Köldök + VCH
Hello
Van mindkét mellbimbómban és egy a zacsimnál is.
Imádom őket és eddig kivétel nélkül minden partnerem is.
Van mindkét mellbimbómban és egy a zacsimnál is.
Imádom őket és eddig kivétel nélkül minden partnerem is.
Szia... nekem van mind a 2 bimbómban,de nem mondanám hogy állandóan kemény. Viszont ha szexelünk a párommal akkor sokkal érzékenyebb és sokkal jobban élvezem ha a párom nyalogassa vagy bármilyen formában foglalkozik belük.
(Ez egy válasz Kovalen üzenetére (2024. 06. 05. szerda 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 07:36
Sziasztok! Én a mellbimbó piercingen gondolkodom, egyébként is a bimbóm az erogén zónám. Milyen az, amikor át van szúrva, folyamatosan kemény marad, mind amikor hideg éri? Tapasztalatokat írjatok, kérlek...
nem kell, de köszi hogy ajánlottad, lenne aki megcsinálná, csak még nem szántam rá magam,
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2024. 02. 15. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 15. csütörtök 15:04
Ha gondolod, szivesen segitek az elképzeléseid megvalósitásában.
szeretnék én is ilyet, de még punciba is, régóta foglalkoztat, izgat a dolog engem is
(Ez egy válasz Kovalen üzenetére (2024. 06. 05. szerda 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 07:36
Sziasztok! Én a mellbimbó piercingen gondolkodom, egyébként is a bimbóm az erogén zónám. Milyen az, amikor át van szúrva, folyamatosan kemény marad, mind amikor hideg éri? Tapasztalatokat írjatok, kérlek...
Nekem a számban van 4 (shark bite) meg sz orromban septum, de tervben van a nyelvbe kettő, meg a bimbókba is
Ha gondolod, szivesen segitek az elképzeléseid megvalósitásában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 15. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 02. 15. csütörtök 11:47
annyi hogy láncokat nem szeretnék, az nem, de a karikák és a csikló az ok
annyi hogy láncokat nem szeretnék, az nem, de a karikák és a csikló az ok
na ebben az elosztásban akarok lentre én is mint neked van
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 10. csütörtök 14:16
A kisajkaimban lévőket - 1-1 db karika, rajtuk 6 cm -es láncokon medálok - meghagytam, de a csiklómban lévő ékköves karikát végül is több év után kivettem, mert állandóan mindenhol megszállottan maszturbálok, és mindig zavart amikor a csiklómat cibáltam... (Nagy dilemma volt, mert nagyon mutatós volt, csak hát az a fránya gyakorlat...)
nekem full nem jön be a golyós farok, és a vazelines sem.- szóval nálam az ilyen full kizáró tényező
(Ez egy válasz Frenky666 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 06:37
9 db szex golyó van a bőr alá ültetve.Így a farkam kukorica csőre hasonlit.Rücskös óvszerről vett ötlet.
nekem nincs de szeretnék a puncimba, és a melleimbe is - de hamarosan meglesz
Ja,és köldök piercing is van
Sziasztok. Páromnak van christina piercing.
9 db szex golyó van a bőr alá ültetve.Így a farkam kukorica csőre hasonlit.Rücskös óvszerről vett ötlet.
Üdv a PA klubban!
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2023. 11. 15. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 16:10
A frenum mellé lett egy Prince Albert is. Most egy darabig tuti óvatosabb leszek
Azon agyaltam el valamelyik nap, hogy lehet, vissza kéne tenni a nyelvembe is, meg a mellembe is azt a 2-2 ékszert.
De ez még a jövő zenéje.
Azon agyaltam el valamelyik nap, hogy lehet, vissza kéne tenni a nyelvembe is, meg a mellembe is azt a 2-2 ékszert.
De ez még a jövő zenéje.
A frenum mellé lett egy Prince Albert is. Most egy darabig tuti óvatosabb leszek
De ez még a jövő zenéje.
De ez még a jövő zenéje.
Helló! Én Budapesten csináltattam az Invictus Tattooban
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Pest Megyébe hol csinálnak intimet?