Köszönöm a képeket, egyszerűen gyönyörűek ))
Audrey
Audrey
Gyönyörűek a képek, megpihentetik a lelket, jó hétvégét
ÖregSam kösz a képeket!!! Sajnálom, hogy ennyi időre "egyedül" hagytunk. Állandóan csak a munka, ritkán jövök mostanában, de a képek mindig felüdítenek )
audrey
audrey
Ez tényleg nagyon szép!! Köszi!
Szia Creamy,
örülök, hogy tetszik, de az érdem nem az enyém, hanem a barátaimé, akik ha több napig nem érek rá benézni, akkor is szépítgetik.
Remélem látlak máskor is "nálunk".
Audrey
örülök, hogy tetszik, de az érdem nem az enyém, hanem a barátaimé, akik ha több napig nem érek rá benézni, akkor is szépítgetik.
Remélem látlak máskor is "nálunk".
Audrey
Hello barátosném!
Örülök, hogy benéztél. Jobban vagy? Remélem jól telt a hétvége, holnap beszélünk.
pusza,
audrey (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 17. szombat 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülök, hogy benéztél. Jobban vagy? Remélem jól telt a hétvége, holnap beszélünk.
pusza,
audrey (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 17. szombat 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 05. 17. szombat 09:45
Adri...kellemes Hétvégét...
Bár magam nem vagyok a giccs és a rózsaszín híve de egy nőn igen jól tud álni főleg estályibe
Az nagyon bohókás tud lenni.
első próbálkozásom remélem sikerül
Adri...kellemes Hétvégét...
Sziasztok, köszönöm a szép képeket )
Tom, a giccs nekem nem giccs ...egyrészt mert kedves vagy, hogy egyáltalán kapom, másrészt mert a hangulatomhoz tökéletes )
audrey
Tom, a giccs nekem nem giccs ...egyrészt mert kedves vagy, hogy egyáltalán kapom, másrészt mert a hangulatomhoz tökéletes )
audrey
(egy kis giccs sose árt... )
Köszönöm a szép képeket öregSam
látszik ritkán jövök, a figyelmem nem a régi..ekkora "magaslabdát" feldobni.....
Természetesen a szobába szúrkáljatok (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked?
vagy a szobádba? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 07. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy a szobádba? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 07. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2008. 05. 07. szerda 20:23
Érezzétek itthon magatokat, szúrjatok be bármit, amit szeretnétek )
Érezzétek itthon magatokat, szúrjatok be bármit, amit szeretnétek )
Teeeee...be ne merd piszkitani ezt a szobát azokkal a "teféle" pink képekkel....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 05. hétfő 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 05. hétfő 23:01
Könyörgöm, hol a "szobaasszony"? Hogy lesz így engedélyezve a "pink" képek behelyezése? Vagy más?
Könyörgöm, hol a "szobaasszony"? Hogy lesz így engedélyezve a "pink" képek behelyezése? Vagy más?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 03. szombat 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 03. szombat 16:44
IGEN!
értjük...
ha engedi akkor elkészítem, és beszúrok/m ide és oda is neki!
addig is egy kis kedvcsináló virág
értjük...
ha engedi akkor elkészítem, és beszúrok/m ide és oda is neki!
addig is egy kis kedvcsináló virág