Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 09. 18. csütörtök 18:16  #222
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Ahogy jönnek a történeteid, úgy lesz egyre átlátszóbb a dolog. Talán már nem kéne, azzal tennél a legjobbat ha felfednéd magad és elmondanád, egy jót hülyültem de bocsánatot kérek mindenkitől az általam leírtak valóban kitalációk. Azzal megmentenéd magad a nevetségesség látszatától és helyreállna mindenki lelki békéje. Természetesen ez csak tanács.
Ha nem akkor további jó hülyülést neked!

confused
2008. 09. 18. csütörtök 15:17  #221
tom1019 tom1019 VIP Admin
egy tuti megoldást látok a problémád megoldására, ill. bizonyítási eljárás lefolytatására:

vegyél a feleségednek meg nekem a "tüzelési ciklusában" egy szép romantikus helyen hétvégi wellness beutalót teljes ellátással,
és ha 2-3 hónap múlva nem vár gyermeket (a Te időszakos önmegtartózkodásod mellett), akkor tuti hűségesnek mondható az asszonykád! nyes
2008. 09. 18. csütörtök 15:10  #220
inkább menjünk jakuzziba ondózni-masztizni, az tutibb megoldás, mint a bugyiba beleszáradt ondók segítségével való gyerekgyártás... eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 09. 18. csütörtök 14:26
nem smile
akkor én is tiltalak, és összeondózhatod a bugyimat végre wink
2008. 09. 18. csütörtök 14:50  #219
Molly_anyó Molly_anyó
Sztem a nejed készült hétvégén jakuzziba menni, rájött szeretne még 1 gyereket.
Nemvolt biztos benne,hogy lesznek akik a vizbe fogják kiverni, ezért mint eqy szorgos méhecske elkezdte gyüjteni az ondot.

Nagyon okos ő beűl a vizbe félrehuzott tangával, binditja a vákumot és közben a vizbe mossa a bugyikat. nyes
Amugy énse vagyok 100-as hogy ezt a baromságot leirtam. nyes
2008. 09. 18. csütörtök 14:47  #218
Gheorgius Gheorgius
Heidt, ez már télleg nem vicces.
Az első pár alkalommal jó volt, de szerintem már unalmas, kifulladt, vége... köszönjük az előadást, hazamehetsz!
2008. 09. 18. csütörtök 14:26  #217
nem smile
akkor én is tiltalak, és összeondózhatod a bugyimat végre wink
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 14:23
nem félsz, hogy tiltalak 24 órára? eplus2
2008. 09. 18. csütörtök 14:23  #216
nem félsz, hogy tiltalak 24 órára? eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 14:02
ne már...tök izgi smile
most jön az, hogy nekünk kell hasonlóan hasznos tanácsokkal ellátni heidt-et...vagy...győzzük meg őt a felesége ártatlanságáról

pl: ilyen munkahelyi tréningek tényleg vannak, miután ezek csapatépítő összeröffenések teljesen normális, hogy elveszik a mobilokat is a dolgozóktól--> ezért nem jelentkezett

nem csoda, hogy bizalmatlanná vált, hiszen nyomozol utána...ezért mondta, hogy kölcsönadta a bugyiját---> valójában egy férfi kollegájának adta oda, akinek az a perverziója, hogy női bugyikba masztizik...de ha ez kiderülne a melóhelyen, abból nagy gáz lenne...haza meg mégsem vihette, hiszen otthon az ő felesége lenne kiakadva
2008. 09. 18. csütörtök 14:02  #215
ne már...tök izgi smile
most jön az, hogy nekünk kell hasonlóan hasznos tanácsokkal ellátni heidt-et...vagy...győzzük meg őt a felesége ártatlanságáról

pl: ilyen munkahelyi tréningek tényleg vannak, miután ezek csapatépítő összeröffenések teljesen normális, hogy elveszik a mobilokat is a dolgozóktól--> ezért nem jelentkezett

nem csoda, hogy bizalmatlanná vált, hiszen nyomozol utána...ezért mondta, hogy kölcsönadta a bugyiját---> valójában egy férfi kollegájának adta oda, akinek az a perverziója, hogy női bugyikba masztizik...de ha ez kiderülne a melóhelyen, abból nagy gáz lenne...haza meg mégsem vihette, hiszen otthon az ő felesége lenne kiakadva
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 13:09
Hát a helyzet az, hogy az elején tényelg elég vicces voltál, de sajna szerintem "ellőtted a puskaporod" úgy vélem innentől kicsit átcsapott ez a dolog unalmasba!
Nem kéne már túlerőltetni ezt a dolgot...jó volt, mindenkinek tetszett, jókat röhögtünk...szerintem a csúcson Hagyd abba! wave
2008. 09. 18. csütörtök 13:09  #214
T-A-M T-A-M VIP
Hát a helyzet az, hogy az elején tényelg elég vicces voltál, de sajna szerintem "ellőtted a puskaporod" úgy vélem innentől kicsit átcsapott ez a dolog unalmasba!
Nem kéne már túlerőltetni ezt a dolgot...jó volt, mindenkinek tetszett, jókat röhögtünk...szerintem a csúcson Hagyd abba! wave
2008. 09. 18. csütörtök 08:01  #213
Bradley Bradley
nincs itt már élet, pedig jókat röhögtem
2008. 09. 13. szombat 01:17  #212
freelander2 freelander2
lelkes olvasója vagyok Heidt mesternek,, aki
felhozta ezt a topikot smile
Nagyon tetszenek az irásai...
Van fantázia az biztos...
de egyértelmü hogy Heidt nö,,
emocionálisan gondolkodik,,,
És süt belöle a feminizmus,, ilyenek csak a
a megcsalt nök szoktak lenni,, akik le akarják járatni a férfitársadalmat...
nem ez lenne az elsö példa rá,,,
de továbbra is mosolyogva olvasom smile
Hajrá Heidt !!!!!!!!
Ne hagyd magad: smile ))
2008. 09. 12. péntek 16:33  #211
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Én is kipróbáltam... Beleültem egy kád vízbe, belerecskáztam... Nem estem teherbe... nyes Ja, hogy én pasi vagyok... Mondjuk az esélyem kb. ugyanannyi volt.... eplus2 hehe
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 12. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 12:16
Mondja már meg valaki meddig üljek még a spermás vizben kezdek teljesen szét ázni Pedig bugyi sincs rajtam és csak nem akarok teherbe esni nyes
Jaaaaaa hogy már idős vagyok, gondoltam vannak még csodák a vákumom is müxik még nyes
Na mind1 még megprobálom húzok kotont a mobilomra nyes nyes
2008. 09. 12. péntek 13:19  #210
Törölt felhasználó (21812) VIP
Látod, Molly, nem figyeltél rendesen, azért nem sikerül. Bugyiban kell beülni a vízbe, és ott kell ficeregni és megigazítani. Így keletkezik a mindent beszívó sodrás

wink

Sipirc bugyit húzni!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 12. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 12:16
Mondja már meg valaki meddig üljek még a spermás vizben kezdek teljesen szét ázni Pedig bugyi sincs rajtam és csak nem akarok teherbe esni nyes
Jaaaaaa hogy már idős vagyok, gondoltam vannak még csodák a vákumom is müxik még nyes
2008. 09. 12. péntek 12:16  #209
Molly_anyó Molly_anyó
2008. 09. 12. péntek 11:51  #208
Törölt felhasználó (301780)
Én azért még mindig bízom benne ,hogy csak fel akartad keverni itt az állóvizet /ez sikerült/ és ez mind a te kitalálmányod!!!
De rátérve a mondanivalómra! Szóval nem kell hogy bizonygasd nekünk feleséged hűségét,mert ennek az ellenkezőjét rajtad kívül már mindenki látja,szerintem nyugtasd csak saját magadat!
Persze lehet hogy megtaláltad a világ leghűségesebb nőjét aki óvszert csak a telefonjára húz,teherbe azért esik mástól mert bikinit igazít,spermaölővel azért idegen pasik ecsetelgetik a farkukkal mert nem vagy ott és vészhelyzetben így segíthet a jó barát...stb
Ha viszont ennyire szereted és bármit elhiszel hogy megtartsd,legalább ne nevettesd ki magad itt a fórumon.
Ja és naptármódszer szerint nem 3 nap a világ,max ennyit szán rád! smile
2008. 09. 12. péntek 11:41  #207
Bradley Bradley
Sziasztok!

Tényelg addig volt ez jó sztor, amíg nem tudtuk,hogy heidt spontán hülye vagy csak poénkodik.
Amíóta tudom, hogy ez csak poén, egy egyre nagyobb hülyeségeket ír, kicsit kezdem én is unni. DE azért köszönjünk, mert valósághű volt, és tényleg vannak ilyen emebrek.
2008. 09. 11. csütörtök 14:08  #206
na jó lesz vigyázni rád!
én nem heidt vagyok, aki szőröstül eszi a kacsát, én sütve szeretem és porhanyósan... eplus2 mf2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 13:36
egyébként hiába gúnyolódtok...én megkérdeztem három nőgyógyászt, és teljesen igaza van heidt-nek...ezek mind tudományosan megalapozott tények...nem árt, ha te is tudomásul veszed, mielőtt elvennél feleségül
2008. 09. 11. csütörtök 13:36  #205
egyébként hiába gúnyolódtok...én megkérdeztem három nőgyógyászt, és teljesen igaza van heidt-nek...ezek mind tudományosan megalapozott tények...nem árt, ha te is tudomásul veszed, mielőtt elvennél feleségül
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 09:00
heidt !

nyomjad csak a meséket, nagyon szórakoztatóak (én igazán becsülöm azokat a pasikat, akik a féltékenység helyett ennyire megértőek, és toleránsak a feleségükkel szemben, még akkor is, ha nyilvánvalóan kilóg a lóláb)

a bibi csak ott van, hogy amennyire a kedves fórumozótársaink véleményéből leszűrhető, egyre többen mosolyognak a történeteden, megkockáztatom, hogy egyre gúnyosabban is! nyes

nem kéne egy kis realitást is belevinned a mondókáidba?
mert lassan, de biztoan mélyül a "veszélyes Kád", és mi férfiak általad bele fogunk "fulladni" (elveszítjük hitelünket a női megbízhatóság reális megitélése területén)! eplus2 hehe
2008. 09. 11. csütörtök 09:00  #204
heidt !

nyomjad csak a meséket, nagyon szórakoztatóak (én igazán becsülöm azokat a pasikat, akik a féltékenység helyett ennyire megértőek, és toleránsak a feleségükkel szemben, még akkor is, ha nyilvánvalóan kilóg a lóláb)

a bibi csak ott van, hogy amennyire a kedves fórumozótársaink véleményéből leszűrhető, egyre többen mosolyognak a történeteden, megkockáztatom, hogy egyre gúnyosabban is! nyes

nem kéne egy kis realitást is belevinned a mondókáidba?
mert lassan, de biztoan mélyül a "veszélyes Kád", és mi férfiak általad bele fogunk "fulladni" (elveszítjük hitelünket a női megbízhatóság reális megitélése területén)! eplus2 hehe
2008. 09. 11. csütörtök 08:41  #203
Törölt felhasználó (213201)
Nem rossz, de még lehetne fokozni nyes
Látom, a fürdőruha méretét növelted, esetleg tehetne bele teszkószacsit, hogy biztosabb legyen a védelem.
Mielőtt esetleg vki utánanéz a szállodáknak, és felfedezi, hogy a csoportos kedvezmény nagyobb, mint ha egy házaspár foglal szobát kitérhettél volna arra pl. hogy csoportos házaspárok - esetleg tanfolyam "hogyan varrjuk a férjünk nyakába a szeretőm gyerekét?" címmel.
Én a helyedben azt is elmeséltem volna, hogy kibontottam egy gumit, és felpróbáltam a mobiljára, hogy tényleg jó-e a méret. Vagy elmagyarázom, hogy azért vett extra rücsköset, hogy ki ne csússzon a kezéből fürdés közben. Vagy eperízűt, mert neked az a kedvenc gyümölcsöd, és még ekkor is rád gondolt... Vagy mikiegereset, álcázásból, mert ha valaki esetleg alulművelt lévén nem látta az általad belinkelt filmet, még kiröhögné a nejed, hogy mibe teszi a telefonját.
A főnök meg azért lófrált épp arrafelé, mert meg akart bizonyosodni, hogy minden kedves kolléga jól be van-e takarva.
Te drága. A lázmérő. Azt csak úgy pitty-putty dugdossa?! Te jó ég... azon aztán mi minden lehet shakehead előtte megfoghatott akármit - rossz belegondolni. nyes
/ 16