Nna pont az nincs nekem :))) De nem kizárt hogy ha ráfexem a témára, akkor mexerzem valahonnan... Talán...
Msn-en talán.
Valahogyan át tudod küldeni nekem?
mp3-ban lesz meg mind
És a Lady in Black? Milyen formában van meg? CD? Merakkóazt belehet rippelni :)
ezt hogy csinálod? ilyen kell nekem is s akkor még akármi is lehet belőlem
Szívesen küldenék, de nekem is csak 2 számom van tőlük... most állnak beszerzés alatt...
Honusz,
örülök, hogy Te is itt vagy. Olvasd el ezeket a kedves sorokat és biztos mindig jókedved lesz. Remélem talizunk személyesen is. (Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 01. 26. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
örülök, hogy Te is itt vagy. Olvasd el ezeket a kedves sorokat és biztos mindig jókedved lesz. Remélem talizunk személyesen is. (Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 01. 26. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 26. szerda 13:38
Gogyitó hatásu tudom néha furán viselkedtem , de elgondolkodtam , és sokat segitt , hogy vagyok , és elfoglalom magat. És teged meg ismertelek , nagyon melleg szivu , högy ismeretemeg , ahogy tud segit a másik ha szüksége van rá.Kaptam jó tanácsokat tölled és meg fogadom öket. Köszönöm szépen!
Szija!
Van nekem egy pár dal a DP-től. Ha kell, valahogyan csak át tudom küldeni. UH-t nem tudsz nekem küldeni?
Van nekem egy pár dal a DP-től. Ha kell, valahogyan csak át tudom küldeni. UH-t nem tudsz nekem küldeni?
of=in ...
Végre sikerült megszereznem a Deep Purple-tól a Child of mine-t...
Gogyitó hatásu tudom néha furán viselkedtem , de elgondolkodtam , és sokat segitt , hogy vagyok , és elfoglalom magat. És teged meg ismertelek , nagyon melleg szivu , högy ismeretemeg , ahogy tud segit a másik ha szüksége van rá.Kaptam jó tanácsokat tölled és meg fogadom öket. Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 26. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 01. 26. szerda 10:36
Kezdek jobban lenni...Néhány kivételtől eltekintve, úgy látszik a GG gyógyító hatású...Illetve nem is jól fogalmaztam: Ti vagytok gyógyító hatásúak
Kezdek jobban lenni...Néhány kivételtől eltekintve, úgy látszik a GG gyógyító hatású...Illetve nem is jól fogalmaztam: Ti vagytok gyógyító hatásúak
Nagyon jó ötlet ez a szoba. Egyből jó kedvem lett mikor beléptem.
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom.
Az Élet szép.
Az Élet szép.
Merre jársz Kedves?
Hol élsz? hawaiiban?
Itt esik egyfolytában...
A kollegina azon gondolkodik, hogy bent alszunk a cégben...
Fűtés van, párna van, takaró van, kedv van... :D:D:D
Itt esik egyfolytában...
A kollegina azon gondolkodik, hogy bent alszunk a cégben...
Fűtés van, párna van, takaró van, kedv van... :D:D:D
végre nálunk is van hó!!!
Hogy hová? :D
Majd a jelmez alatt megmutatom...
Tegnap egész elviselhető voltál rendes megvilágítás mellett... vagy én láttam már homályosan?
Majd a jelmez alatt megmutatom...
Tegnap egész elviselhető voltál rendes megvilágítás mellett... vagy én láttam már homályosan?
Ott hova csavarod??? Mert itt van helye. De az is lehet, hogy marad így, rossz megvilágítás mellett elviselhetőnek tűnök
(Ez egy válasz teve üzenetére (2005. 01. 26. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 26. szerda 08:00
Remélem a hóvihar ellenére szép napunk lesz, legalább annyira, mint a tegnapi...
Daniel! Remélem Neked jobb napod lesz!
Csók Audrey!
Villanykörtédet hozd a bulira! :D
Daniel! Remélem Neked jobb napod lesz!
Csók Audrey!
Villanykörtédet hozd a bulira! :D