Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 08. 26. kedd 19:10  #162
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
heidt! ezt nem teheted velünk, légyszíves mesélj nekünk mert én már rágom a körmömet izgalmamban. osszad meg velünk a történeteid mert szeretnénk még hallani a párod hűségéről....

worship
2008. 08. 26. kedd 09:06  #161
Törölt felhasználó (301780)
Bocsi!Igazad van, nincs jogom minősíteni! smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 08. 25. hétfő 21:34
senkit NEM minősítünk, főleg NEM a helyesírása miatt, mert azért ráadásul tiltás is jár! ejnye1

tegyél hozzá inkább a témához valami értelmes mondanivalót, véleményt! smile

azért van igazságod, de ne mond ki, mert másokat sértesz vele... hehe
2008. 08. 25. hétfő 21:34  #160
senkit NEM minősítünk, főleg NEM a helyesírása miatt, mert azért ráadásul tiltás is jár! ejnye1

tegyél hozzá inkább a témához valami értelmes mondanivalót, véleményt! smile

azért van igazságod, de ne mond ki, mert másokat sértesz vele... hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 19:07
Nagyon szórakoztatóak az írásaid persze jobban tudnám élvezni ha biztos lennék benne ,hogy nem vagy ennyire hülye.Olyan összeszedetten írsz, jól fogalmazol,kifogástalan a helyesírásod.... remélem van agyad.
Ha viszont nem így van akkor nagyon sajnállak és valószínüleg segítségre is van szükséged.......
Szóval legyen a csattanója a sorozatodnak hogy felfeded magad és megnyugtatsz bennünket ,hogy ennyire.... /már megbocsáss!/ agyatlan és naív emberek nem rohangálnak közöttünk!
2008. 08. 25. hétfő 19:07  #159
Nagyon szórakoztatóak az írásaid persze jobban tudnám élvezni ha biztos lennék benne ,hogy nem vagy ennyire hülye.Olyan összeszedetten írsz, jól fogalmazol,kifogástalan a helyesírásod.... remélem van agyad.
Ha viszont nem így van akkor nagyon sajnállak és valószínüleg segítségre is van szükséged.......
Szóval legyen a csattanója a sorozatodnak hogy felfeded magad és megnyugtatsz bennünket ,hogy ennyire.... /már megbocsáss!/ agyatlan és naív emberek nem rohangálnak közöttünk!
2008. 08. 25. hétfő 10:55  #158
Molly_anyó Molly_anyó
Ha nekik nem sikerűl itt van Grisom, ahogy elnézem épp azt nézi hogy ficánkol a sperma miután kivette a kádból nyes

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 10:36
majd Ők kinyomozzák az igazságot és megoldják!
nyes
2008. 08. 25. hétfő 10:36  #157
majd Ők kinyomozzák az igazságot és megoldják!
nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 22. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 08. 22. péntek 17:34
"Három hónapig külföldön voltam. Feleségem itthon maradt egyedül. Mikor hazatértem, kiderült, hogy 8 hetes terhes."

egy lehetséges verzió heidt apaságának bizonyosságára:

(a kép eredetije a poénos képeknél van)
2008. 08. 22. péntek 17:57  #156
abrutusz abrutusz
Telitalálat ez a kép,nos mr.heidt is tudja a valóságot hogyan fogant a kicsi heidt nyes nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 22. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 17:34
"Három hónapig külföldön voltam. Feleségem itthon maradt egyedül. Mikor hazatértem, kiderült, hogy 8 hetes terhes."

2008. 08. 22. péntek 17:34  #155

2008. 08. 22. péntek 17:14  #154
Törölt felhasználó (213201)
na de... Kaaaataaa... azért ekkora hülyeségeket egyikü(n)k sem ír... nyes Remélem smile
Tiszta X-akták nyes ... vagy Agatha Christie... confused kvíz-kérdés: ki az a heidt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 08. 22. péntek 15:27
na de....lááányoook...nézzétek csak meg...a SAm...a Doki...Jeno...mind-mind helyesen ir... hehe ..csak nem Ők a Ti vagy a heidt? confused ...fene sem tudja már ezt követni.... vigyor5
2008. 08. 22. péntek 15:27  #153
na de....lááányoook...nézzétek csak meg...a SAm...a Doki...Jeno...mind-mind helyesen ir... hehe ..csak nem Ők a Ti vagy a heidt? confused ...fene sem tudja már ezt követni.... vigyor5
2008. 08. 22. péntek 14:51  #152
Szerintem az, akinek heidt láttatni szeretné magát, az este hazabaktat a kis autóstáskájával, megnéz egy valóságsót (tövig rágja rajta a körmét wink ), páros napokon eltángálja az asszonyt, páratlanokon a kutyát, nem veszi magának a fáradságot, hogy holmi hónapokat számoljon, egyáltalán: azt sem tudja, a genetika milyen úri huncutság: így hívják az új nyuszilányt, vagy esetleg egy sorozat címe.
Még mindig nem te vagy én (avagy fordítva) - bár elgondolkodtató a dolog. Esetleg ha a szüleink anno egy jacuzziban áztak valamelyik SZOT-üdülőben... nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 22. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 14:33
valami nem stimmel veled és velem....aki ilyen összeszedetten, helyesen, stílusosan ír az csakis nő lehet..szerintem is hehe biztos, hogy nem én vagy? nyes
ami a felvetésedet illeti nem igazolódott be, de a cybervilágban bármi is lehet

annyit tennék még hozzá, hogy egy ilyen heidt típusú férfi Isten ajándéka a heidtné-nek
2008. 08. 22. péntek 14:33  #151
valami nem stimmel veled és velem....aki ilyen összeszedetten, helyesen, stílusosan ír az csakis nő lehet..szerintem is hehe biztos, hogy nem én vagy? nyes
ami a felvetésedet illeti nem igazolódott be, de a cybervilágban bármi is lehet

annyit tennék még hozzá, hogy egy ilyen heidt típusú férfi Isten ajándéka a heidtné-nek
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 14:11
Sam hívta fel a figyelmem erre a topicra, és benne heidt-re. Igaz, nem túl alaposan, de visszaolvastam az eddigieket.
Szerény véleményem szerint heidt mókázik, jókat vigyorog azon, mennyire felborzolta a kedélyeket. Ja és okvetlenül nőnemű. Tökéletes helyesírás, jó fogalmazás - a leírtaknak megfelelő szellemi szintű emberkétől nem hinném, hogy futná ilyen hozzászólásra. Ugyanez érvényes Tünde70-re is (ha jól jegyeztem meg a nick-et) - lehet, hogy ugyanaz a valaki ír két néven?!
2008. 08. 22. péntek 14:11  #150
Sam hívta fel a figyelmem erre a topicra, és benne heidt-re. Igaz, nem túl alaposan, de visszaolvastam az eddigieket.
Szerény véleményem szerint heidt mókázik, jókat vigyorog azon, mennyire felborzolta a kedélyeket. Ja és okvetlenül nőnemű. Tökéletes helyesírás, jó fogalmazás - a leírtaknak megfelelő szellemi szintű emberkétől nem hinném, hogy futná ilyen hozzászólásra. Ugyanez érvényes Tünde70-re is (ha jól jegyeztem meg a nick-et) - lehet, hogy ugyanaz a valaki ír két néven?!
2008. 08. 22. péntek 11:04  #149
abrutusz abrutusz
Olvasom Heidt hozzászólását és nem birom ki nevetés nélkül smile ,sajnálom smile )))))))))))))))).
A lényeg hogy Ő megbízik a nejébe.Mondjuk valaki felvilágosithatná hogy a pisilés és a szüzesség az 2 külön dolog és annyira nem függ össze hogy semennyire smile
A másik a szűk punci dolog.Cimbora ,ha valaki nagyobb farokkal megkeféli asszonyodat azt nem veszed észre 1 nap után sem, a punci az egy olyan cucc ami tágul és összehúzodik , ha eddig nem tudtad volna.Ha a te elméleted szerint lenne akkor asszonyod szülés után olyan tág maradt volna, hogy most csak az öklöddel elégítenéd ki.
Ha esetleg van még ilyen 3 hónapos kiruccanásod,én is szívesen vigyázok a nejedre,megigérem ugyanolyan szűk lessz mire visszajösz nyes
2008. 08. 22. péntek 10:07  #148
vica30 vica30
Úgy látszik, 2 gyerek után már rám férne egy felvilágosítás, mert ezek szerint mi a legmaradibb módon csináltuk a gyerekeket. Pedig hogy megdolgoztunk értük crazya .Azért hasonlít is mindkettő az apukájukra. Bár egymásra nem, lehet, hogy mégis valami svingli van a dologban. Jut eszembe, terhesen voltam úszni. Az uszoda is veszélyes lehetett? És most ezt hogy mondjam meg a gyereknek?
2008. 08. 22. péntek 10:04  #147
T-A-M T-A-M VIP
Basszus, ez a hsz. most szíven ütött...komolyan!

Most lett világos, hogy amit eddig Írtál, az nem poénkodás volt, hanem Te eddig is tök komolyan Írtál...!

Ez a tény más konteksztusba helyezi számomra az egész eddigi Ténykedésedet!

Innentől merő sajnálattal, együttérzéssel és nagy-nagy szánalommal gondolok Rád!
2008. 08. 22. péntek 09:55  #146
annyi kérdésem volna Hozzád...már ami a leirottaidat illeti...de...egyszerüen....hagyom a csudába...és inkább olvasgatlak még...mert roppant szorakoztato vagy... eljen worship hehe

idézem az elöttem szolo "klasszikust" eplus2 :

"Jobb lett volna csúcson abbahagyni ... "....
2008. 08. 22. péntek 07:56  #145
Molly_anyó Molly_anyó

majd félrenyeltem a kávét ahogy olvasom a 4.80-as koraszülött babyt nyes
,de mihez képest született 6 héttel elöbb? mert az nem mind1.
Volt régen 1 szlogen a Vasedényhez képest, ez se jó hisz a gyerek nem lábos.
Ha a gyerek bőrszine esetleg nagyon sötét lenne, gondolj arra az asszony bizti sokat nézte az utifilmeket a tv-be nagyon megtetszett neki az Afrikai népi kultura és amilyen csoda asszony lehet nála ezsem lehet probléma. nyes
Basszus most számolgatom ha a gyerek nem elöbb érkezik 6 héttel mekkora lett volna ? 8kg?
2008. 08. 22. péntek 06:23  #144
zelli zelli
Apám, örülök, hogy megtaláltalak! Az egyezési pontok nálam is megvannak, a lábam gyönyörű formáit viszont anyámtól örököltem. vigyor4
Sőt a másik apámat is megtaláltam, mert vele is egyeznek a pontjaim.
Komolyra fordítva a szót, a 7 és fél hónapra szülésnél az újszülött koraszülöttnek számít (az tuti, hogy nem 5 kg körüli), a méhen belüli fejlődése még nem fejeződött be.
A normál idejű terhességeknél is bizonyos anyagcsere-betegségeknél gyakoribb a 4 kg feletti szülés. A gyerek nagyságának semmi köze az asszonyka termékenységi képességéhez.
Te Apa! A féltesóm mennyi cm-rel jött a világra?
Az anyukája a willendorfi Vénusz?
Szóval Apu, már megint kamuztál. Nem, te nem hazudhatsz! Az én apám nem! Biztos a wikipédián valamelyik állatfajt nézted véletlenül.

Lányod! wink buck eplus2
2008. 08. 21. csütörtök 23:18  #143
Jenó Jenó
AZért ez már kicsit sok...

Jobb lett volna csúcson abbahagyni ...
/ 16