Nagyon rosszindulatúak vagytok. Azt el sem tudjátok képzelni, hogy a hölgy elbóbiskolt a jakuzziban, de mivel vágta az alsó, ezért félálomban megigazította? Pont erre várt egy vízben rejtőzködő titkos ügynök(James Bond), aki inszeminátorával befecskendezte a spermiumokat? Megbízója heidt régi haragosa volt
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Nem sima szarvas!
Szarvasmarha!
A sok tehéntejtől!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 01. péntek 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Szarvasmarha!
![vigyor1](images/smilies/vigyor1.gif)
2008. 08. 01. péntek 17:06
És az apának jó nagy szarvakat hátha azt is elhiszi szarvas lett és kinött neki
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Istenem, ennyire naív, és hülyének gondolsz minket???
Tényleg igazam, lesz a lepedővel kapcsolatban!
Andersen meghalt-vagy mégsem!
Tényleg igazam, lesz a lepedővel kapcsolatban!
Andersen meghalt-vagy mégsem!
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
És az apának jó nagy szarvakat hátha azt is elhiszi szarvas lett és kinött neki
Tanács teherbeesésre:
-A nőn a létező összes lyukat be kell tömni, nehogy eltávozzon az anyag!
-A jakuzzi lefolyóját is be kell dugni, nehogy elszökjenek a fránya fickók!
![vigyor1](images/smilies/vigyor1.gif)
-A doktorbácsi is segíthet a különböző gyógyászati anyagok bejuttatásában!
![buck](images/smilies/buck.gif)
De, hogy biztos legyen a dolgában, le is nyelt néhány kortyot, hogy a nyelőcsövén keresztül beágyzódhassanak szegény kis ivarsejtecskék, esetleg ikrek legyenek
![smile](images/smilies/smile.gif)
valahogy most a gyermeknemzést igy képzelem
A pár probálkozik mindennel hőmérőzés, párna a fenék alá stb, de nem jön össze.
1x csak az apa megvilágosodik, beleélvez a kád vizbe és beleülteteti az asszonyt.
Pár hét az asszony boldogan közli babát várnak
csak az asszony mosolyog magában, mert csak ő tudja faszba ült bele /ami nem a férjéé/
A pár probálkozik mindennel hőmérőzés, párna a fenék alá stb, de nem jön össze.
1x csak az apa megvilágosodik, beleélvez a kád vizbe és beleülteteti az asszonyt.
Pár hét az asszony boldogan közli babát várnak
csak az asszony mosolyog magában, mert csak ő tudja faszba ült bele /ami nem a férjéé/
Nem mellesleg felhívnám a konvergens ( értsd: monoton és korlátos ) értelmi szintű, és a kevéssé jártas emberek figyelmét. Nem csak elemes műf@szt lehet venni, hanem az orvosok végeznek 24 órán belől sűrgősségi fogamzásgátlást is. Azaz a feltehető megtermékenyülést követően elmész dokihoz 24 órán belől, és lerendezi okosban.
Az adminoktól elnézést az erős fogalmazásért, de ez az tudásszint, amit tapasztalok kihozott a sodromból...
Az adminoktól elnézést az erős fogalmazásért, de ez az tudásszint, amit tapasztalok kihozott a sodromból...
Mikor olvastam a"mesét" mert annak elmegy ,ha a barátok igazolják, hogy a félrehuzott bugyi a hibás nemkéne esteleg annak vállalni a gyereket akinek az ondoja olyan erős hogy gyorsuszást vállava bejutott ?
..és arrol nem is beszélve..hogy álltalában..ilyen helyeken inkább kapnak a Nök egy jo kis kiados mindenféle legfantasztikusabb bacival fertözött gombásodást...mint terhességet....
hááát..gyerekek...szétnevettem magam....
tényleg nagy az Isten állatkertje....
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
hááát..gyerekek...szétnevettem magam....
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
tényleg nagy az Isten állatkertje....
Ej, de tudatlan vagyol.
Míg az egyik alulról sakkban tartotta szegény Jakuzzis spermát, a másik orá..., akarom mondani felülről zargatta a csapdába szegény párát. :P
Mellesleg két dolog a sztori írójának.
1: ha már ennyi eszed van csak, leglább egy apasági tesztet...
2:"...a vákum beszippantotta a cuccot..."
A jakuzziban X száz liter víz van. Abba ha 10-en beleverték sincs ki 1 deci cucc. Nem mellesleg láttál már puncit??? Mert ezek a maik már attól szívnak, ha bugyit félretolják :P
Bár mondjuk lehet a dologban valami, mert hemzseg a világ a vízben fogant kölköktől. Ezt a postásunk mesélte, Jakuzzi "Hosszúpuska" Elemér (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 08. 01. péntek 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Míg az egyik alulról sakkban tartotta szegény Jakuzzis spermát, a másik orá..., akarom mondani felülről zargatta a csapdába szegény párát. :P
Mellesleg két dolog a sztori írójának.
1: ha már ennyi eszed van csak, leglább egy apasági tesztet...
2:"...a vákum beszippantotta a cuccot..."
A jakuzziban X száz liter víz van. Abba ha 10-en beleverték sincs ki 1 deci cucc. Nem mellesleg láttál már puncit??? Mert ezek a maik már attól szívnak, ha bugyit félretolják :P
Bár mondjuk lehet a dologban valami, mert hemzseg a világ a vízben fogant kölköktől. Ezt a postásunk mesélte, Jakuzzi "Hosszúpuska" Elemér (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 08. 01. péntek 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 15:24
Hja, mellesleg anya elment egyedül wellnesselni, a heverok meg kénytelenek voltak elkísérni...
A sok sperma meg csak úszott a jakuzziban...
"Szólt is a barátaimnak, hogy segítsenek, akik spermaölővel bekent óvszerrel próbálták orvosolni a problémát mert nem szerették volna, ha azt hiszem, hogy félrelépett a feleségem."
Mindez még a jakuzziban, vagy utána a hálószobában történt? Mindenki külön spermaölővel kezelt óvszert használt, vagy csak egyikük?...ez is lényeges pontja lehet a megtermékenyülés csodálatos folyamatának!
"Kételkedtem egy kicsit, annak ellenére, hogy mindhárman egyformán állították, hogy így történt az eset."
Hát, elég fura lett volna, ha legalább egyikük elmondja az igazat, mert akkor ő is bukik a többiekkel...
Ám szerencsére a baba Rá hasonlít, így azt sem kell eldönteni ki is a tényleges apa...:P
Végülis nem az a lényeg, hogy hol fogant meg a tehén, csak vigye haza a borjút!
"Szólt is a barátaimnak, hogy segítsenek, akik spermaölővel bekent óvszerrel próbálták orvosolni a problémát mert nem szerették volna, ha azt hiszem, hogy félrelépett a feleségem."
Mindez még a jakuzziban, vagy utána a hálószobában történt? Mindenki külön spermaölővel kezelt óvszert használt, vagy csak egyikük?...ez is lényeges pontja lehet a megtermékenyülés csodálatos folyamatának!
"Kételkedtem egy kicsit, annak ellenére, hogy mindhárman egyformán állították, hogy így történt az eset."
Hát, elég fura lett volna, ha legalább egyikük elmondja az igazat, mert akkor ő is bukik a többiekkel...
Ám szerencsére a baba Rá hasonlít, így azt sem kell eldönteni ki is a tényleges apa...:P
Hja, mellesleg anya elment egyedül wellnesselni, a heverok meg kénytelenek voltak elkísérni...
Ezek után nagyon kíváncsi lennék, hogy meddig is bírják a spermák a jakuzzi vizében való fürdőzést.
Ugyan nem vicc topik, de heidt hsz-e valahogy ilyesmiket juttat eszembe...
Két favágó vágja a fát az erdőben...egyszer az egyik lecsapja fejszével a társa karját, mire az megkérdezi?
-Most ez komoly?
-Az!
-Hja, rendben, mert viccnek kicsit erős lett volna!
Mellesleg, akinek van három ilyen jó barátja, annak ellenségre semmi szüksége!
Remélem részletesen elmesélték a spermaölővel kezelt óvszer tényleges használatának művészetét...
Könyvet is Írhatnál róla, a pénzen pedig kifejleszthetnél egy olyan spermaölő szert, ami kizárólag jakuzziban alkalmazható a nemkívánt terhesség ellen!
Két favágó vágja a fát az erdőben...egyszer az egyik lecsapja fejszével a társa karját, mire az megkérdezi?
-Most ez komoly?
-Az!
-Hja, rendben, mert viccnek kicsit erős lett volna!
Mellesleg, akinek van három ilyen jó barátja, annak ellenségre semmi szüksége!
Remélem részletesen elmesélték a spermaölővel kezelt óvszer tényleges használatának művészetét...
Könyvet is Írhatnál róla, a pénzen pedig kifejleszthetnél egy olyan spermaölő szert, ami kizárólag jakuzziban alkalmazható a nemkívánt terhesség ellen!
pánikban volt a csaj, és nem is tudta, hogy a piszkálás nem jó ötlet...még szerencse, hogy ott voltak a barátok, és ők tudták mi a helyes, tudták, hogy az elijesztés a hatásos...ezek ám az élet nagy dolgai, a barátság, és a tudás...ami hatalom is
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:38
Lehet, hogy egyik spermium fél a másik spermiumtól. Ezt nem tudom. Végül is meglehet, hisz ellenségek.
Viszont a piszkálás nem biztos, hogy jó taktika. Gondoljunk csak a fülpiszkálóra. Azzal sem szabad az embernek a fülét piszkálnia, mert többet árt mint használ.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Hát erről a hsz-ről megint a kedvenc reklámom jut eszembe, vagy hova....
"Most ez komoly?
....csak nyugííííí nincs benne cukor..."
Dícsérendő a Feleséged iránti jól láthatóan feltétel nélküli Bizalmad és persze a Barátaid irányában is...( jó kis gang-bang) lehetett! :P
Mondjuk nem szívesen bagatelizálnám el a dolgot, de ilyen alapon a "Szűzanya" is megláűtogathatta!
bocsi, hogy túl nagy lett volna az éle a hsz-nek...
"Most ez komoly?
....csak nyugííííí nincs benne cukor..."
Dícsérendő a Feleséged iránti jól láthatóan feltétel nélküli Bizalmad és persze a Barátaid irányában is...( jó kis gang-bang) lehetett! :P
Mondjuk nem szívesen bagatelizálnám el a dolgot, de ilyen alapon a "Szűzanya" is megláűtogathatta!
bocsi, hogy túl nagy lett volna az éle a hsz-nek...
A lottó ötöst is meg szokták nyerni egy évben párszor, pedig annak sokkal kisebb az általad említettnél a valószínűsége. Az jutott még eszembe, hogy biztos az sem mindegy hányan szexeltek abban a jakuzziban.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:35
Jól teszed, csak mond el a véleményedet!
Ami a szíveden az legyen a szádon, ill. a tolladban, ill. a klaviatúrádban!
"Megujjazta magát a zuhanyban"...de hát állandóan ott voltak a "baráti" testőrök a közelében!
Nem létezik, hogy Ők ujjazták meg a kis feleséget valami egész mással zuhanyozás közben?
nagyobb az esély a spermáknak az életbenmaradáshoz, és a természetes szaporodás beindulásához, mint a jakuzziban, amit a nagy igénybevétel miatt feltétlen eü. vegyszerezni (folyamatosan szűrni és tisztítani), a vízét megfelelő hőmérsékleten kell tartani (általában 30-34 C fok), valamint a víz,- és levegő átáramlási sebességet is biztosítani kell.
(kb. 1 az 1 millához az esély a megtermékenyüléshez, kivéve, ha effektíve nemi aktus is volt a jakuzziban!)
"Megujjazta magát a zuhanyban"...de hát állandóan ott voltak a "baráti" testőrök a közelében!
Nem létezik, hogy Ők ujjazták meg a kis feleséget valami egész mással zuhanyozás közben?
nagyobb az esély a spermáknak az életbenmaradáshoz, és a természetes szaporodás beindulásához, mint a jakuzziban, amit a nagy igénybevétel miatt feltétlen eü. vegyszerezni (folyamatosan szűrni és tisztítani), a vízét megfelelő hőmérsékleten kell tartani (általában 30-34 C fok), valamint a víz,- és levegő átáramlási sebességet is biztosítani kell.
(kb. 1 az 1 millához az esély a megtermékenyüléshez, kivéve, ha effektíve nemi aktus is volt a jakuzziban!)
Lehet, hogy egyik spermium fél a másik spermiumtól. Ezt nem tudom. Végül is meglehet, hisz ellenségek.
Viszont a piszkálás nem biztos, hogy jó taktika. Gondoljunk csak a fülpiszkálóra. Azzal sem szabad az embernek a fülét piszkálnia, mert többet árt mint használ.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:30
én valószínűbbnek tartom, hogy jakuzzi után besegítettek a barátok.....lehet, hogy a csaj pánikba esett, és megkérte a fiúkat, hogy piszkálják ki a spermákat...és sok esetben a pénisz hosszabb, mint egy ujj...és a spermakiüldözés leghatásosabb módszere a másik spermával való ijesztegetés...csak ez lehet a megoldás
egyébként örülünk neki, hogy bekapcsolódtál, fontos lehet mindenki véleménye
egyébként örülünk neki, hogy bekapcsolódtál, fontos lehet mindenki véleménye
Jól teszed, csak mond el a véleményedet!
(kb. 1 az 1 millához az esély a megtermékenyüléshez, kivéve, ha effektíve nemi aktus is volt a jakuzziban!) (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(kb. 1 az 1 millához az esély a megtermékenyüléshez, kivéve, ha effektíve nemi aktus is volt a jakuzziban!) (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:21
Nincs feleségem, de ha lenne akkor magam vigyáznék rá és nem bíznám másra ezt a nemes feladatot.
Én nem bántódtam meg, csak próbálom kifejteni az álláspontomat. Mellesleg nem biztos, hogy a spermák magukra voltak utalva. Pl. a jakuzzi után elment zuhanyozni és közben megujjazta magát. Nem akarom az igazamat bizonygatni (azt teszem?), csak gondoltam belebeszélek én is egy kicsit a dolgokba.
Én nem bántódtam meg, csak próbálom kifejteni az álláspontomat. Mellesleg nem biztos, hogy a spermák magukra voltak utalva. Pl. a jakuzzi után elment zuhanyozni és közben megujjazta magát. Nem akarom az igazamat bizonygatni (azt teszem?), csak gondoltam belebeszélek én is egy kicsit a dolgokba.
én valószínűbbnek tartom, hogy jakuzzi után besegítettek a barátok.....lehet, hogy a csaj pánikba esett, és megkérte a fiúkat, hogy piszkálják ki a spermákat...és sok esetben a pénisz hosszabb, mint egy ujj...és a spermakiüldözés leghatásosabb módszere a másik spermával való ijesztegetés...csak ez lehet a megoldás
egyébként örülünk neki, hogy bekapcsolódtál, fontos lehet mindenki véleménye (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként örülünk neki, hogy bekapcsolódtál, fontos lehet mindenki véleménye (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:21
Nincs feleségem, de ha lenne akkor magam vigyáznék rá és nem bíznám másra ezt a nemes feladatot.