Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 08. 01. péntek 14:23  #62
tom1019 tom1019 VIP Admin
szegény Palibá...forogna sírjában, és a homlokát összeráncolva vihogna rajtunk, ha olvasgatna bennünket... hehe

2008. 08. 01. péntek 14:21  #61
gorbesrac gorbesrac VIP
Nincs feleségem, de ha lenne akkor magam vigyáznék rá és nem bíznám másra ezt a nemes feladatot. wink

Én nem bántódtam meg, csak próbálom kifejteni az álláspontomat. Mellesleg nem biztos, hogy a spermák magukra voltak utalva. Pl. a jakuzzi után elment zuhanyozni és közben megujjazta magát. Nem akarom az igazamat bizonygatni (azt teszem?), csak gondoltam belebeszélek én is egy kicsit a dolgokba. wink
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:14
bocsi, de a Te kedves feleségedre (ha van) nem kell vigyázni??? nyes
(de a viccet félretéve)
tényleg nem megbántani akartuk a kedves fórumozó társunkat, és természetesen téged sem, de azért próbáljunk a realitásoknál maradni, és nem a mese világba kalandozni... ejnye1

(sztorinak jó volt nyaa! eljen kicsit fel is pörgette a topicot!
nyes

igeeeen, nagyon tetszenek nekem ezek a jakuzzik (közös szexpartik...stb..... eplus2

2008. 08. 01. péntek 14:17  #60
MmePrune MmePrune VIP Admin
dehogy akarunk mi megbántani bárkit is...egyszerűen keressük a megoldást...és persze nem árt, ha tudjuk mi a teendő ebben az esetben, hiszen még mi is igazíthatjuk a bikininket jakuzziban
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:14
(de a viccet félretéve)
tényleg nem megbántani akartuk a kedves fórumozó társunkat, és természetesen téged sem, de azért próbáljunk a realitásoknál maradni, és nem a mese világba kalandozni... ejnye1

nyes

igeeeen, nagyon tetszenek nekem ezek a jakuzzik (közös szexpartik...stb..... eplus2

2008. 08. 01. péntek 14:14  #59
(de a viccet félretéve)

nyes

(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:07
Én csak próbáltam rávilágítani, hogy elméletileg lehetséges. Egy medence lehet, hogy vegyszeres de egy jakuzzi nem biztos. Persze attól függ mekkora, mert lehet, hogy ha nem nagy akkor 2 naponta cserélik a benne vizet. Pont a hüvelyben 2 óra és nem pedig máshol. Nincs valakinek egy tuti mikroszkópja?

A feloldódással kapcsolatban. Lehet, hogy elvegyülnek a vízben, de elméletben 1 is elég egy baba összehozásához. Vagy nem?
2008. 08. 01. péntek 14:14  #58
lehet, hogy elméletileg előfordul...de figyelmedbe ajánlom ezeket a sorokat:
Saját bevallása szerint – és ezt a két legjobb barátom is megerősítette – senkivel nem volt szexuális kapcsolata, amíg távol voltam. Minden szabadidejében vigyáztak rá a barátaim.
...
Szólt is a barátaimnak, hogy segítsenek, akik spermaölővel bekent óvszerrel próbálták orvosolni a problémát mert nem szerették volna, ha azt hiszem, hogy félrelépett a feleségem. (Ezért eléggé megharagudtam rájuk, hiszen szerintem elég lett volna a tubusból benyomni, de azt állították, hogy az nem elég, mert be is kell masszírozni. Meg is mutatták a használati utasítás cetlijét.)

persze ha jobban belegondolok, akkor az is lehet, hogy nem is a jakuzzi, hanem szentlélek volt a teherbeejtő
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak próbáltam rávilágítani, hogy elméletileg lehetséges. Egy medence lehet, hogy vegyszeres de egy jakuzzi nem biztos. Persze attól függ mekkora, mert lehet, hogy ha nem nagy akkor 2 naponta cserélik a benne vizet. Pont a hüvelyben 2 óra és nem pedig máshol. Nincs valakinek egy tuti mikroszkópja?

A feloldódással kapcsolatban. Lehet, hogy elvegyülnek a vízben, de elméletben 1 is elég egy baba összehozásához. Vagy nem?
2008. 08. 01. péntek 14:12  #57
Törölt felhasználó (21812) VIP
De igen, egy is elég, de azért azt oda befecskendezik a méhnyakhoz, ami már nem savas, mint a hüvely, így van esélye bejutni a méhbe.
De azért azt megnézném, hogy a 10 centis savas hüvelyen milyen sebességgel jut fel az az 1 db iciripiciri ondósejt. Jah, hogy egy egész pohárnyi vizet beszippantott a feleség hüvelye és az rögtön a méhnyakhoz dobta a spermát?

nyes

2008. 08. 01. péntek 14:08  #56
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
döntöttem mégis elmegyek tibetbe szerzetesnek.
vagy újra megindítom az erényövgyártó műhelyemet. (régebben jól működött)de most új projekttel fogom bővíteni a kínálatot. "spermabeszippantás ellen is védő" erényövet fogok gyártani.
egy biztos ha sokat olvasom ezt a topicot az ősz hajszálaim szaporodni fognak.
mély 10telettel:
öregSam
erényövgyártó kisiparos

confused
2008. 08. 01. péntek 14:07  #55
gorbesrac gorbesrac VIP

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 01. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2008. 08. 01. péntek 13:53
Na ja, ez igaz...
De a közegrôl nem teszel említést... A hüvely mégiscsak a
természet szerint a természetes közege kell legyen és ott is
"csak" 2 óra... Vízben meg biztos minimális... Ráadásul ezek
vegyszerrel kezelt vizek kell legyenek, ha nem is annyira, mint
egy uszodában!

Tudod mit, próbáld ki és aztán tájékoztass minket az
eredményrôl!
2008. 08. 01. péntek 13:53  #54
Törölt felhasználó (729)
Na ja, ez igaz...
De a közegrôl nem teszel említést... A hüvely mégiscsak a
természet szerint a természetes közege kell legyen és ott is
"csak" 2 óra... Vízben meg biztos minimális... Ráadásul ezek
vegyszerrel kezelt vizek kell legyenek, ha nem is annyira, mint
egy uszodában!

Tudod mit, próbáld ki és aztán tájékoztass minket az
eredményrôl!
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 13:46
Nem tudom miért kell így letorkollni szegényt. Miért ne fordulhatna elő ilyesmi?

Kb. 3 mp kereséssel töltött idő után ezt találtam:

"Meddig életképes a spermium?

Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra."

Egyszerűen ki lehet próbálni. Félre kell tenni egy adagot, majd 3 óra múlva ránézni mikroszkóppal. Már ha van az embernek olyan mikroszkópja amivel láthatók a gazfickók. wink
2008. 08. 01. péntek 13:53  #53
Törölt felhasználó (21812) VIP
"spermaölővel bekent óvszerrel próbálták orvosolni a problémát"

Ez a legjobb rész. És mivel masszírozták bele a feleségedbe a spermaölőt?

hehe

Köszi a sztorit, vicces volt nyes

A másik kedvenc részem a vákuum, amivel beszívta az asszony méhe a spermákat. Még szerencse, hogy nem szívta fel a jakuzzi teljes víztartalmát

nyes

"Minden szabadidejében vigyáztak rá a barátaim". Hát nincs nekik munkájuk és családjuk?

hehe
2008. 08. 01. péntek 13:51  #52
Kérdés:
Igaz, hogy a sperma aktivitása, mozgékonysága gyakorlatilag megszűnik, ha vízbe kerül, mert a vízben lévő anyagokkal könnyen reakcióba lép?
Válasz:
Egy korábbi válaszom a forró vízről szólt, nevezetesen a 45 fok fölötti ülőfürdőt vevő férfinél gyakorlatilag leáll a spermiumok mozgása egy időre.
A kádnyi vagy tó, stb vízbe kilövellt ondó előbb-utóbb feloldódik, felhígul, tehát valóban drasztikusan romlanak az életfeltételei.
Dr. Nagy László

ezt mondjuk mi is...heidt-éknél az utóbb esete állt fent
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2008. 08. 01. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 13:46
Nem tudom miért kell így letorkollni szegényt. Miért ne fordulhatna elő ilyesmi?

Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra."

Egyszerűen ki lehet próbálni. Félre kell tenni egy adagot, majd 3 óra múlva ránézni mikroszkóppal. Már ha van az embernek olyan mikroszkópja amivel láthatók a gazfickók. wink
2008. 08. 01. péntek 13:46  #51
gorbesrac gorbesrac VIP

2008. 08. 01. péntek 13:27  #50
kedves öcsém!
ez vagy egy nagyon poénos mese, vagy
már megbocsi, de nagyon naiv és sokat utazó emberke vagy, akinek az asszonykája ki van éhezve a szexre egy-egy utad között...ráadásul vannak olyan "jó" barátaid, akik "gondoskodnak" róla! nyes
szólj, ha nem bízol a barátaidban, és új barátra van szükséged, és becses, gondolom szép feleségednek... eplus2

jahh..és a nejed nőgyógyászát feltétlen cseréljétek le egy igazmondó orvosra, aki nem szépíteni szeretné a bakit, hanem megoldani a távolságból adódó nem kívánt terhesség problematikáját... hehe

(nem kívánt terhesség elleni kabin... hehe )

(ez is nagyon veszélyes a spermákra... wink )

(ez meg már maga a katasztrófa... buck )
2008. 08. 01. péntek 13:21  #49
jah...a poénokból hoztam át, de szerintem ez egy nagyon jó példa volt..és nem árt, ha mindenki nagyon óvatos lesz ezentúl a jakuzzival hehe

egyébként szeretném, ha a férjem ezentúl bruce willis-szel barátkozna, és bruce pont ilyen segítőkész lenne, mint heidt barátai eljen
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 01. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 13:13
tényleg vannak ilyen véletlenek,nagyon kell figyelni...lám-lám Péterék is hogy jártak:

Kedves Péter!

Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett.
Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom.
Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett.
Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek...

A te szerető Anitád

---------------------------------------

Drága édesanyám!

Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született.
Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színesbőrű, és a tejétől
kisunokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet.
Remélem te is együtt örülsz velünk

Ölel fiad, Péter

Édes fiam!

A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád.
Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak.
Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha...
Amiről persze én egyáltalán nem tehetek.

Csókol Anyád

idiota zavart2 zavart1
2008. 08. 01. péntek 13:13  #48
tényleg vannak ilyen véletlenek,nagyon kell figyelni...lám-lám Péterék is hogy jártak:

Kedves Péter!

Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett.
Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom.
Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett.
Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek...

A te szerető Anitád

Drága édesanyám!

Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született.
Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színesbőrű, és a tejétől
kisunokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet.
Remélem te is együtt örülsz velünk

Ölel fiad, Péter

Édes fiam!

A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád.
Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak.
Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha...
Amiről persze én egyáltalán nem tehetek.

Csókol Anyád

idiota zavart2 zavart1
2008. 08. 01. péntek 12:57  #47
Törölt felhasználó (729)
Én is valahogy így gondolom, ha nem is azonnal.
Na de a nôgyógyász ezt nem tudja??? Vagy...???
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2008. 08. 01. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 12:36
"Elég hamar"? Testen kívül szabad levegőn szerintem kb. 1 perc alatt elpusztulnak, testhőmérésklettől különböző hőmérsékletű vízben meg maradjunk annyiban, hogy azonnal. Akár hidegebb, akár melegebb a kis fickóknak azonnal kampec, még egy perc se kell. Ha nem így lenne, akkor a strandokról csak frissen megesett nők távoznának... nyes
2008. 08. 01. péntek 12:36  #46
Fiona20 Fiona20
"Elég hamar"? Testen kívül szabad levegőn szerintem kb. 1 perc alatt elpusztulnak, testhőmérésklettől különböző hőmérsékletű vízben meg maradjunk annyiban, hogy azonnal. Akár hidegebb, akár melegebb a kis fickóknak azonnal kampec, még egy perc se kell. Ha nem így lenne, akkor a strandokról csak frissen megesett nők távoznának... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 01. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2008. 08. 01. péntek 12:26
Az egyébként simán lehet, hogy szippantotta, de ha egyszer a hím
ivarsejtek elég hamar elpusztulna a vízben (ami klórral vagy egyéb
vegyszerrel kezelt ráadásul), akkor teljesen hiába!!!
2008. 08. 01. péntek 12:26  #45
Törölt felhasználó (729)
Az egyébként simán lehet, hogy szippantotta, de ha egyszer a hím
ivarsejtek elég hamar elpusztulna a vízben (ami klórral vagy egyéb
vegyszerrel kezelt ráadásul), akkor teljesen hiába!!!
2008. 08. 01. péntek 12:20  #44
Fiona20 Fiona20
Ennyi ésszel szabadlábon... Már ne is haragudj... wow3
2008. 08. 01. péntek 12:15  #43
Törölt felhasználó (729)
Hát barátom, ha Te ezt elhiszed neki, nagyon szeretheted...
Szerintem ekkora véletlennek nincs is matematikai esélye sem,
szippantás ide vagy oda...
/ 16