Ha strandos részen lévő tengerparti hotelben-apartmanban vagytok, akkor gyakran érdemes lenézni éjjel oda is asszonykáddal.
Mi azt tapasztaltuk, hogy nem csak görögországban hanem szinte mindenhol előszeretettel áldoznak a szerelem oltárán a tengerparton a párok. Lehet, a szomszédaitok is felfedezik ezt, s akkor ott lehet élvezni a koncertet. (Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi azt tapasztaltuk, hogy nem csak görögországban hanem szinte mindenhol előszeretettel áldoznak a szerelem oltárán a tengerparton a párok. Lehet, a szomszédaitok is felfedezik ezt, s akkor ott lehet élvezni a koncertet. (Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 00:00
Görögországban nyaralunk és tegnap Éjszakai történet szeretném veletek megosztani.
Nagyon vékonyak a falak és minden áthalatszik, fleszelésre ébredtem az éjszaka.
Alattunk lévő szobából ágy röcsögest halottam. Mellettünk lévő szobából csatogás hallatszott. Az erkély ajtó nyitva volt és onnan halk nyöszörgés hallatszott be.
Erre ébredtem fel.
Nem akartam a páromat felébreszteni ezért elkezdtem játszani a farkammal én is.
Tiszta nedves lettem.
Ki világosodott mire mindenki elélvezett velem együtt.
És ez csak az első éjszaka volt.
2 hétig nyaralunk.
Majd jelentkezem ha akció lesz még.
Alattunk lévő szobából ágy röcsögest halottam. Mellettünk lévő szobából csatogás hallatszott. Az erkély ajtó nyitva volt és onnan halk nyöszörgés hallatszott be.
Erre ébredtem fel.
Tiszta nedves lettem.
2 hétig nyaralunk.
Te hogy lettél tiszta nedves?
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Görögországban nyaralunk és tegnap Éjszakai történet szeretném veletek megosztani.
Erre ébredtem fel.
Tiszta nedves lettem.
2 hétig nyaralunk.
Erre ébredtem fel.
Tiszta nedves lettem.
2 hétig nyaralunk.
Lehet, hogy ez egy gyonyoru barasag kezdete! Kozos tema mar van is a szomszedokkal!
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre ébredtem fel.
Tiszta nedves lettem.
2 hétig nyaralunk.
Erre ébredtem fel.
Tiszta nedves lettem.
2 hétig nyaralunk.
Erre ébredtem fel.
Tiszta nedves lettem.
2 hétig nyaralunk.
Erre ébredtem fel.
Tiszta nedves lettem.
2 hétig nyaralunk.
Lehet egy ideje már ott volt
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2024. 07. 03. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár hallanám őket Szerintem csak minket hallgatnak xD
Én is szeretk hangosan kefélni. A hálószoba ablak és a kerítés cca 3 méterre van egymástól. Kefélés közben hallottam ahogy a szomszédasszony tererget. Erre nagyon begerjedtem és nagyon hangos voltam amit a feleségem is át vett. . Nagyon élveztem.
Zavarni nem akart, de azért benézett mielőtt beszólt helyes!
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2024. 07. 03. szerda 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 03. szerda 06:18
Hozzánk már szólt be a futár a kerítésre állva be a nyitott ablakon hogy nem akart bezavarni a csengővel a csomagot lerakta az ajtóba.
Hozzánk már szólt be a futár a kerítésre állva be a nyitott ablakon hogy nem akart bezavarni a csengővel a csomagot lerakta az ajtóba.
Ez engem is érdekelne
(Ez egy válasz grabax üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 00:05
Sziasztok, itt a nyár és senki nem szól hozzá a témához? Ebben a melegben ablakok sarkig nyitva és mindenhol "csak" alszanak? Valakinél egy jó sztori?
Sziasztok, itt a nyár és senki nem szól hozzá a témához? Ebben a melegben ablakok sarkig nyitva és mindenhol "csak" alszanak? Valakinél egy jó sztori?
Itt lakunk pár éve. A fürdő fala, a lift előtti közös térrel kapcsolódik. A párom reggel zuhanyzott, majd szörtelenített, amikor én leugrottam valamiért. Amikor a liftre vártam, vettem észre, hogy a hangok, amit hallok, vízcsobogás, zene az Tőlünk jön... Ahogy hallgattam, ledöbbentem, hogy mennyire kihallatszik minden, még az is, ahogy a kád szélére tette a borotvahabos flakont! Sokszor csináljuk ott, és elég hangosak szoktunk lenni. Az oké, hogy szex hangok, de Én pl szeretem mondani Neki közben, hogy melyik része tetszik épp és mit teszek vele..., meg hogy milyen ügyesen csinál ezt-azt. Sokáig nem értettem a szomszédaim furcsa pillantásait...
Szomszédunk ablaka az udvarunkra néz! Egyik délután annyit hallunk " Ez az nyuszi csináld keményebben" és még a csattogást is hallottuk! Elég izgi volt !
Én már majdnem végzős voltam, amikor az akkori barátnőm elkezdte az egyetemet, sajnos egy másik városban. Mondanom sem kell rendesen kanos voltam, amikor átlagosan kéthetente egyszer ellátogattam hozzá, de az volt a legjobb, amikor először jártam nála az új albérletben és kora délután, érkezés után felavattuk az íróasztalát, mondván ott kell rendesen megbaszni egy diáklányt. Szabályosan üvöltve basztam vagy 20 percen keresztül és ő sem fogta vissza magát, szerencsére a szomszédok nem szóltak miatta. Vagy süket öregek voltak, vagy nekik is tetszett a produkció de biztos, hogy zengett az egész panelház.
Felső szomszédunk egy fekete sportolo sràc. Heti rendszerességgel minden pénteken vmi àllandó prosti mindig meglàtogatja. Mondanom se kell a fehér kislànyt rommà kurja.
Én a szomszédot szoktam hallani ahogy kefélnek.
Panelban lakunk és a háló szobánk mellett van az övék is.
Mindig hajnal 2-4 között szoktam hallani ahogy recseg ropog az ágyúk.
Felirat ahogy hallom hogy megy a kefélés, egy a gond hogy nem szoktak nyöszörögni.
Van kutyájuk és amikor le viszi sétáltatni és meglát akkor elkezdi kelleni magát.
Úgy meg dugnám, de még sajnos nem volt rá alkalom.
Panelban lakunk és a háló szobánk mellett van az övék is.
Mindig hajnal 2-4 között szoktam hallani ahogy recseg ropog az ágyúk.
Felirat ahogy hallom hogy megy a kefélés, egy a gond hogy nem szoktak nyöszörögni.
Van kutyájuk és amikor le viszi sétáltatni és meglát akkor elkezdi kelleni magát.
Úgy meg dugnám, de még sajnos nem volt rá alkalom.
Nálunk a fal másik oldalán a szomszéd fürdőszobája van. Valamelyik este család már alszik, tvzés közben fura hangok a kádban kúrták a szomszéd egyedül élő anyukát, gyakorlatilag tőlem fél méterre. Hárman élveztünk el majdnem egyszerre ))
nálunk nincs ilyen, nem vagyok halk, viszont családi házban lakunk, az ajtók ablakok jól is szigetelnek, és bármennyire is hangos vagyok, akár akkora orgazmus is hogy ordítok a gyönyörtől, nem megy ki hang
ez mekkora jó sztori így is kell
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 11. vasárnap 21:53
Paromnak meséltem hogy a szomszéd testes csajt hallottam ahogy pasija kúrja. Áthallatszott. Azt mondta, nem hiszi el hogy nála hangosabb. Azonnal letepert és olyat ordított élvezései alatt hogy még kilóméterekre is hallhatták
Paromnak meséltem hogy a szomszéd testes csajt hallottam ahogy pasija kúrja. Áthallatszott. Azt mondta, nem hiszi el hogy nála hangosabb. Azonnal letepert és olyat ordított élvezései alatt hogy még kilóméterekre is hallhatták