hát a svédekről köztudott hogy nem igazán szégyenlősek, sztem ott a legjobb élni, ami a szexet illeti, sokat ahhalni róla hogy mennyire szeretik ott a csoportos szexet, egyszer kimennék ezért
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 13:47
Mindig is tudtam, hogy ezek a svédek ott északon nagyon unatkoznak.....
és így néz ki 2 gyerek után, azért az se semmi...
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
de ki helyett is jött be Cassano???
ha az azt mondta, h nem hajlandó egy csapatban jáccani Cassanoval úgy kellett vóna kipenderíteni a keretből, mint macskát (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ha az azt mondta, h nem hajlandó egy csapatban jáccani Cassanoval úgy kellett vóna kipenderíteni a keretből, mint macskát (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:23
Nem baj, de attól ez még az én okos érvelésem volt Cassano ellen. Kínomban.
Azt is észrevettem, hogy a komoly nők Figo, Maldini, Totti a kis csitri szűzkurvák meg C.Ronaldo!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
hűűűjeeeeeeee
van itt egy csaj akit csak a Figótól féltenék! (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
van itt egy csaj akit csak a Figótól féltenék! (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:21
Sokszor kiderül, hogy azért utálják a vasárnapi szurkolók az olaszokat, mert egy olasz kefélte szarrá a csaját a siófoki éjszakában, mialatt ő éjszakázott egy benzinkúton.....
Nem baj, de attól ez még az én okos érvelésem volt Cassano ellen. Kínomban.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:18
sorry... de az én hsz-emre reagáltad ezt!
itt: Flipperöcsi
| ma 11:43
| ma 11:43
Sokszor kiderül, hogy azért utálják a vasárnapi szurkolók az olaszokat, mert egy olasz kefélte szarrá a csaját a siófoki éjszakában, mialatt ő éjszakázott egy benzinkúton.....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:10
jééé focista múltad van?
és akkor ez a döntő érved?!
mondjuk, ha egy vizilabdás olimpiai bajnok vagy elfogadom döntő érvként a mondataid!
de az érv egyáltalán, hogy focista múltad van?
a mai és közelmúlt beli focista múlt nem észérv hanem SZÉGYEN!!!!
"Ha Cassano ott van egy tornán, mindig ilyen szürkén játszanak....még ha a padon is ül! Micsoda észrevétel!" -hol láttad ezt tőlem?
jah mindegy is, hogy 11es volt-e vagy sem
erről mindig az jut eszembe amikor pár évvel ezelőtt a Vasas és egy vidéki csapat /aszem Nyíregyháza/ azonos pontszámmal és gólkülönbséggel álltak. egyik kieső helyen... másik pedig bentmaradt... és a Vasas több lőtt góllal maradt bent... erre felháborodtak, hogy gyorsan hoztak egy szabályt, h a pesti csapat maradjon bent!
hozzátok a szabálykönyv ide vonatkozó részét! és ha igazatok van megkövetlek benneteket! de mivel a bírók álláspontja se egységes ezért ne mondjátok ki, hogy lesgól volt!
én a 90es évek végéig imádtam az olaszok játékát!
most is szívesen nézem a játékukat!
de nálam nem Ők és nem a németek a favoritok!
ennyi!
jól odavágtak a németek portugáloknak mi???
őszintén kiafenét érdekel a bronz érem???
semmivel se több egy bronz meccs egy szaros barátságos meccsnél!
ez a német csapat abszolút túl van spilázva! a VBn az argentinok ellen pl bírói segédlettel jutottak túl!
korea?
ott igazad van!
spanyolokat...titeket is a bírók vertek meg...
ennyi
mondjuk, ha egy vizilabdás olimpiai bajnok vagy elfogadom döntő érvként a mondataid!
"Ha Cassano ott van egy tornán, mindig ilyen szürkén játszanak....még ha a padon is ül! Micsoda észrevétel!" -hol láttad ezt tőlem?
erről mindig az jut eszembe amikor pár évvel ezelőtt a Vasas és egy vidéki csapat /aszem Nyíregyháza/ azonos pontszámmal és gólkülönbséggel álltak. egyik kieső helyen... másik pedig bentmaradt... és a Vasas több lőtt góllal maradt bent... erre felháborodtak, hogy gyorsan hoztak egy szabályt, h a pesti csapat maradjon bent!
hozzátok a szabálykönyv ide vonatkozó részét! és ha igazatok van megkövetlek benneteket! de mivel a bírók álláspontja se egységes ezért ne mondjátok ki, hogy lesgól volt!
ennyi!
ez a német csapat abszolút túl van spilázva! a VBn az argentinok ellen pl bírói segédlettel jutottak túl!
korea?
ott igazad van!
ennyi
sorry... de az én hsz-emre reagáltad ezt!
| ma 11:43 (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ki mondta, hogy ezt te irtad? én biztos nem
| ma 11:43 (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:17
váááóóóó gyönyörűek a képeid!!!!!!!!
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 13:47
jééé focista múltad van?
ennyi!
korea?
ott igazad van!
ennyi (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ennyi!
korea?
ott igazad van!
ennyi (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 11:36
Na, ettől féltem!
Akkor összevessük a focis múltunkat?
Nem szeretek olyanokkal fociról vitázni, akik csak TV-ből, újságból nézik a történéseket!
Amúgy ez az olaszokról nyomott közhelyes duma nagyon tipikus! Akkor te csak nézd a román francia, meg horvát meccseket, azok annyira jók voltak! Minden évben ez megy, de nagyjából mindig az olaszok hozzák a leizgalmasabb meccseket: még kóreában is, a legendás 94es brazil-olasz, az 2000 eb döntős aranygól, a legutóbbi eb gusztustalan dán-svéd összjátéka......de ki a tököm emlékszik a spanyolok, stb., felfújt, de gyenge szereplésére??
Akkor összevessük a focis múltunkat?
Nem szeretek olyanokkal fociról vitázni, akik csak TV-ből, újságból nézik a történéseket!
Amúgy ez az olaszokról nyomott közhelyes duma nagyon tipikus! Akkor te csak nézd a román francia, meg horvát meccseket, azok annyira jók voltak! Minden évben ez megy, de nagyjából mindig az olaszok hozzák a leizgalmasabb meccseket: még kóreában is, a legendás 94es brazil-olasz, az 2000 eb döntős aranygól, a legutóbbi eb gusztustalan dán-svéd összjátéka......de ki a tököm emlékszik a spanyolok, stb., felfújt, de gyenge szereplésére??
Hétfő esti hangulat képekben.....
Ezzel se kellene sokat tökölni:
Azt a kis középsőt azért elkapnám:
sírni és megsértődni csak a veszteseknek szabad!
kezeld a topicodat!
a lányok mindenesetre OK! (igaz, egy képedet javítanom kellet, hogy láthatóvá váljon)
gratula! (hogy dicséret is legyen!) (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
kezeld a topicodat!
a lányok mindenesetre OK! (igaz, egy képedet javítanom kellet, hogy láthatóvá váljon)
gratula! (hogy dicséret is legyen!) (Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 11:30
Haha, én csak most vettem észre, hogy ezt tényleg AZ a fórum!!! Köszönöm szépen! Én még a sértődés fázisában voltam eddig, hogy nem lett focis fórum, mert A.C. topicjában megfedtél!
Totti se panaszkodhat, bakker:
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Luca Toni csaja:
Most már én is utálom őket.....haha.
Most már én is utálom őket.....haha.
Mondjuk ezek a csúnya nők szülik a világ legjobb pasijat!
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 11. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 12:00
Tudom, közhely, hogy nem is olyan jók az olasz nők, de az ő száját se beszédre, no meg evésre kellene használni!
Tudom, közhely, hogy nem is olyan jók az olasz nők, de az ő száját se beszédre, no meg evésre kellene használni!