Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 06. 11. szerda 08:41  #35
surdapapa surdapapa
na evvel a hsz-eddel sok mindent bizonyítasz... de azt nem, h annyira nagyon otthonos lennél a fociban!

jah és korábban fel se tűnt, hogy a Buffont ütötte le a védőtöket confused
az se tűnt föl, hogy az ellenfélhez ütötte a labdát confused az alapvonal helyett felkialtas

még, hogy a bíró... a gólnál 3 db vélt vagy valós hiba volt, amiből kettőt a világ jelenlegi legjobb kapusának tartott Buffon vétett!
még, hogy a bíró meg az uefa...
ááááááááá összeesküvéselmélet!!!!! levele

a németek túl vannak spilázva! Ti se vagytok egy nagy szám!
sztem a két ibériai csapat ott lehet a végén!
de ami tutti, h a Te négyesedből max 2, ha ott lesz a 4 között!

mitől vagy elszálva a világbajnoki címtől?
az elődöntőben legyőztétek minden idők leggyengébb bronzérmesét... a döntőbe meg kicsináltátok Zizout...
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 10. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 19:54
Idén az olasz, német, portugál, spanyol "befutót" tettem meg, 2 éve nyertem az olasz, francia német dobogóval 10Xes lóvét. Most 2ezret tettem, megint 10es odds-al. Az elsőség nekem sosem kérdés, leköpném magam, ha nem őket várnám, és ezt pénzzel is bizonyítom, nem csak azzal, hogy megnézzük a meccseket.
Amúgy ha olaszo kapta volna a következő EB-t, minden meccsen ott lettünk volna, sok az olasz barátunk is, nemrég voltunk kint egy lazio meccsen is. ( bár ők roma szurkolók, és be sem jöttek velünk a meccsre!!!! )
2008. 06. 10. kedd 22:02  #34
tom1019 tom1019 VIP Admin
éppen ideje, hogy megjelentél!
ne feledd, hogy miattad hozték létre ezt a topicot, amit személy szerint nem igazán támogattam, de végül is engedtem a kérésednek!
viszont nehogymá nekem kelljen életben tartani!
tessék benne aktívan tésztvenni!
(éppen ma akartam zárolni, mert ezeddig be sem kukkantottál a kedvenc sportágadba, ahol jelenleg éppen nem a szex a döntő tényező, hanem a sport és annak szeretete!)

----------------------------------------------

Villa kiszúrta az oroszok lufiját!

Elmaradt az orosz meglepetés, Spanyolország az Európa-bajnokság eddigi leggólgazdagabb meccsén 4-1-re győzött Guus Hiddink válogatottja ellen. David Villa mesterhármassal nyitott, Fabregas csereként is gólig és gólpasszig jutott, Oroszországnak pedig nemcsak a csatársorával, de a védelmével is komoly gondok vannak.

Spanyolország - Oroszország 4-1 (2-0), gól: Villa (20., 44., 75.), Fabregas (91.) illetve Pavljucsenko (87.) Salzburg, 30 ezer néző v.: Konrad Plautz (osztrák)
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 10. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 18:37
Nekem hollandia a második otthonom, de mindenki tudja rólunk, hogy olasz fanok vagyunk! Nem ilyen vasárnapi divatszurkolók, ezt hagsúlyozom azoknak, akik unalomból esetleg vissza akarnak pofázni!
Szóval: most már kezdek megnyugodni a tegnapi sokk után.
2 dolog kapásból: ** ** svéd játékvezetőt adnak már megint.......2000 EB döntő.....az elején éreztem, hogy nem lesz OK.
A lesről: ez a ** ** platinis uefa azt is kidumálta volna, ha sortűzzel halomra lövik egymást a pályán, mert ezeknek egy a lényeg: cirkuszt a népnek!!!! olyan lesz, mint a F1 hamarosan.
De én akkor is Donadoni nyakába varrom az egészet!!!! Kihagyni De Rossit, össze vissza cserélgetni......semmi taktika, Pirlo végig hátul kullogott, de Ambrosinit kezdetni....vicc.....egy ekkora múltú csapatnak nem méltó ez a kapkodás, fejetlenség, ami sugárzik róla! Hol van már Lippi.........
De ne legyen igazam, és bizonyítsa be az ellenkezőjét, boldogan köcsögözöm le magam utólag ezért a kifakadásért.

***mod:prunci hehe
2008. 06. 10. kedd 19:54  #33
Flipperöcsi Flipperöcsi
Idén az olasz, német, portugál, spanyol "befutót" tettem meg, 2 éve nyertem az olasz, francia német dobogóval 10Xes lóvét. Most 2ezret tettem, megint 10es odds-al. Az elsőség nekem sosem kérdés, leköpném magam, ha nem őket várnám, és ezt pénzzel is bizonyítom, nem csak azzal, hogy megnézzük a meccseket.
Amúgy ha olaszo kapta volna a következő EB-t, minden meccsen ott lettünk volna, sok az olasz barátunk is, nemrég voltunk kint egy lazio meccsen is. ( bár ők roma szurkolók, és be sem jöttek velünk a meccsre!!!! )
2008. 06. 10. kedd 19:49  #32
Flipperöcsi Flipperöcsi
Most beszéltem egy hollanddal, és ezek már készülnek az EB győzelem ünneplésére! Naaaa, azért kicsit korai még! Most meg itt a spanyolok......na ne hogy már most kapják össze magukat, mikor mindig leégtek eddig!
(Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 10. kedd 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 19:00
én is lelkileg összetörtem a tegnapi után, nekem is volt egy sanda gyanúm, amikor meghallottam hogy svéd bíró... :S amúgy Platiniéknak, az a lényeg hogy legyen valami nagy durranás, valami meglepetés és így kicsesztek az olaszokkal az elején, na mind1, sztem a következő két meccset behúzzuk, ha Donadoni változtat a kereten, mert ez a Milanos középpálya, elég tré volt, mint az egész szezonba, nagy meglepetésemre, nem játszott az Aquilani, De Rossi és Perrotta trio? Be sem fértek a kezdőbe? Hát ez égő, Donadoni tiszta hülye és még be sem cserélte őket, istenem... állítólag De Rossi örökli a 10-es mezt és a csk. karszalagot és nem kezdő? Komolyan mondom beteg ez a Donadoni :S a hollandoknak szerencséje volt, volt egy jó napjuk, a következő 2 meccsen kikapnak, mi adtunk nekik 3 pontot nehogy pont nélkül menjenek haza nyes
2008. 06. 10. kedd 19:00  #31
tough_victorious tough_victorious
én is lelkileg összetörtem a tegnapi után, nekem is volt egy sanda gyanúm, amikor meghallottam hogy svéd bíró... :S amúgy Platiniéknak, az a lényeg hogy legyen valami nagy durranás, valami meglepetés és így kicsesztek az olaszokkal az elején, na mind1, sztem a következő két meccset behúzzuk, ha Donadoni változtat a kereten, mert ez a Milanos középpálya, elég tré volt, mint az egész szezonba, nagy meglepetésemre, nem játszott az Aquilani, De Rossi és Perrotta trio? Be sem fértek a kezdőbe? Hát ez égő, Donadoni tiszta hülye és még be sem cserélte őket, istenem... állítólag De Rossi örökli a 10-es mezt és a csk. karszalagot és nem kezdő? Komolyan mondom beteg ez a Donadoni :S a hollandoknak szerencséje volt, volt egy jó napjuk, a következő 2 meccsen kikapnak, mi adtunk nekik 3 pontot nehogy pont nélkül menjenek haza nyes
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 10. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 18:37
Nekem hollandia a második otthonom, de mindenki tudja rólunk, hogy olasz fanok vagyunk! Nem ilyen vasárnapi divatszurkolók, ezt hagsúlyozom azoknak, akik unalomból esetleg vissza akarnak pofázni!
2 dolog kapásból: ** ** svéd játékvezetőt adnak már megint.......2000 EB döntő.....az elején éreztem, hogy nem lesz OK.
A lesről: ez a ** ** platinis uefa azt is kidumálta volna, ha sortűzzel halomra lövik egymást a pályán, mert ezeknek egy a lényeg: cirkuszt a népnek!!!! olyan lesz, mint a F1 hamarosan.
De én akkor is Donadoni nyakába varrom az egészet!!!! Kihagyni De Rossit, össze vissza cserélgetni......semmi taktika, Pirlo végig hátul kullogott, de Ambrosinit kezdetni....vicc.....egy ekkora múltú csapatnak nem méltó ez a kapkodás, fejetlenség, ami sugárzik róla! Hol van már Lippi.........
De ne legyen igazam, és bizonyítsa be az ellenkezőjét, boldogan köcsögözöm le magam utólag ezért a kifakadásért.

2008. 06. 10. kedd 18:37  #30
Flipperöcsi Flipperöcsi

2008. 06. 10. kedd 13:07  #29
surdapapa surdapapa
2008. 06. 10. kedd 12:39  #28
Impotens franciák, bekkelő románok, unalmas döntetlen
Megszületett az első döntetlen, egyben az első gól nélküli mérkőzés az Európa-bajnokságon, a halálcsoportnak tartott C csoport bemutatkozása nem sikerült valami fényesre, a francia és a román válogatott izgalom-, és helyzetmentes meccsen 0-0-ra végzett egymással.

Románia - Franciaország 0-0 Zürich, 30 ezer néző v.: Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (spanyol)
-----------------------------------------------

25 éve nem kapott ki három góllal az olasz válogatott
A torna eddigi legjobb, és egyben legtöbb gólt hozott találkozóját játszotta egymással az olasz és a holland válogatott a "halálcsoportnak" is nevezett C betűjelű kvartettben, és az oranje győzelme elsősorban a nagy gólkülönbség miatt meglepő. A squadra azzurra ugyanis ezt megelőzően utoljára közel 25 éve kapott ki ilyen arányban. A világbajnoki címvédő olasz válogatott súlyos, 3-0-s vereséggel indította az Európa-bajnokságot: Buffonék csak asszisztálni tudtak a holland parádéhoz.

Luca Toni is nehezen fogta fel a történteket.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

2008. 06. 10. kedd 09:22  #27
surdapapa surdapapa
de lesgól volt az egyáltalán?

bírói szaktekintéjek:
1 igen és egy nem...

ja és nemá, hogy a támadó csapatot kelljen sulytani avval, h egy ilyet lefújnak...

ha a játékos az ütközés után a pályán marad akkor is vita tárgya az eset?
ugye hogy nem!
ki is ütötte le a játékost?
saját kapusa!

hová is ütötte a labdát a világ egyik legjobb /ha nem a legjobb kapusa/ ellenfélhez!
és hová kellett volna? alap, vagy oldalvonalon kívülre!

nos akkor az olaszok miről is beszélnek confused

de a döntő a szabálykönyv lenne... az, h az mit is mond erre az esetre
(Ez egy válasz inoyusa üzenetére (2008. 06. 10. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 09:03
Ezek a Holladok tudják mi a (jó)sikeres kezdés!GONDOLOM sok olasz szurkolo most köpköd az első les góllll miatt,de előtte Gigi becsúszása sem volt szép(szerintem)pedig az 100% gólhelyzet volt!A másik érvem meg az,hogy egy Világbajnokot ez csak felkellett volna,hogy spanoljon,nem pedig letörni.NA MINDEGY!A LÉNYEG A JÓ HOLLAND MINDIG ŰTTTTŐSS.
2008. 06. 10. kedd 09:03  #26
inoyusa inoyusa
Ezek a Holladok tudják mi a (jó)sikeres kezdés!GONDOLOM sok olasz szurkolo most köpköd az első les góllll miatt,de előtte Gigi becsúszása sem volt szép(szerintem)pedig az 100% gólhelyzet volt!A másik érvem meg az,hogy egy Világbajnokot ez csak felkellett volna,hogy spanoljon,nem pedig letörni.NA MINDEGY!A LÉNYEG A JÓ HOLLAND MINDIG ŰTTTTŐSS.
2008. 06. 10. kedd 08:26  #25
surdapapa surdapapa
ne is szólj!

csak szopjál béby!
Szilva! látom észérvekre észérvekkel reagálsz! vigyor5 nyes

emisszió:
de azért a szpíkernek nem kéne az egekbe magasztalnia, h nem csinál gólörömöt... hisz ez csupán egy tanult viselkedésforma...

ld pl se Christiano Ronaldo se Nani nem gólörömözött a Sporting Liszabon elleni góljánál...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 06. 09. hétfő 21:14
emisszionak:
dehogy haragszom hehe a nők pedig kevésbé toleránsak...tapasztalataim szerint...ellenben velem, aki a Vb döntőre aktív szervezője volt egy kocsmai, projektoros, sörözős, közös meccsnézésnek

ha végképp nem bírnám elviselni a focit, akkor erre az időszakra szervezném az összes csajos bulit, tvzést, esti sétát, stb...
(bár az is igaz, hogy uram nem focirajongó, csak módjával nézi ő is)

királylányosnak:
sajna tényleg azt tapasztalom, hogy sok nő hisztizik, meg puffog, hogy a pasi meccset néz éjjel-nappal a nagy bajnokságok idején smile ha valaki nő létére nem tud elfoglaltságot találni erre az időszakra, akkor az vessen magára

surdának:
asszem neked nem is írok semmit, te egy fasz vagy mf2 hehe wink finom
2008. 06. 09. hétfő 22:59  #24
emisszio emisszio
"Kocsmai,projektoros,sörözős,közös meccsnézés..."Hmmmmmm finom !!!Jól hangzik eljen !Akár most is lehet ilyet szervezni(igény biztos lenne rá)! wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 09. hétfő 21:14
emisszionak:
dehogy haragszom hehe a nők pedig kevésbé toleránsak...tapasztalataim szerint...ellenben velem, aki a Vb döntőre aktív szervezője volt egy kocsmai, projektoros, sörözős, közös meccsnézésnek

ha végképp nem bírnám elviselni a focit, akkor erre az időszakra szervezném az összes csajos bulit, tvzést, esti sétát, stb...

királylányosnak:
sajna tényleg azt tapasztalom, hogy sok nő hisztizik, meg puffog, hogy a pasi meccset néz éjjel-nappal a nagy bajnokságok idején smile ha valaki nő létére nem tud elfoglaltságot találni erre az időszakra, akkor az vessen magára

surdának:
2008. 06. 09. hétfő 22:51  #23
emisszio emisszio
Podolski,Podolski...olyan "lengyelesen" hangzik nyes ...hát neki sem lehetett könnyű(ráadásul kétszer is!),dehát ahogy a kommentátor is megjegyezte: ez a profizmus wink !
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 09. hétfő 11:05
ezt mondtam én is, de lehurrogtak, hát engedtem a nyomásnak... eplus2

a topichoz!
Podolski megadta a kezdő lökést Németországnak

Magabiztos játékkal kezdte az Európa-bajnokságot a végső győzelemre is esélyesnek tartott német válogatott, amely Lukas Podolski duplájával gond nélkül nyert Lengyelország ellen a B csoport vasárnap esti találkozóján. A Joachim Löw együttese a 20. percben szerzett vezetést, és onnantól kezdve nem forgott veszélyben a győzelme, a lengyelek csupán az első félidő egyes részeiben tudtak lendületes játékkal előrukkolni.

Németország - Lengyelország 2-0 (1-0), gól: Podolski (20., 72.) Klagenfurt, 30 ezer néző v.: Tom Henning Övrebo (norvég)
2008. 06. 09. hétfő 21:14  #22
emisszionak:

királylányosnak:

surdának:
2008. 06. 09. hétfő 12:23  #21
surdapapa surdapapa
a csajok csinálhatnának egy mezcserét! nyes

úgy látom Hrvatska-ban egyet értünk! eljen

benne van az én 5ömben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 06. 09. hétfő 12:16
Méghogy a csajok nem nézik a meccseket?

És az esélyes horvátok (szerintem)

2008. 06. 09. hétfő 12:16  #20
Méghogy a csajok nem nézik a meccseket?

És az esélyes horvátok (szerintem)

2008. 06. 09. hétfő 11:58  #19
surdapapa surdapapa
Teee!

tenagyonadmin Teeeeeeee! mf2

értelmezni szoktátok amit az ember ír???
ezzel precedenst teremtettetek! azaz utánna nehéz koordinálni! És negyeremár Te is evvel a surdának semmisejó dumával! Mikor csináltok egy olyan hülyeséget ami miatt akár 10 hasonló témájú topic is lehet!
De .meg! nem kell mindig új topiccal bővíteni, mikor belefér másikba is...

és én is a topichoz az egyik kedvenc csapatomról:

A horvát-osztrák meccs egyetlen gólja
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 09. hétfő 11:16
Surda!
Valamit figyelmedbe ajánlanék, ez a GoldenGate és nem a SurdaGate. Itt van kb. 1200 topic, abból kb 200 ami érdekel engem, a többit nem látogatom ilyen egyszerű. Nem vagyunk egyformák, és ez így van jól. Csak egyszer állnád meg, hogy "neszójjábe". Készíts magadnak egy honlapot, és ott azt nézel amit akarsz, azt bírálsz amit akarsz, akár össze is veszhetsz magaddal.

nyes
2008. 06. 09. hétfő 11:34  #18

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 06. 09. hétfő 08:37
végre..itt a topic... smile

1...dehogy öli meg a sexet...
2...hisztis??...miért hisztiznénk mi Nök?
3...teljesen tolerálhato... smile

és...hajrá PORTUGÁLIA! eljen
2008. 06. 09. hétfő 11:16  #17
Surda!
Valamit figyelmedbe ajánlanék, ez a GoldenGate és nem a SurdaGate. Itt van kb. 1200 topic, abból kb 200 ami érdekel engem, a többit nem látogatom ilyen egyszerű. Nem vagyunk egyformák, és ez így van jól. Csak egyszer állnád meg, hogy "neszójjábe". Készíts magadnak egy honlapot, és ott azt nézel amit akarsz, azt bírálsz amit akarsz, akár össze is veszhetsz magaddal.

nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 09. hétfő 09:06
worship érte!

nagy szükség van erre a topicra!

nagy eszűek vagytok!

Mi a fenéért nem fért el ebbe a topicba confused

persze valakinek /mondjuk surdinak/ eszébe jut, hogy kellene egy pekingi olimpiás topic...

később meg lesz egy vízilabda vagy kézilabda VB... annak is topicot nyitni felkialtas
mert ugyebár ha a focinak lehet miért ne lehetne más sportág világeseményének is külön topicja...

Áááááááá

jah és hogy ne csak offoljak:
remélem az alábbiak közül kerül ki a győztes:
portugál, cseh, spanyol, horvát, orosz... de remélem a lengyeleket se kell leírni a tegnapi nap ellenére!
ez nálam egyfajta erő- és szurkolói sorrend is!

meglepődnék ha ezek közül nem lennének ott legalább 2en a legjobb 4 között! /mondjuk én legszívesebben a döntőben látnék 2őt közülük.../

jah és azon is meglepődnék, ha a fritzek a 4be bejutnának! az Ő sztárolásuk szerintem túl van spolázva! mondjuk személy szerint öröm lenne a számomra, ha a csoportból se jutnának tovább! de ez a tegnapi nap után nehezen képzelhető el! szomoru1
2008. 06. 09. hétfő 11:05  #16
ezt mondtam én is, de lehurrogtak, hát engedtem a nyomásnak... eplus2

a topichoz!
Podolski megadta a kezdő lökést Németországnak

Magabiztos játékkal kezdte az Európa-bajnokságot a végső győzelemre is esélyesnek tartott német válogatott, amely Lukas Podolski duplájával gond nélkül nyert Lengyelország ellen a B csoport vasárnap esti találkozóján. A Joachim Löw együttese a 20. percben szerzett vezetést, és onnantól kezdve nem forgott veszélyben a győzelme, a lengyelek csupán az első félidő egyes részeiben tudtak lendületes játékkal előrukkolni.

Németország - Lengyelország 2-0 (1-0), gól: Podolski (20., 72.) Klagenfurt, 30 ezer néző v.: Tom Henning Övrebo (norvég)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 09. hétfő 09:06
worship érte!

nagy szükség van erre a topicra!

nagy eszűek vagytok!

Mi a fenéért nem fért el ebbe a topicba confused

persze valakinek /mondjuk surdinak/ eszébe jut, hogy kellene egy pekingi olimpiás topic...

később meg lesz egy vízilabda vagy kézilabda VB... annak is topicot nyitni felkialtas
mert ugyebár ha a focinak lehet miért ne lehetne más sportág világeseményének is külön topicja...

Áááááááá

jah és hogy ne csak offoljak:
remélem az alábbiak közül kerül ki a győztes:
portugál, cseh, spanyol, horvát, orosz... de remélem a lengyeleket se kell leírni a tegnapi nap ellenére!
ez nálam egyfajta erő- és szurkolói sorrend is!

meglepődnék ha ezek közül nem lennének ott legalább 2en a legjobb 4 között! /mondjuk én legszívesebben a döntőben látnék 2őt közülük.../

jah és azon is meglepődnék, ha a fritzek a 4be bejutnának! az Ő sztárolásuk szerintem túl van spolázva! mondjuk személy szerint öröm lenne a számomra, ha a csoportból se jutnának tovább! de ez a tegnapi nap után nehezen képzelhető el! szomoru1
/ 16