Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 09. 04. csütörtök 10:05  #182
T-A-M T-A-M VIP
...csak nyugíííí, nincs benne cukor! nyes

Meggyőződésem, hogy heidit szórakoztat bennünket, közben pedig magát is!

Fantasztikus "abszurd" humora van!

Én díjazom, remélem hogy még sokáig élvezhetjük az Írásait! worship
(Ez egy válasz Bradley üzenetére (2008. 09. 03. szerda 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 23:02
Sziasztok!

Végigolvastam heidt kommentjeit és az egész sztorit. Először arra gondoltam, hogy nevessek az egészen, mert ez valószínűleg egy vicc. Azután heidt további írásai rávilágítottak arra, hogy ez az ember ezt tényleg komolyan gondolja. Döbbenetes. Döbbenetes, mert ő és az ilyen emberek köztünk élnek és járnak szavazni, gyereket nevelhetnek stb. Kiemelném az egyik legmegdöbbentőbb tudományos elméletét:

„Azért nem kell apaságit végeztetnem, mert:
- abszolút bízom a páromban,
- szemmel láthatóan hasonlít rám a pici, és
- a kedvesem megmutatta azokat az azonossági pontokat, amelyekről 100 %-ban kiderül, hogy ki az apa.
Mint mondta, ha ezek a pontok azonosak, akkor az apaság biztosabb, mint a DNS, ami csak egy vegyi izé.
Ezek a pontok:
- hajszín (mindkettőnknek barna)
- szemszín (mindkettőnknek barna)
- fülcimpa (mindkettőnknek van cimpája és nincs lenőve)
- ujjak alakja (mindkettőnknek a középső a leghosszabb)
- köldök (egyikünké sem dudorodik ki)
- láb alakja (mindkettőnknek kicsit O alakú)

Megnéztem magam.
Az én hajszínem is barna
Az én szemszinem is barna
Az én fülcimpám is ilyen
Az én középső újam is a leghosszabb
Az én köldököm sem dudorodik ki
Az én lábaim is O alakúak

Elkezdtem félni smile
2008. 09. 03. szerda 23:02  #181
Bradley Bradley
Sziasztok!

Végigolvastam heidt kommentjeit és az egész sztorit. Először arra gondoltam, hogy nevessek az egészen, mert ez valószínűleg egy vicc. Azután heidt további írásai rávilágítottak arra, hogy ez az ember ezt tényleg komolyan gondolja. Döbbenetes. Döbbenetes, mert ő és az ilyen emberek köztünk élnek és járnak szavazni, gyereket nevelhetnek stb. Kiemelném az egyik legmegdöbbentőbb tudományos elméletét:

„Azért nem kell apaságit végeztetnem, mert:
- abszolút bízom a páromban,
- szemmel láthatóan hasonlít rám a pici, és
- a kedvesem megmutatta azokat az azonossági pontokat, amelyekről 100 %-ban kiderül, hogy ki az apa.
Mint mondta, ha ezek a pontok azonosak, akkor az apaság biztosabb, mint a DNS, ami csak egy vegyi izé.
Ezek a pontok:
- hajszín (mindkettőnknek barna)
- szemszín (mindkettőnknek barna)
- fülcimpa (mindkettőnknek van cimpája és nincs lenőve)
- ujjak alakja (mindkettőnknek a középső a leghosszabb)
- köldök (egyikünké sem dudorodik ki)
- láb alakja (mindkettőnknek kicsit O alakú)

Megnéztem magam.
Az én hajszínem is barna
Az én szemszinem is barna
Az én fülcimpám is ilyen
Az én középső újam is a leghosszabb
Az én köldököm sem dudorodik ki
Az én lábaim is O alakúak

Elkezdtem félni smile
2008. 09. 03. szerda 14:23  #180
Törölt felhasználó (213201)
Már elköszöntem, de ezért a válaszért megérte visszajönnöm.
Arról nem beszélek, hogy ugye a szőrös és a csupasz között csak egy pengényi a különbség wink
Tettem én is egy gyors kísérletet. Fogtam az icipici tangácskámat, és belecsobbantam a vízbe. Namármost. Roppant macerás volt úgy igazgatni, hogy ne csússzon csak egy picit is félre. Végül rájöttem a megoldásra: fogtam két kézzel. Ami a kádban nem túl feltűnő (legfeljebb igen kényelmetlen), az egy közös fürdésnél meglehetősen bizarr.
Ezt a mutatványt szívesen megszemlélném a te férfiasságoddal, ti. ahogy a fél kézzel húzogatod, fél kézzel takargatod, fogaid közt tartva a nagyítót. nyes
Látszik, hogy kezdő hazudozó vagy, mert sokkal ütősebb lett volna, ha a lábadat kezded vizsgálgatni a nagyítóval, merthogy furcsa hangokat hallasz a körmöd alól, és azt gyanítod, egy Ásóka nevű kis fickó lakik ott.

Nos, ami nekem szól, arra csak távirati stílusban a válasz:
- kedves nejed valószínűleg bármit megerősít
- lehet, ha nagyon sarokba szorítod akkor még azt is, hogy a wc-s néni is beszállt a buliba
- de állítólag a többi barát a bejáratnál várta őket, csak nem akarták, hogy könnyekig meghatódj ennyi kedvességtől
- tuti, hogy ti vagytok a képen, tekintettel arra, hogy ez nem katonaruha (nem kardot lóbálnak, hanem sapkát), hanem a Zanzibári 2. sz. Főposta levélhordói ünnepi díszben...
nyes
2008. 09. 03. szerda 14:19  #179
tom1019 tom1019 VIP Admin
tüncike! (70)
kurva gyorsan lebuktatott egy okos nő (csak egy kicsit ki kellett elemeznie írásodat)!

alomars ezzel a névvel!
további meséidet csak a férfi neveddel tudom elfogadni! ejnye1

azért teljesen hülyét ne csinálj magadból! ravasz1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (335752)
2008. 09. 03. szerda 14:06
Szia sulamit, Sajnos nem ismerem heidt-et, de örömmel venném, ha ismerném! Nekem ő lenne az ideális férj. Nem biztos, hogy pasinak is jó, de férjnek tökéletes. Szerintem jól keres, szorgalmas, házias és biztos még főzni is tud.
Eddig csak olyan pasikkal álditt meg a sors, akik vagy jól dugtak és kisajátítottak, vagy erőszakosak voltak. Jó lehet ha valakit így szeretnek. Én nem is élnék vissza a bizalommal és tornázni is csak kétszer mennék hetente. Ha a munkahelyi buli kicsit keményebbre sikerülne, vinnék haza lakmuszpapírt. Bedugom és ha kék vagy piros, nem számít, mindkettő azt jelenti, hogy ártatlan vagyok, oszt jónapot!
2008. 09. 03. szerda 14:13  #178
az én fantáziám sem semmi...különben már beszáradt volna a farkamba a matéria, de a tied aztán veri mindannyiunkét!
gratula, jól csinálod... worship
ráadásul jól is szórakozunk, néha a hasamat fogva röhögök történeteiden... nyes
szerintem a mindenevő Palibá is vevő lett volna rád...és a kételkedőeket is meg tudta volna nyugtatni, hogy teherbe esni minden közegben lehetséges, minden pillanatban, és bárki által... eplus2
2008. 09. 03. szerda 14:06  #177
Törölt felhasználó (335752)
Szia sulamit, Sajnos nem ismerem heidt-et, de örömmel venném, ha ismerném! Nekem ő lenne az ideális férj. Nem biztos, hogy pasinak is jó, de férjnek tökéletes. Szerintem jól keres, szorgalmas, házias és biztos még főzni is tud.
Eddig csak olyan pasikkal álditt meg a sors, akik vagy jól dugtak és kisajátítottak, vagy erőszakosak voltak. Jó lehet ha valakit így szeretnek. Én nem is élnék vissza a bizalommal és tornázni is csak kétszer mennék hetente. Ha a munkahelyi buli kicsit keményebbre sikerülne, vinnék haza lakmuszpapírt. Bedugom és ha kék vagy piros, nem számít, mindkettő azt jelenti, hogy ártatlan vagyok, oszt jónapot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 14:11
Sam hívta fel a figyelmem erre a topicra, és benne heidt-re. Igaz, nem túl alaposan, de visszaolvastam az eddigieket.
Szerény véleményem szerint heidt mókázik, jókat vigyorog azon, mennyire felborzolta a kedélyeket. Ja és okvetlenül nőnemű. Tökéletes helyesírás, jó fogalmazás - a leírtaknak megfelelő szellemi szintű emberkétől nem hinném, hogy futná ilyen hozzászólásra. Ugyanez érvényes Tünde70-re is (ha jól jegyeztem meg a nick-et) - lehet, hogy ugyanaz a valaki ír két néven?!
2008. 09. 03. szerda 14:03  #176
vazelinator vazelinator VIP Admin
csak a közeggel van csak bibi. a vizzel smile
2008. 09. 03. szerda 12:03  #175
Jaj, tom1019, de drága vagy, hogy ilyen szépeket írsz az én drágámról... Remélem, hamarosan a baráti körünkhöz fogsz tartozni Te is ...
nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 03. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 11:57
heidt!
egész jóképű srác vagy, habár nem az esetem...inkább a "hűséges" feleségedet választanám, ha majd a változatosság kedvéért új barátokat akar begyűjteni és ráfanyalodik egy idegen pasira... eplus2
2008. 09. 03. szerda 11:57  #174
heidt!
egész jóképű srác vagy, habár nem az esetem...inkább a "hűséges" feleségedet választanám, ha majd a változatosság kedvéért új barátokat akar begyűjteni és ráfanyalodik egy idegen pasira... eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 11:42
Az esküvőnk és a sok-sok jóbarát nyes

2008. 09. 03. szerda 11:42  #173
Az esküvőnk és a sok-sok jóbarát nyes

2008. 09. 03. szerda 09:53  #172
Nem bírom tovább nézni, ahogy az én drágám minden szavát kiforgatják mindenféle rosszakaratú emberek...
Az iskolai táborokban például tényleg semmi rossz nem történt. A barátnőm is mondta, pedig ő egy másik szobában aludt hat másik fiúval. Ha mi hancúroztunk volna, azt nyilván meghallja, mert vékonyak voltak a falak. Tisztán áthallatszott tőlük a nyögdécselés...
Az is rágalmaz, aki azt állítja, többször lefektetett. Ilyenre nem emlékszem, mindenkivel csak egyszer feküdtem le, mégiscsak ki kellett próbálni, ki a legjobb. És az én drágám volt az... így tulajdonképpen vele veszítettem el a szüzességemet, hiszen egyedül Őt szeretem teljes szívemből. A képeken sem lehettem én, mert sosem engedtem, hogy bugyiban fényképezzenek le, arról bárki megismerhet...
És az esküvőnk! Életem legboldogabb napja volt... dehogy mentem én a fiúmosdóba, olyan disznók a pasik, még összekoszoltam volna a hófehér ruhám alját. A női mosdó meg sajnos, túl szűknek bizonyult annyi embernek... A legutolsó már annyira az ajtónak szorult, hogy szegény drágám be sem tudott jönni, mikor keresett.
Éjfélre már igazán nem tudtam én sem, mi van a szám szélére száradva, nemhogy az én drága szerelmem...
És igenis, az a kilincs volt a bűnös... Az én drágám több barátja is elkísért a koncertre, hogy vigyázzanak rám. Falatkám egy angyal... akkor is óv, ha nincs velem. Sajnos, neki véletlenül pont a gyerekekre kellett vigyázni. A barátai meg igenis, nagyon jól ápolt és tiszta pasik... Szörnyű, hogy egyikük is elkapta a betegséget. Egyes helyeken borzalmas a köztisztaság, nem is értem az ilyesmit.
Szegény drágám, hogy mi mindennek van kitéve a csúnya, gonosz emberek áskálódása miatt. De nekünk ez nem árthat, az a lényeg, hogy mi ketten imádjuk egymást - és persze a barátainkat is.

2008. 09. 02. kedd 09:39  #171
igen, csak gondolkodni nagyon nehéz egy elfogult és szerelmes pasinak, aki nem lát tovább a kedvese puncijánál... eplus2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
2008. 09. 01. hétfő 23:01
Ja, aki hinni akar...

Mindenesetre mindek az embernek ellenség, ha ennyi "barátja" van... Mondjuk speciel én elgondolkodnék, hogy miért állítanak ennyi rosszat a kedvesemről... wink
2008. 09. 01. hétfő 23:01  #170
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Ja, aki hinni akar...

Mindenesetre mindek az embernek ellenség, ha ennyi "barátja" van... Mondjuk speciel én elgondolkodnék, hogy miért állítanak ennyi rosszat a kedvesemről... wink
2008. 09. 01. hétfő 17:52  #169
nézd! ha egy topic kicsit leül és szeretnénk felpörgetni, akkor valóban mindenre képesek vagyunk a cél elérése érdekében!
de ennyire okosnak, találékonynak és ügyesnek tartasz bennünket?
köszönjük a bizalmat, jól esik, és "kodályi kotta" írásod látványa részünkre! eplus2 eljen

(majd egyszer, ha "olyanom lesz" (egy rekesz 5 puttonyos tokajival, vagy kelemenannácskának a szopásával le lehet venni a lábamról) elárulom neked, hogy melyikünk volt!) hehe
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 13:33
Ide figyeljetek,szerintem itt egy admin csinalt meg egy "felhasznalot",es az szorakozik nagyokat!!Ekkora zagyvasagokat senki de senki nem feltetelezne,es foleg nem ebben a topicban!!Mindenki hisz amit akar,es szorakozzatok jokat,de szerintem valaki nagyon jokat rohog,hogy mennyi is a hulyegyerek,aki ilyeneket beszed!!
2008. 09. 01. hétfő 15:39  #168
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Na most végkép elárultad magad, etetsz bennünket de csak rendesen! T-A-M barátomnak igaza van, valóban humoros pasas vagy, és ezt ahogy fapofával előadod az csúcs. Gratulálok neked, szeretem a humor minden ágát, de a te fanyar humorod az nagyon tetszik. Kérlek ne hagyd abba, és mesélj még nekünk a kedvesed hűségéről, "tartok tőle", hogy lesz még bőven mesélnivalód.
Köszönöm neked hogy a hétköznapjainkba csempészel egy kis vidámságot.

eljen
2008. 09. 01. hétfő 14:34  #167
T-A-M T-A-M VIP
Szeretnék elnézést kérni, ugyanakkor gratulálni is egyben!

Elnézést, hogy azt feltételeztem, kuplungos Vagy!

Gratulálok azért, mert abszurd humorban nálam Tiéd az Oscar!

Ez a legutóbbi hsz. megvilágosította a neméltező elmém, hogy szenzációsan pihent Agyad van!

Köcce a vidám perceket, amiket Okoztál és remélem, még Okozol is nekünk! nyes
2008. 09. 01. hétfő 13:33  #166
hot_blood hot_blood
Ide figyeljetek,szerintem itt egy admin csinalt meg egy "felhasznalot",es az szorakozik nagyokat!!Ekkora zagyvasagokat senki de senki nem feltetelezne,es foleg nem ebben a topicban!!Mindenki hisz amit akar,es szorakozzatok jokat,de szerintem valaki nagyon jokat rohog,hogy mennyi is a hulyegyerek,aki ilyeneket beszed!!
2008. 09. 01. hétfő 11:49  #165
senki nem gúnyolódik (szerintem)!
örök felhőtlen kapcsolat nincs, mint ahogyan az ég is időnként beborul smile

vazzeg, nekem még most is állandóan le akarják csapni a kezeimről a csajokat...ilyen a pasik sorsa, ha szebb, okosabb és kívánatosabb a nője, párja, felesége, mint maga a ffi, pasi v. a férj... hehe

teljesen hűséges ember nincs (olyan mint a fehér holló), csak jól és ügyesen füllentő (de amiről nem tudsz, az nem is fáj)!

az irigy emberek pletykáira ne hallgass, engedd el a füled mellett...csak annak higgy, amit a szemeiddel látsz ("azt állították, hogy az esküvőn" stb.)!

tanulság:
1. annyira azért ne légy naiv, nem árt az óvatosság, mind lélekben, mind testben egyaránt!
2. WC előtt is kell kezet mosni (idegen helyen még ráülni sem érdemes), és WC használat után is érdemes rendesen tisztálkodni!
2008. 08. 26. kedd 22:19  #164
"öreg" barátom!
ha csak a hűségről akarsz hallani, akkor ÉN hűséges típus vagyok... eplus2

szegény Palibá, éppen most fordult egyet a sírjábna, és a röhögéstől hullik a szemébe az anyaföld! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 08. 26. kedd 19:10
heidt! ezt nem teheted velünk, légyszíves mesélj nekünk mert én már rágom a körmömet izgalmamban. osszad meg velünk a történeteid mert szeretnénk még hallani a párod hűségéről....

worship
2008. 08. 26. kedd 20:23  #163
Gheorgius Gheorgius
"...ami bizonyítja az igazam..."
Erre várunk, bazmeg, erre várunk az első hozzászólásod óta!!

DE!
Olvass vissza és kérlek, az alapján bizonyítsd az igazad; segítek: keresd a #142-es hozzászólásomat!
/ 16