
ennyi
azért van ott ám korkülönbség is!!!!!!!
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre gondoltam én is, mert a legtöbb ilyen amatör groupsexes video a neten svéd! Jópár éve ezen még megdöbbentem.
(Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:33
hát a svédekről köztudott hogy nem igazán szégyenlősek, sztem ott a legjobb élni, ami a szexet illeti, sokat ahhalni róla hogy mennyire szeretik ott a csoportos szexet, egyszer kimennék ezért
Köszönöm szépen...igazi Uriember vagy....
surdiiiii...ne félts engem baby...csak egyszer szopogathatnám le a Szentkirályit a....öö...nyakárol (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
surdiiiii...ne félts engem baby...csak egyszer szopogathatnám le a Szentkirályit a....öö...nyakárol (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt is észrevettem, hogy a komoly nők Figo, Maldini, Totti a kis csitri szűzkurvák meg C.Ronaldo!
Bár férfiszemmel inkább itt látszik a különbség....
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
VS.
Naaaaa, azért látszik a különbség, még férfiszemmel is!!!!
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:34
VS.
Naaaaa, azért látszik a különbség, még férfiszemmel is!!!!
VS.
Naaaaa, azért látszik a különbség, még férfiszemmel is!!!! (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)