Van
nekem nincs
Nekem jelenleg 7 van de volt több is.
nyelvemben van egy. már lassan 12 éve. meg is hozza a gyümölcsét a lányok/nők körében!
Mindegyik saját berakás
1 db nyelve
1 Prince Albert
Prince Albertol lefelé 4 db a zacsi közep vonalán
és
1 db a farok tövébe a has irányába
ez ma sikerült
1 db nyelve
1 Prince Albert
Prince Albertol lefelé 4 db a zacsi közep vonalán
és
1 db a farok tövébe a has irányába
ez ma sikerült
Összesen 6 darab mind saját berakás 1 Prince albert.... 4db Prince albertol a zacsiig és 1 db nyelvbe
volt még 2 a mellbe is de zavart szex közbe így kivéve
imádom öket
volt még 2 a mellbe is de zavart szex közbe így kivéve
imádom öket
nekem van a fitymafékben, magamnak csináltam, nem volt vele semmi gáz. jelenleg 2mm-es ékszer van benne, és nagyon jó mindkét félnek szerintem nemsokára lesz Prince Albert is Hajrá!!
Nekem is van, nyelv mell, fül és egy frenum azaz fitymafék.
A behelyezés mindegyiknél fáj természetesen, a nyelv alig, a fül már jobban, a frenum az már picit sziszegős, a mell meg.... Az fáj rendesen.
A gyógyulási idő ugyanúgy 3-8 hét mindre, ez egyéni. Alkat, munka, ruházat és ápolásfüggő, illetve a nyelvnél hogy hol van, illetve hogy dohányzol-e.
Aki sokat dolgozik poros, koszos környezetben, annak tovább tart.
A szex másabb, hiszen az adott területet érzékenyebbé teszi, a nyelvvel meg óvatosan, amekkora pluszt tud a partnernek adni, legalább annyira fájdalmas is tud lenni ha nem vigyázol.
Ha van még kérdésed tedd fel, szívesen válaszolok.
A behelyezés mindegyiknél fáj természetesen, a nyelv alig, a fül már jobban, a frenum az már picit sziszegős, a mell meg.... Az fáj rendesen.
A gyógyulási idő ugyanúgy 3-8 hét mindre, ez egyéni. Alkat, munka, ruházat és ápolásfüggő, illetve a nyelvnél hogy hol van, illetve hogy dohányzol-e.
Aki sokat dolgozik poros, koszos környezetben, annak tovább tart.
A szex másabb, hiszen az adott területet érzékenyebbé teszi, a nyelvvel meg óvatosan, amekkora pluszt tud a partnernek adni, legalább annyira fájdalmas is tud lenni ha nem vigyázol.
Ha van még kérdésed tedd fel, szívesen válaszolok.
nekem van a képemen látszik
Üdv. Nekem van, Prince albert. Maga a behelyezés nem vészes, de garantáltan utána csak ökölbeszorított lábujjal tudsz pisilni egy hétig. Utána már javul a helyzet, 2 hét múlva már kutya baja sem lesz.
Az lenne a kerdesem fáj e ha be rakják illetve milyen vele a szex ?