Azért csak vigyázz a fogaival...vagy a körmeivel??? ..egy kis munka meg neki sem árt...kényeztessen csak....
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 09. 01. csütörtök 11:19
Sziasztok lányok,
csak egy mondás: amelyik kutya ugat, az nem harap...
vagy...amelyik malac röfög, az nem harap??
vagy...amelyik malac röfög, az nem harap??
Sziasztok lányok,
vagy...amelyik malac röfög, az nem harap?? (Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy...amelyik malac röfög, az nem harap?? (Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 01. csütörtök 10:17
Audrykám!!!
Na hagyd,hogy a szoba rozsaszin függönyét az "apuci"lerombolja holmi dirigálásokkal!!!
Ha kávézni akar...fözzön magának...ha enni...vásároljon be!!
Különben is...már a másik szobában küldtek neki 4és fél liter kávét...ossza be!!!!!
Te meg állj a sarkadra..és dolgoztasd!!!
Puszi Neked...és azért a lakotársadnak is!!!
Na hagyd,hogy a szoba rozsaszin függönyét az "apuci"lerombolja holmi dirigálásokkal!!!
Különben is...már a másik szobában küldtek neki 4és fél liter kávét...ossza be!!!!!
áruló...
(Ez egy válasz teve üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 01. csütörtök 08:30
Disznócska!
Ne hajtsd ennyire szegény nőcit, mert még a végén kimúlik... Kár lenne érte...
Habár ha már a boltba lemegy, nem hozatnál nekem is valami reggelifélét?
Audrykám!!!
Szia Audri .Tudod mit mond a mondás jóban roszban együt ezért vid magadal hogy ő vigye a szatyrot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 01. csütörtök 07:24
Jó reggelt! Nagyon korai vagy:))
Kénytelen vagyok...az uralom...
Disznócska!
Harcolj ellene, lŕtod mŕr az USŕkok kitalŕltŕk
mit kell tenni..:-)
Most čbredtem, kŕvč, aztŕn megyek a Hungaroringre.:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
mit kell tenni..:-)
Most čbredtem, kŕvč, aztŕn megyek a Hungaroringre.:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 01. csütörtök 07:24
Kénytelen vagyok...az uralom... (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kénytelen vagyok...az uralom... (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Audrey!
Ti mŕr ilyenkor mŕszkŕltok a kozčrtbe? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti mŕr ilyenkor mŕszkŕltok a kozčrtbe? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 01. csütörtök 07:19
kávé?? ilyen hajtás mellett?? örülök ha a vásárlással végzek ....
nem nagyon voltál Te sem, nyaralás? hol maradtak a versek?
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 08. 31. szerda 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
kávé?? ilyen hajtás mellett?? örülök ha a vásárlással végzek ....
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 01. csütörtök 06:40
Jó reggelt béjbééé Ébreggyé meg aztán irány a közért vásárolni,aztán ihacc egy kávét, de utánna munka ezerrel :)Cijja drága szép napot :)
Jó reggelt béjbééé Ébreggyé meg aztán irány a közért vásárolni,aztán ihacc egy kávét, de utánna munka ezerrel :)Cijja drága szép napot :)
Most már sokkal jobban, hogy újból látlak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 30. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 30. kedd 12:52
Nem tudni....ahol én vagyok, nincs Rákóczi tér....
na mostmár ölég lögyön letíttom a netet mög a számítógépet mögkapod a kistraktort mög a paprikafődet oszt möhecc dógozni mög fözni mosni takaríni :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 31. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 31. szerda 13:04
ismered, nem? inkább nem dicsérem, mert még a végén malackából madár lesz, aztán elszáll.....
ismered, nem? inkább nem dicsérem, mert még a végén malackából madár lesz, aztán elszáll.....
Ne gondolkodj inkább főzzél ebédet mire hazaérek mert irgum burgum lesz és dolgozz sokat mert sosem lesz ferrarim :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 31. szerda 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 31. szerda 07:01
hmmm....erre még nem gondoltam...de majd átgondolom...
és akkor most mi lesz???
az fel sem vetödött, hogy nem akartam privizni....vagy mit tudsz, ami miatt azonnal "vetödnöm" kellett volna??
egyáltalán ki vagy??
az fel sem vetödött, hogy nem akartam privizni....vagy mit tudsz, ami miatt azonnal "vetödnöm" kellett volna??
egyáltalán ki vagy??
hmmm....erre még nem gondoltam...de majd átgondolom...
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2005. 08. 30. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 30. kedd 21:43
arra még nem gndoltál hogy esetleg házvezetőnő és szextárgy gyanánt tart? :) vagy a pénzedért????
arra még nem gndoltál hogy esetleg házvezetőnő és szextárgy gyanánt tart? :) vagy a pénzedért????
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 30. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 30. kedd 21:39
határeset... , csak bizonyos dolgokért "tartom"....nehogy már jól érezze magát...
határeset... , csak bizonyos dolgokért "tartom"....nehogy már jól érezze magát...
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2005. 08. 30. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)