Kérdés: Te örülnél neki? Elég ha azok örülnek, akik bejárnak....
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 02. szerda 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 02. 02. szerda 16:52
Tudom, drága Audrey, hogy örülnél neki, de nem biztos, hogy mindenki így van ezzel.
Gyönyörű hóesés........
jah én se örülnék neki
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 02. szerda 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 02. 02. szerda 16:52
Tudom, drága Audrey, hogy örülnél neki, de nem biztos, hogy mindenki így van ezzel.
Eryka, írj még ilyen szépeket és akkor az összes pasi itt tolong ....ebben a szobában...
Üdv mindenkinek! Húúú Eryka ez a megjegyzés nagyon jó esett.
szia Audrey jobban vagy, örülök köszi Erryka
Sziasztok! Imádom az összes férfit most nagyon, mert megérdemlik.-) Igazából csak egy:-)))))
Jó étvágyat a vacsihoz
Jó étvágyat a vacsihoz
Szia Tom!
Örülünk, hogy jól érzed magad. Gyere máskor is, most például én vídultam fel a szavaidtól
Örülünk, hogy jól érzed magad. Gyere máskor is, most például én vídultam fel a szavaidtól
AUDREY!!!!!
REMÉLEM NINCS HARI MIVAN VELED???JÓL VAGY??IRJJ SMST MERT NEMTOM A SZÁMODAT!!!!KÖCCE!!!A TOPICXOMBA IRJJJ IDE NE KÖSSZI!!!MI JÓL VAGYUNK!!!!PUSSZA
REMÉLEM NINCS HARI MIVAN VELED???JÓL VAGY??IRJJ SMST MERT NEMTOM A SZÁMODAT!!!!KÖCCE!!!A TOPICXOMBA IRJJJ IDE NE KÖSSZI!!!MI JÓL VAGYUNK!!!!PUSSZA
Hello!
Hát én még csak félig meddig vagyok még aktív, de remélem, hogy mindjárt beaktivizálódok.
Hát én még csak félig meddig vagyok még aktív, de remélem, hogy mindjárt beaktivizálódok.
Audrey drága!
Jáger...... tuttttti szer
Jáger...... tuttttti szer
Újra aktívan:)) Végre nem a négy fal közé bezárva. Ti hogy vagytok, ha jól vagytok??
ó hát ha olyanokat akarsz hallani, hogy kimasszíroznám belőled a betegséget
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 28. péntek 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 01. 28. péntek 19:00
én nem küldök semmit Audrey, mert még felháborodnál :))
Röviden és tömören elküldtem priviben a hatásos kezelés leírását.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 28. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 28. péntek 18:04
Várok a beígért segítségre
Várok a beígért segítségre
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 01. 28. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Audrey drága biztos nem jó a gyógymód, amit alkalmazol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 28. péntek 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 28. péntek 10:49
Öröm itt látni a sok kedves ismerőst!!! Remélem mindenki jól érzi magát körünkben . Többet inkább én most nem írok, majd ha lesz örömöm, akkor folytatom (még mindig beteg)
Öröm itt látni a sok kedves ismerőst!!! Remélem mindenki jól érzi magát körünkben . Többet inkább én most nem írok, majd ha lesz örömöm, akkor folytatom (még mindig beteg)