Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 06. 11. szerda 11:57  #55
Flipperöcsi Flipperöcsi
Az olasz női válogatott új meze:

2008. 06. 11. szerda 11:50  #54
tough_victorious tough_victorious
Donadoni egy fasz volt, Aquilani, De Rossi, Perrotta triót játszatni kellett volna, remélem most már fognak
2008. 06. 11. szerda 11:46  #53
Flipperöcsi Flipperöcsi
Most csak a kupa lesz más......és sajnos Cannavaro:

2008. 06. 11. szerda 11:43  #52
Flipperöcsi Flipperöcsi
Amúgy a Puhl is köti az ebet a karóhoz, hogy nem volt szabályos a gól! Már tényleg mindegy.
Meg kell nyerni a többi meccset, bár az a gyanúm, hogy nem lesz már elég összeszedett a csapat. Ha Cassano ott van egy tornán, mindig ilyen szürkén játszanak....még ha a padon is ül! Micsoda észrevétel! Tuti ez az ok! hahaha
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 10:27
nos most álljunk meg egy szóra:

ha szabálytalan volt a gól kérlek másold be ide a szabálykönyv vonatkozó részét!
én azt írtam, h magyar bírói szaktekintélyek nyilatkozata szerint 1-1 a szabályos/szabálytalan állása

bemásoltam az olasz játékvezetői testület állásfoglalásának a linkjét!
kérdeztelek mi van abban az estben ha nem esik ki a védőtök a játékterületen kívülre, csak rajta hasal az alapvonalon mondjuk...
ugye, hogy szabályos a gól! akkor mi a különbség, h a játéktéren kívülre esett confused pusztán ezért lehet súlytani a támadó csapatot? ugye nem!

kapusok: akiket felsoroltál az én értékrendem szerint is jobbak! hozzátéve, h Petr Cechnek szerintem elég szar szezonja volt... elég sok lepkés megmozdulással... ennek ellenére alapképességben... és szimpátia miatt nálam Ő a legjobb...

jah és sosem mondtam, h otthonosabb lennék nálatok a fociban! de abba fogadni mernék, h az általatok favorizált 4esből max ha 2 lesz ott a legjobb 4ben!!!
2008. 06. 11. szerda 11:36  #51
Flipperöcsi Flipperöcsi
Na, ettől féltem!
Akkor összevessük a focis múltunkat?
Nem szeretek olyanokkal fociról vitázni, akik csak TV-ből, újságból nézik a történéseket!
Amúgy ez az olaszokról nyomott közhelyes duma nagyon tipikus! Akkor te csak nézd a román francia, meg horvát meccseket, azok annyira jók voltak! Minden évben ez megy, de nagyjából mindig az olaszok hozzák a leizgalmasabb meccseket: még kóreában is, a legendás 94es brazil-olasz, az 2000 eb döntős aranygól, a legutóbbi eb gusztustalan dán-svéd összjátéka......de ki a tököm emlékszik a spanyolok, stb., felfújt, de gyenge szereplésére??
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 08:41
na evvel a hsz-eddel sok mindent bizonyítasz... de azt nem, h annyira nagyon otthonos lennél a fociban!

jah és korábban fel se tűnt, hogy a Buffont ütötte le a védőtöket confused
az se tűnt föl, hogy az ellenfélhez ütötte a labdát confused az alapvonal helyett felkialtas

még, hogy a bíró... a gólnál 3 db vélt vagy valós hiba volt, amiből kettőt a világ jelenlegi legjobb kapusának tartott Buffon vétett!
még, hogy a bíró meg az uefa...
ááááááááá összeesküvéselmélet!!!!! levele

a németek túl vannak spilázva! Ti se vagytok egy nagy szám!
sztem a két ibériai csapat ott lehet a végén!
de ami tutti, h a Te négyesedből max 2, ha ott lesz a 4 között!

mitől vagy elszálva a világbajnoki címtől?
az elődöntőben legyőztétek minden idők leggyengébb bronzérmesét... a döntőbe meg kicsináltátok Zizout...
2008. 06. 11. szerda 11:31  #50
Flipperöcsi Flipperöcsi
worship worship worship worship
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 11. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 06. 11. szerda 08:54
szerintem meg az olaszok az istenek, és mostantól mindenkit tiltok, aki nem olaszpárti hehe
2008. 06. 11. szerda 11:30  #49
Flipperöcsi Flipperöcsi
Haha, én csak most vettem észre, hogy ezt tényleg AZ a fórum!!! Köszönöm szépen! Én még a sértődés fázisában voltam eddig, hogy nem lett focis fórum, mert A.C. topicjában megfedtél!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 11. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 06. 11. szerda 11:15
majdnem hazai környezet... eplus2
tévedni emberi dolog...én ennyit értek a focihoz, de legalább belátom!
maradok inkább a szexnél! nyes

jó lenne, ha valaki átvenné a topic információ ellátását, mert a vitákhoz, eszmecserékhez színvonalasabb, ha bent vannak röviden az eredmények, és az érdekesebb képek! (forrás: origo.hu)

esetleg egy ÖNKÉNT JELENTKEZŐ???
mertt a topic indítását szorgalmazó fórumozótársunk baszik a topicot pörgetni, csak egy -egy felejthető hsz-vel hagy nyomot maga után, mint egy kismacska!
buck
2008. 06. 11. szerda 11:22  #48
én is szívesebben szexelnék, de mivel nincs most, így beérem a focival nyes ez a két kedvenc dolgom :P
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 11. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 11:15

jó lenne, ha valaki átvenné a topic információ ellátását, mert a vitákhoz, eszmecserékhez színvonalasabb, ha bent vannak röviden az eredmények, és az érdekesebb képek! (forrás: origo.hu)

mertt a topic indítását szorgalmazó fórumozótársunk baszik a topicot pörgetni, csak egy -egy felejthető hsz-vel hagy nyomot maga után, mint egy kismacska!
buck
2008. 06. 11. szerda 11:15  #47

buck
(Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 11. szerda 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 10:58
khm, khm, Portugáliában volt a 2004-es EB...
2008. 06. 11. szerda 10:58  #46
khm, khm, Portugáliában volt a 2004-es EB...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 11. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 10:52
még szerencse, hogy a magyarok nincsenek kint az EB-n, mert Te akkor is az olaszoknak drukkolnál... mf2 nyes

görögök,...már bocsi, de szerencsével és segítséggel, nem utolsó sorban a "hazai" rendezésnek köszönhették a legutóbbi EB győzelmüket...szerintem a fasorban sincsenek!
(ok, a magyaroknál egy kicsit jobbak, habár az uccsó "edző" meccsen még azt sem tudták bizonyítani ellenünk...szerintem most tovább sem lépnek a középdöntőbe!) buck
2008. 06. 11. szerda 10:52  #45
még szerencse, hogy a magyarok nincsenek kint az EB-n, mert Te akkor is az olaszoknak drukkolnál... mf2 nyes

görögök,...már bocsi, de szerencsével és segítséggel, nem utolsó sorban a "hazai" rendezésnek köszönhették a legutóbbi EB győzelmüket...szerintem a fasorban sincsenek!
(ok, a magyaroknál egy kicsit jobbak, habár az uccsó "edző" meccsen még azt sem tudták bizonyítani ellenünk...szerintem most tovább sem lépnek a középdöntőbe!) buck
(Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 11. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 10:45
szabályos vagy nem, már nem tök mind1? ám sztem nem volt az, meg kellett volna csak egyszerűen fújni a bírónak és kirúgást itélni

nekem mondjuk nem szimpi valamiért Cech, de azért el kell ismerni hogy jó kapus

én nem favorizálok senkit, én csak olaszoknak drukkolok, ha kiesnek, akkor szorítok másnak, de mindig is Itália az első nálam, mellette másnak sosem szurkolok
2008. 06. 11. szerda 10:52  #44
svéd vígjáték a görög drámában nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 11. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 10:44
Bomba- és potyagól pecsételte meg a görögök sorsát!
Megleckéztette a címvédő Görögországot a svéd labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság D csoportjának második mérkőzésén. A görög csapat védekező taktikája csupán 66 percig működött, aztán Ibrahimovic bombagólja, majd Hansson szemtelenül szerencsés találata meghozta a skandinávok teljesen megérdemelt sikerét.

Görögország - Svédország 0-2 (0-0), gól: Ibrahimovic (66.), Hansson (72.) Salzburg, 30 000 néző v.: Massimo Busacca (svájci)
2008. 06. 11. szerda 10:51  #43
sztem az oroszok, a görögöket megfoghatják, mást nem

a spanyolok igazán szép focit mutattak tegnap, megérdemelten győztek

te tényleg hiszel az ilyen kis semmit érő barátságos meccsekben? semmi tétje nem volt a meccsnek, fizetett a hülye magyar nem tudom mennyit hogy idejöjjenek, annyiért már jó hogy kikaptak...

Olaszország sztem így is elsőként majd továbbjutt, megnyeri mind2 meccsét, a hollandok mind2-ön kikapnak és jobb gólaránnyal döl majd el hogy román vagy francia megy tovább 2.-ként
(Ez egy válasz inoyusa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 10:40
Hát nagyot csalódtam tegnap az orosz medvéken,mondjuk azért a kettő hiányzo alapember éreztette a hatását,legalább Arshavin lett volna.A spanyoloktól meg a szokásos blamázst vártam,de jó láttni,hogy magára talált ez a kiváló játékosokból álló csapat.Torres és Villa összjátéka kíváló volt,de kellet ehhez az oroszok túlzottan izgattot,ideges játéka,meg a védelem bakijai!A Görög-Svéd meccset félszemmel néztem,kistévén,mert a másikon (közkívánatra)Grace k.volt.De Zlatan(igazi svéd név mi?)bombájára felkaptam a fejem.Amugy a klinika izgibb volt.Teljesen más téma,nem akarok senkit magamra haragitani,de az olaszokat mi is megvertük 3-1re,pedig aztán itt volt a beképzelt Cannavaro is.Sosem voltam olasz drukker,de ahogyan akkor viselkedtek az őket éltettő Magyar szurkolókkal,egy életre megutáltam őket.De ez az én személyes véleményem,mindenféle indulat nélkül.Amúgy HAJRÁ FRANCIAORSZÁG(Thierry Henry miatt)ez már kötözködésnek tűnhet,de HAJRÁ HOLLANDIA(amiota dohányzom,imádom őket)A Franciákról még annyit,hogy vagy a románok kezdtek nagyon jól(vagy nagyon jók),de az is lehet,hogy a csoportból sem juttnak tovább a csigaevőjim.
2008. 06. 11. szerda 10:45  #42
szabályos vagy nem, már nem tök mind1? ám sztem nem volt az, meg kellett volna csak egyszerűen fújni a bírónak és kirúgást itélni

nekem mondjuk nem szimpi valamiért Cech, de azért el kell ismerni hogy jó kapus

én nem favorizálok senkit, én csak olaszoknak drukkolok, ha kiesnek, akkor szorítok másnak, de mindig is Itália az első nálam, mellette másnak sosem szurkolok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 10:27

ha szabálytalan volt a gól kérlek másold be ide a szabálykönyv vonatkozó részét!
én azt írtam, h magyar bírói szaktekintélyek nyilatkozata szerint 1-1 a szabályos/szabálytalan állása

kérdeztelek mi van abban az estben ha nem esik ki a védőtök a játékterületen kívülre, csak rajta hasal az alapvonalon mondjuk...
ugye, hogy szabályos a gól! akkor mi a különbség, h a játéktéren kívülre esett confused pusztán ezért lehet súlytani a támadó csapatot? ugye nem!

kapusok: akiket felsoroltál az én értékrendem szerint is jobbak! hozzátéve, h Petr Cechnek szerintem elég szar szezonja volt... elég sok lepkés megmozdulással... ennek ellenére alapképességben... és szimpátia miatt nálam Ő a legjobb...

jah és sosem mondtam, h otthonosabb lennék nálatok a fociban! de abba fogadni mernék, h az általatok favorizált 4esből max ha 2 lesz ott a legjobb 4ben!!!
2008. 06. 11. szerda 10:44  #41
Bomba- és potyagól pecsételte meg a görögök sorsát!
Megleckéztette a címvédő Görögországot a svéd labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság D csoportjának második mérkőzésén. A görög csapat védekező taktikája csupán 66 percig működött, aztán Ibrahimovic bombagólja, majd Hansson szemtelenül szerencsés találata meghozta a skandinávok teljesen megérdemelt sikerét.

Görögország - Svédország 0-2 (0-0), gól: Ibrahimovic (66.), Hansson (72.) Salzburg, 30 000 néző v.: Massimo Busacca (svájci)
2008. 06. 11. szerda 10:40  #40
inoyusa inoyusa
Hát nagyot csalódtam tegnap az orosz medvéken,mondjuk azért a kettő hiányzo alapember éreztette a hatását,legalább Arshavin lett volna.A spanyoloktól meg a szokásos blamázst vártam,de jó láttni,hogy magára talált ez a kiváló játékosokból álló csapat.Torres és Villa összjátéka kíváló volt,de kellet ehhez az oroszok túlzottan izgattot,ideges játéka,meg a védelem bakijai!A Görög-Svéd meccset félszemmel néztem,kistévén,mert a másikon (közkívánatra)Grace k.volt.De Zlatan(igazi svéd név mi?)bombájára felkaptam a fejem.Amugy a klinika izgibb volt.Teljesen más téma,nem akarok senkit magamra haragitani,de az olaszokat mi is megvertük 3-1re,pedig aztán itt volt a beképzelt Cannavaro is.Sosem voltam olasz drukker,de ahogyan akkor viselkedtek az őket éltettő Magyar szurkolókkal,egy életre megutáltam őket.De ez az én személyes véleményem,mindenféle indulat nélkül.Amúgy HAJRÁ FRANCIAORSZÁG(Thierry Henry miatt)ez már kötözködésnek tűnhet,de HAJRÁ HOLLANDIA(amiota dohányzom,imádom őket)A Franciákról még annyit,hogy vagy a románok kezdtek nagyon jól(vagy nagyon jók),de az is lehet,hogy a csoportból sem juttnak tovább a csigaevőjim.
2008. 06. 11. szerda 10:27  #39
surdapapa surdapapa

(Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 11. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 09:47
Hát azért ne haragudjál, mert te otthonosabban mozogsz nálunk a fociban? Nem hinném... amúgy akkor meg mi van hogy Buffon ütötte le a védőt? Mással nem előfordult már? Vagy Buffon az egyetlen, legyen az bármelyik kapus, bármelyikkel megeshet vagy talán már meg is esett, jobb megoldásnak találta hogy kiüti, hogy ne legyen szöglet, sztem érthető. Igaz hogy olaszos vagyok, de nem kell itt kiemelgetni hogy jajj a világ jelenlegi legjobb kapusának tartott, nem az, sztem Van der Saar, Cech meg Julio Cesar, utóbbi nem európai, na de mind1, Cech pl. megmetette csapatát a Svájcok ellen, pedig simán ki is kaphattak volna, olyan helyzeteik voltak a házigazdának, Van de Saarról már nem is beszélve, ő is védett aztán bravúrosan, mondhatjuk hogy megnyerte a hollandoknak a meccset. Hát ha az olaszok nem nagy számok akkor ki? Mitől vagyunk elszállva a világbajnoki címtől? Hát lehet éppen azért mert, nekünk már sikerült a hollandoknak meg sose... minden idők leggyengébb bronzérmese, azért odavágta a portugálokat... ennyit erről
2008. 06. 11. szerda 09:47  #38
Hát azért ne haragudjál, mert te otthonosabban mozogsz nálunk a fociban? Nem hinném... amúgy akkor meg mi van hogy Buffon ütötte le a védőt? Mással nem előfordult már? Vagy Buffon az egyetlen, legyen az bármelyik kapus, bármelyikkel megeshet vagy talán már meg is esett, jobb megoldásnak találta hogy kiüti, hogy ne legyen szöglet, sztem érthető. Igaz hogy olaszos vagyok, de nem kell itt kiemelgetni hogy jajj a világ jelenlegi legjobb kapusának tartott, nem az, sztem Van der Saar, Cech meg Julio Cesar, utóbbi nem európai, na de mind1, Cech pl. megmetette csapatát a Svájcok ellen, pedig simán ki is kaphattak volna, olyan helyzeteik voltak a házigazdának, Van de Saarról már nem is beszélve, ő is védett aztán bravúrosan, mondhatjuk hogy megnyerte a hollandoknak a meccset. Hát ha az olaszok nem nagy számok akkor ki? Mitől vagyunk elszállva a világbajnoki címtől? Hát lehet éppen azért mert, nekünk már sikerült a hollandoknak meg sose... minden idők leggyengébb bronzérmese, azért odavágta a portugálokat... ennyit erről
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 11. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
na evvel a hsz-eddel sok mindent bizonyítasz... de azt nem, h annyira nagyon otthonos lennél a fociban!

az se tűnt föl, hogy az ellenfélhez ütötte a labdát confused az alapvonal helyett felkialtas

még, hogy a bíró... a gólnál 3 db vélt vagy valós hiba volt, amiből kettőt a világ jelenlegi legjobb kapusának tartott Buffon vétett!

az elődöntőben legyőztétek minden idők leggyengébb bronzérmesét... a döntőbe meg kicsináltátok Zizout...
2008. 06. 11. szerda 09:06  #37
surdapapa surdapapa
Tiltsál úrnőm!

de előtte válaszolj: miért 0-2nél kell elkezdeni jáccani???

jah, hogy olasz pasik... fene az ízlésedet! meg tudlak érteni... na meg királylányt is a Figó imádatért!

tudod mikor a Milan kivételével nem tudtam úgy leülni olasz meccset nézni, h ne érezzem azt a meccset dög unalmasnak... ezek után miért csodálkoztok, ha nem rajongok a játékukért confused

lement a csoportmeccsek első köre! még nem volt olyan, h valamelyik csapat megfordította volna az eredményt! sőt egyetlen meccs volt ahol mindkét csapat gólt szerzett /az oroszok 0-3nál/! egyetlen csapatban sincs meg a képesség a meccsek megfordítására confused vagy azok szereztek előnyt akik képesek lennének megfordítani az eredményt [#confused? de aki megszerzi az előnyt az szinte a győzelmet is a zsebébe érezheti! -számomra ez az eddigi tanulság!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 11. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 08:54
szerintem meg az olaszok az istenek, és mostantól mindenkit tiltok, aki nem olaszpárti hehe
2008. 06. 11. szerda 08:54  #36

/ 16