Hello Macido!
Nem maradtál le semmiről:))) Mindig Te vagy az első, akinek szólok ha jelentkezni kell valahova
Üdv mindenkinek! (Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 06. 15. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem maradtál le semmiről:))) Mindig Te vagy az első, akinek szólok ha jelentkezni kell valahova
Üdv mindenkinek! (Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 06. 15. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 15. szerda 08:19
Hello Adrey!
Jövök már szétnézni ebben a szépszobában. Hátha jó kedvet találok. :-))) Mire kellett jelentkezni? Hová? Valamiről lemaradtam!?
Jövök már szétnézni ebben a szépszobában. Hátha jó kedvet találok. :-))) Mire kellett jelentkezni? Hová? Valamiről lemaradtam!?
Hello Adrey!
felvettelek..
(Ez egy válasz lina24 üzenetére (2005. 06. 10. péntek 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz lina24 üzenetére (2005. 06. 10. péntek 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 10. péntek 12:34
DRÁGA AUDREY!!!!!
VAN MESSENGEREM Kérlek vedd fel engem oké!!!!lina24@freemail.hu ennyi!!!Kösziii!!!PUSSZA
VAN MESSENGEREM Kérlek vedd fel engem oké!!!!lina24@freemail.hu ennyi!!!Kösziii!!!PUSSZA
nem hiszem....
DRÁGA AUDREY!!!!!
a 3.kategóriából Te a pénzes pasikhoz tartozol??
Már kezdtem teljesen lecsúszni...
Bár elég vacak idő van, azért nem hiszem, hogy mindenki rosszkedvű.
Nekem ma nagyon jókedvem van
Bár elég vacak idő van, azért nem hiszem, hogy mindenki rosszkedvű.
Nekem ma nagyon jókedvem van
de ez is jó Audreyka
Én is ezen gondolkoztam...úgy látszik a másik rózsaszín téma érdekesebb..
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Hm..,hogy itt senki nincs megint...
Kedves Debug,
feljebb hozom a témát,hogy más is akarjon szavazni...meg hogy nehogy eltűnjek a sok téma között... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
feljebb hozom a témát,hogy más is akarjon szavazni...meg hogy nehogy eltűnjek a sok téma között... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (14825)
2005. 06. 04. szombat 15:43
Bocsi, ez nem teljesen idevág, de a www.bestfootballer.com-on lehet szavazni minden idők legjobb labdarúgójára és köztük van Puskás Ferenc is. Gyertek szavazni légyszives mert a nyomorult Ballack-nak is több szavazata van! Hajrá Magyarok!
Bocsi, ez nem teljesen idevág, de a www.bestfootballer.com-on lehet szavazni minden idők legjobb labdarúgójára és köztük van Puskás Ferenc is. Gyertek szavazni légyszives mert a nyomorult Ballack-nak is több szavazata van! Hajrá Magyarok!
Hasznald ki !... "mert lesz meg hidegebb is"...
Ha itt nalam szep ido lenne , elmennek napozni. De igy????
Ha itt nalam szep ido lenne , elmennek napozni. De igy????
Errefelé süt a nap, szép idő....:)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 04. szombat 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 12:41
Szia kedves!
Annyi tortent,hogy az autom sztrajkolt es meg kellett javitatni. Na de ezt csak nem akarod hallani???
Annyi tortent,hogy az autom sztrajkolt es meg kellett javitatni. Na de ezt csak nem akarod hallani???
Szia kedves!
Annyi tortent,hogy az autom sztrajkolt es meg kellett javitatni. Na de ezt csak nem akarod hallani??? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyi tortent,hogy az autom sztrajkolt es meg kellett javitatni. Na de ezt csak nem akarod hallani??? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 06. 04. szombat 12:09
Hiába köszöngetek????
Hiába köszöngetek????
Szia mindenkinek, aki belátogat hozzám!
A mai nap sokkal jobban indul,mint a tegnapi. Bízom abban,hogy sokkal jobban fog végződni is. Ha történt Veletek valami szép,jó, írjatok!!
A mai nap sokkal jobban indul,mint a tegnapi. Bízom abban,hogy sokkal jobban fog végződni is. Ha történt Veletek valami szép,jó, írjatok!!
így van...
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 06. 01. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 01. szerda 16:11
Megtaláltalak,a szemüveges leányzót láthattam személyedben,óriási mosollyal az arcán???
Megtaláltalak,a szemüveges leányzót láthattam személyedben,óriási mosollyal az arcán???
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 01. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 06. 01. szerda 16:09
milyen csend lett....vége a munkaidőnek?
milyen csend lett....vége a munkaidőnek?