hidd el, hogy én vagyok a leghűségesebb nő a világon, hiszen én még a szeretőmet sem csalom meg a férjemmel
(Ez egy válasz HellRider üzenetére (2008. 09. 10. szerda 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 15:30
Nem P-Szo-V a három nap? Remélem ezt nem komolyan írtad, mert akkor lehet, hogy már nekünk is van "sors akarta" kisbabánk!
Lehet, ki kell kérnem a tanácsaidat.
Caharlotte és MmePrune hsz-eit érdemes komolyan tanulmányozni, mert a kedves tapasztalat süt belőlük.
Lehet ők is olyan erkölcsös és hűségesek a párjaikhoz, mint a tied hozzád. Ez már három tökéletes nő a világban, ami hárommal több, mint ami racionálisan lehetséges!
Caharlotte és MmePrune hsz-eit érdemes komolyan tanulmányozni, mert a kedves tapasztalat süt belőlük.
Lehet ők is olyan erkölcsös és hűségesek a párjaikhoz, mint a tied hozzád. Ez már három tökéletes nő a világban, ami hárommal több, mint ami racionálisan lehetséges!
Nem P-Szo-V a három nap? Remélem ezt nem komolyan írtad, mert akkor lehet, hogy már nekünk is van "sors akarta" kisbabánk!
Azt ugye tudod, hogy a fürdőruha anyaga nem vízálló, és ha a vízmolekulák bejutnak, bejuthat más is...
miért is aggódnál az óvszerek miatt, hiszen azon a három napon utazott el a te drágád...semmi szükség védekeznie
Hogy-hogy melyik? A Péntek-Szombat-Vásárnap!
Ti nem ez alapján védekeztek? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti nem ez alapján védekeztek? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
2008. 09. 09. kedd 14:24
Jééééééézusom! Ha óvszert vitt, hogy megvédje a telefonját a víztől, akkor ez azt jelenti, hogy újra jakuzziba szállt. Lesz újabb "sors-akarta" kisbaba?
És mondd, kedves, melyik az a három nap, amikor mindent szabad? És mi az a minden, amit szabad?
És mondd, kedves, melyik az a három nap, amikor mindent szabad? És mi az a minden, amit szabad?
Nem néz ő hülyének senkit, csak írja a maga kis teleregényét. A Szomszédoknál sokkal szórakoztatóbb...
Heidt hsz.-eit pedig nem kötelező olvasni mindenkinek.
Heidt hsz.-eit pedig nem kötelező olvasni mindenkinek.
Szerintem ennyire hülyének nem kellene nézni az embertársaidat!!!!
Lassan tényleg elszakad a cérna!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lassan tényleg elszakad a cérna!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jééééééézusom! Ha óvszert vitt, hogy megvédje a telefonját a víztől, akkor ez azt jelenti, hogy újra jakuzziba szállt. Lesz újabb "sors-akarta" kisbaba?
vazze! téged már tiltani kellene...kezdesz közveszélyes lenni!
ennyire hülyére nem kellene venned a poénkodást,
és játszani a fórumozótársaid idegeivel és a türelmével veled és fantáziadús meséiddel kapcsolatban...
ez túltesz kanna idegölő játékánál is...
ennyire hülyére nem kellene venned a poénkodást,
és játszani a fórumozótársaid idegeivel és a türelmével veled és fantáziadús meséiddel kapcsolatban...
ez túltesz kanna idegölő játékánál is...
A gyermekelhelyezés érdekel, hogy most Heidtnél maradok, vagy anyámnál!
Ez a videó nagyon odabasz!!!
A "Heidt-féle apasági pontok" c. tananyag a 2009/2010. tanévtől az alaptantervbe is bekerül, minden általános iskolában megismertetik vele a 8. osztályos tanulókat (főleg a fiúkat!) a biológia órán, közvetlenül "Az ember szaporító szerve és a születés" c. rész után! Úgyhogy kéretik nem viccre venni a dolgot mert még a végén kikérdezlek belőle! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 06. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A "Heidt-féle apasági pontok" c. tananyag a 2009/2010. tanévtől az alaptantervbe is bekerül, minden általános iskolában megismertetik vele a 8. osztályos tanulókat (főleg a fiúkat!) a biológia órán, közvetlenül "Az ember szaporító szerve és a születés" c. rész után! Úgyhogy kéretik nem viccre venni a dolgot mert még a végén kikérdezlek belőle! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 06. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2008. 09. 06. szombat 21:36
Lassan ideje lenne, hogy készíts nekünk egy családfát, zárójeles megjegyzésekkel, hogy követni tudjunk.
Pl:
1. fiam, Bendegúz (a sors akarta)
vagy:
Legjobb barátom, Aladár (ott volt a jakuzzis esetnél)
Második legjobb barátom, Ödön (ő kente a spermaölőt)
Szóval kéne egy kis magyarázat, mert én végképp elvesztettem a fonalat.
És kíváncsian várom, mi a hétvégi teszt eredménye.
Továbbá javaslom, hogy szerezz be egy sperma kimutatására alkalmas lámpát (lásd a filmet) és a nejed vigye magával jakuzzis fürdéshez!
videó - katt
Pl:
vagy:
Továbbá javaslom, hogy szerezz be egy sperma kimutatására alkalmas lámpát (lásd a filmet) és a nejed vigye magával jakuzzis fürdéshez!
videó - katt
Ez marha jó videó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 06. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2008. 09. 06. szombat 21:36
Lassan ideje lenne, hogy készíts nekünk egy családfát, zárójeles megjegyzésekkel, hogy követni tudjunk.
Pl:
vagy:
videó - katt
Pl:
vagy:
videó - katt
Kedves heidt!
Én a feleséged ügyvédje vagyok. Fordult a kocka!!
Neked kell ezek után bebizonyítanod, hogy az összes barna szemű, barna hajú, O lábú és elálló fülcimpájú, ráadásul hosszabb közep újjú gyermek nem a Tied is!
Miért is! Mert mi be tudtuk bizonyítani, hogy Te is és az első gyereked is ilyen, tehát a Tied. Innentől lettünk benne biztosak, hogy az összes többi gyerek is a Tied.
És ne is probálkozz DNS vizygálattal! Az csak olyan vegyi izé, ezt TE is tudod!
Én a feleséged ügyvédje vagyok. Fordult a kocka!!
Neked kell ezek után bebizonyítanod, hogy az összes barna szemű, barna hajú, O lábú és elálló fülcimpájú, ráadásul hosszabb közep újjú gyermek nem a Tied is!
Miért is! Mert mi be tudtuk bizonyítani, hogy Te is és az első gyereked is ilyen, tehát a Tied. Innentől lettünk benne biztosak, hogy az összes többi gyerek is a Tied.
És ne is probálkozz DNS vizygálattal! Az csak olyan vegyi izé, ezt TE is tudod!
Pl:
vagy:
videó - katt
Pl:
vagy:
videó - katt
Vagy olyan a felesége, mint a kígyók, akik tárolni tudják hónapokig a testükön belül a spermát, és ők szabályozzák, hogy mikor is történjen a valódi megtermékenyítés.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 06. szombat 00:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 06. szombat 00:55
te figyejjé' csak...az jutott eszembe, hogy az első gyerek is simán lehet a tiéd...írtad a másodikról, hogy:"Igaz, korábban született 6 héttel, de egészségesen, 4,8 kg súllyal, ami azt bizonyítja, hogy a párom nagyon erős termékenységi képességekkel van megáldva. "
nos mi van, ha az első gyerek is előbb fogant meg, amikor te még nem voltál külföldön, csak a feleséged nem vette észre, hogy terhes...és lehet, hogy a jakuzzis fürdés után derült ki, de rosszul határolták be az időt (előfordul ilyen), és azt gondolta, hogy a vízben úszó spermák a hibásak...
ha a második gyerkőc korábban született 6 héttel, de ilyen remek súllyal, akkor egyszerűen elnézték az időpontokat...lehetséges, hogy a nejednek olyan extra vastag falú, speciális a méhe, hogy későn veszik észre, ha megtapad a megtermékenyített petesejt rajta
szóval azt gondolom, hogy az első gyerek is biztosan a tiéd
nos mi van, ha az első gyerek is előbb fogant meg, amikor te még nem voltál külföldön, csak a feleséged nem vette észre, hogy terhes...és lehet, hogy a jakuzzis fürdés után derült ki, de rosszul határolták be az időt (előfordul ilyen), és azt gondolta, hogy a vízben úszó spermák a hibásak...
ha a második gyerkőc korábban született 6 héttel, de ilyen remek súllyal, akkor egyszerűen elnézték az időpontokat...lehetséges, hogy a nejednek olyan extra vastag falú, speciális a méhe, hogy későn veszik észre, ha megtapad a megtermékenyített petesejt rajta
te figyejjé' csak...az jutott eszembe, hogy az első gyerek is simán lehet a tiéd...írtad a másodikról, hogy:"Igaz, korábban született 6 héttel, de egészségesen, 4,8 kg súllyal, ami azt bizonyítja, hogy a párom nagyon erős termékenységi képességekkel van megáldva. "
Összezavartál. Hát a gyerek a tiéd, nem? Akkor most hiába tanultam meg az apasági pontokat?
Nem tudom. Ha poén az egész akkor ok.
De eszembe jutott a szomszéd csajszi anno- amikor mindketten -15 évesek voltunk.
Meghalt egy bácsi az utcánkban, és kérdeztem tőle, nem tudja, véletlenül, hogy miért halt meg az öreg.
-Abortusza volt- jött a válasz.
Nemsokára a kishölgy már fel is volt tankolva és jött a baba, a mai napig nem tudja ki az apja, és hogy ez a csoda hogyan is történt.... (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
De eszembe jutott a szomszéd csajszi anno- amikor mindketten -15 évesek voltunk.
Meghalt egy bácsi az utcánkban, és kérdeztem tőle, nem tudja, véletlenül, hogy miért halt meg az öreg.
-Abortusza volt- jött a válasz.
Nemsokára a kishölgy már fel is volt tankolva és jött a baba, a mai napig nem tudja ki az apja, és hogy ez a csoda hogyan is történt.... (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 10:05
...csak nyugíííí, nincs benne cukor!
Meggyőződésem, hogy heidit szórakoztat bennünket, közben pedig magát is!
Fantasztikus "abszurd" humora van!
Én díjazom, remélem hogy még sokáig élvezhetjük az Írásait!
Amikor heidt írásait olvasom, nekem Füst Milán A feleségem története című nagyszerű regénye jut eszembe. Nem akarom F.M. nagyságához hasonlítani, vagy hát ki tudja....
szerintem meg már szánalmas ..
Én már egy csöppet sem tudok rajta mosolyogni...
elolvasni elolvasom...amiket ir..irtok...de ez már viccnek is...hogy is irjam...hányinger...
mindenesetre...Gratulálok annak...aki irogat "heidit" névvel....
(mondjuk,a topicnak sem látok tul nagy értelmét....) (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Én már egy csöppet sem tudok rajta mosolyogni...
elolvasni elolvasom...amiket ir..irtok...de ez már viccnek is...hogy is irjam...hányinger...
mindenesetre...Gratulálok annak...aki irogat "heidit" névvel....
(mondjuk,a topicnak sem látok tul nagy értelmét....) (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 10:05
...csak nyugíííí, nincs benne cukor!