belemegy...ne aggódj..
(Ez egy válasz legios0225 üzenetére (2022. 11. 15. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 15. kedd 22:21
Sziasztok....kinek van prince Albert piercing, kinek mekkora van benne, hogy tágítja hogy teszi bele a nagyobbat? Én is szeretném cserélni 4 mm vastagra csak nem tudom bele tenni 2mm után
Csodálatos! Bebarangolnék a napos barlangba!
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 06:20
Közkívánatra ki is tettem egy fotót amin látszanak, a tetovált segglyukammal együtt...
Igazán impozáns, nyelvem hegyére (is) való....
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Közkívánatra ki is tettem egy fotót amin látszanak, a tetovált segglyukammal együtt...
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 10. csütörtök 14:16
A kisajkaimban lévőket - 1-1 db karika, rajtuk 6 cm -es láncokon medálok - meghagytam, de a csiklómban lévő ékköves karikát végül is több év után kivettem, mert állandóan mindenhol megszállottan maszturbálok, és mindig zavart amikor a csiklómat cibáltam... (Nagy dilemma volt, mert nagyon mutatós volt, csak hát az a fránya gyakorlat...)
Punci piercing van,de a ciciben szívesen szopgatnám De még arra nem tudtam rávanni..
A kisajkaimban lévőket - 1-1 db karika, rajtuk 6 cm -es láncokon medálok - meghagytam, de a csiklómban lévő ékköves karikát végül is több év után kivettem, mert állandóan mindenhol megszállottan maszturbálok, és mindig zavart amikor a csiklómat cibáltam... (Nagy dilemma volt, mert nagyon mutatós volt, csak hát az a fránya gyakorlat...)
Jelenleg csak a fülemben 1-1 és egy frenum van, de tervben van hogy megy vissza a mellembe 1-1 és a nyelvembe is az a 2, ami benne volt.
Nekem a nyelvemben van, szopáskor és nyaláskor hasznos.
Tervben van még a mellbimbókba és az orrba is.
Tervben van még a mellbimbókba és az orrba is.
Kár, hogy a cickókból kivettétek.
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2023. 07. 26. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 26. szerda 10:36
Sziasztok! Nekunk van a lanynak jelenleg 4 db 3 a punciban 1 a kodokeben de volt a ciciben is 1-1 a pasinak PA es a zacsiban es meg mind a ketten tervezunk meg csinaltatni
Sziasztok! Nekunk van a lanynak jelenleg 4 db 3 a punciban 1 a kodokeben de volt a ciciben is 1-1 a pasinak PA es a zacsiban es meg mind a ketten tervezunk meg csinaltatni
Már csak 1 van az alsó ajkamban bal oldalt.
De volt 2 a szemöldökömben, egy a nyelvemben....
De volt 2 a szemöldökömben, egy a nyelvemben....
Nálunk csikló és fitymafék.
Punci illetve cicibe!
Több helyen is van piercingem. Ajak, orr, és punciba.
Hölgyek mi a véleményetek a férfi mellpiercingről?
Sziasztok.
Pubic piercinget szeretnék szúratni, valakinek tapasztalata... mennyire fáj,stb. Köszönöm szépen.
Pubic piercinget szeretnék szúratni, valakinek tapasztalata... mennyire fáj,stb. Köszönöm szépen.
Frenulum
Saját magam szúrtam.
Saját magam szúrtam.
Frenulum
Saját magam szúrtam.
Saját magam szúrtam.