Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 08. 21. csütörtök 18:49  #142
Törölt felhasználó (210283) VIP
Heidt.

Ne azért csináltass apaságit, hogy megtudd, tied-e a gyerek, mert mint anno mondtad, tuti nem a tied. A heidt-féle apasági pontok értelmetlenek ebből kifolyólag.

Én momentán arra lennék kíváncsi, hogy a két barátod közül ki az apa??? ( vagy a postás/tejesfiú/medencetisztító/szentlélek)

Ui.: remélem Cartman-nek hívják a kis lurkót nyes

Mellesleg a megbízhatóság.

Nekem is gyönyörű a barátnőm, és megbízható. És emellett amit a tied nem tud, hogy ő sosem keveredik félreérthető helyzetekbe... smile
2008. 08. 21. csütörtök 17:16  #141
Gheorgius Gheorgius
nem az a lényeg, hun fogant meg a tehén, csak vigye haza a bornyút...
Jaaa, éééérteeem!!
Van akkor nekünk egy szürkemarhánk, akinek szép nagy szarva is nőtt 3 hónap alatt?? Akkor képben vagyok, ilyet láttam a Hortobágyon. smile
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 14:34
Olvass vissza az első hsz-ében kifejti...

Anya a jakuzziban kapta be a legyet...azaz tuti nem az Ő gyermeke...csak örvendezik annak, hogy hasonlít rá a pici...

Ezért nincs szükség az apaságira, mert tudja, hogy nem az ővé...mert ugye nem az a lényeg, hun fogant meg a tehén, csak vigye haza a bornyút... nyes
2008. 08. 21. csütörtök 14:34  #140
T-A-M T-A-M VIP
Olvass vissza az első hsz-ében kifejti...

Anya a jakuzziban kapta be a legyet...azaz tuti nem az Ő gyermeke...csak örvendezik annak, hogy hasonlít rá a pici...

Ezért nincs szükség az apaságira, mert tudja, hogy nem az ővé...mert ugye nem az a lényeg, hun fogant meg a tehén, csak vigye haza a bornyút... nyes
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 12:30
Heidt, akkora egy kamugép vagy, amekkorát keresve is alig lehet találni!

Evvel kezdted:
"Három hónapig külföldön voltam. Feleségem itthon maradt egyedül. Mikor hazatértem, kiderült, hogy 8 hetes terhes."

És ezt írtad legutóbb:
"Azért nem kell apaságit végeztetnem, mert:
- abszolút bízom a páromban,
- szemmel láthatóan hasonlít rám a pici, és
- a kedvesem megmutatta azokat az azonossági pontokat, amelyekről 100 %-ban kiderül, hogy ki az apa.

Mint mondta, ha ezek a pontok azonosak, akkor az apaság biztosabb, mint a DNS, ami csak egy vegyi izé."

Hogy értsd a problematikát: 3 hónap = 12 hét; és 8 hét = 2 hónap! Akkor ezt magyarázd már meg nekem. Igaz, csak 2 voltam matekból, de azért a 4 alapműveletet még hibátlanul el tudom végezni... így viszont itt valami rohadtul sántít - te nem látod?! Szóval, ezt hogyan magyarázod??

Egyébként akkor az a sok orvos, professzor, tudós meg feleslegesen dolgozott éveken/évtizedeken át, amikor a szemmel is felismerhető "heidt-féle apasági pontok" vagy a "heidt-féle apasági jelek" sokkal megbízhatóbbak, mint a DNS, vagy a sejtszintű genetika?!
2008. 08. 21. csütörtök 14:30  #139
tom1019 tom1019 VIP Admin
"enyhén szólva" is kilóg a "lólába", de már megszoktuk tőle, és jókat mosolygunk a meséin... nyes

(csak szegény Palibát tudom ilyenkor sajnálni, hogy nem élhette meg ezeket a magasztos eszmefuttatásokat a genetikai csodák, a gyermeknemzés és a apasági bizonyítások területén!) hehe
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Evvel kezdted:
"Három hónapig külföldön voltam. Feleségem itthon maradt egyedül. Mikor hazatértem, kiderült, hogy 8 hetes terhes."

És ezt írtad legutóbb:
- a kedvesem megmutatta azokat az azonossági pontokat, amelyekről 100 %-ban kiderül, hogy ki az apa.

Mint mondta, ha ezek a pontok azonosak, akkor az apaság biztosabb, mint a DNS, ami csak egy vegyi izé."

Hogy értsd a problematikát: 3 hónap = 12 hét; és 8 hét = 2 hónap! Akkor ezt magyarázd már meg nekem. Igaz, csak 2 voltam matekból, de azért a 4 alapműveletet még hibátlanul el tudom végezni... így viszont itt valami rohadtul sántít - te nem látod?! Szóval, ezt hogyan magyarázod??

Egyébként akkor az a sok orvos, professzor, tudós meg feleslegesen dolgozott éveken/évtizedeken át, amikor a szemmel is felismerhető "heidt-féle apasági pontok" vagy a "heidt-féle apasági jelek" sokkal megbízhatóbbak, mint a DNS, vagy a sejtszintű genetika?!
2008. 08. 21. csütörtök 12:55  #138
MmePrune MmePrune VIP Admin
ember!!ez nagyon király: "heidt-féle apasági pontok" vagy "heidt-féle apasági jelek" eljen

nem tudom ki vagy, de imádlak mostantól worship

Evvel kezdted:

És ezt írtad legutóbb:

2008. 08. 21. csütörtök 12:51  #137
kandurmarci kandurmarci
Molly_anyó, elfelejtettél valamit: Mindez nem elég. Mármint baszni. Szóljál néhány érdekeltnek, hogy a gólyanéninek is írni kellene a gyerek érdekében. Esetleg egy jó tanács: ne a Magyar Postával küldjék, mert akkor nem biztos, hogy a címzett az őszi afrikai útja előtt megkapja.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 06:33
Ha emlékeim nem csalnak, ez ugy történt az asszonyka ugy döntött beül olyan vizbe amibe a sok jóbarát spermája uszkál, hamár benn volt tanga félrehúzva, vákum beszippant, 2 jóbarát aki ezt figyeli és bizonyit
iyen egyszerű ez
Nem értek én ehhez mindig azt hittem baszni kell hogy gyerek legyen nyes
2008. 08. 21. csütörtök 12:30  #136
Gheorgius Gheorgius

Evvel kezdted:

És ezt írtad legutóbb:

2008. 08. 21. csütörtök 12:20  #135
Gheorgius Gheorgius
Jajj, ez akkor LOL bazmeg!!!

Mondok én is valamit:
- hajszín: nekem is barna
- szemszín: nekem is barna
- fülcimpa: nekem 2 van ebből is és egyik cimpám sincs lenőve
- ujjak alakja: nekem is a középső a leghosszabb
- köldök: nem dudorodik ki nekem sem
- láb alakja: na, ebben nem vagyok biztos, de azt hiszem, az enyém Ó alakú (igen, a lábak telejénén van egy kis "ékezetem")
AKKOR MOST ÉN VAGYOK AZ APA?!?! Jujj, nemá...

Annyira sötét vagy mint 2 pár rendőrcsizma éjjel az ágy alatt! Szerintem keress fel egy könyvesboltot és végy egy 14-18 éveseknek szóló felvilágosító könyvet!

De most viccen kívül: kérem hitelt érdemlően, idevaló szakmai anyaggal bizonyítani, hogy:
- a lányoknál csak 18 éves korukig jár vérzéssel a szüzesség elvesztése!
- a szüzesség elvesztése előtt egyes lányoknak olyan szűkek lehetnek, hogy még a pisilés is nehezen megy nekik!
- hogy szeretkezés után a hüvely csak napok után nyeri vissza eredeti állapotát (lásd: "kicsit tágabb volt néhány napig, ezért is haragudtam annyira")!

Ha ezekre nem tudsz értelmes, elfogadható, orvosilag, biológiailag korrekt választ adni (pl. weboldal link, vagy könyvcím + fejezet neve), akkor ne is írj többet, csak magadat járatod le - még jobban!
2008. 08. 21. csütörtök 12:12  #134
Molly_anyó Molly_anyó
jaj Tamci ne legyél már ennyire hitetlen, lehet hogy a csajnál nem a húgycsövön hanem a vaginából jön az a vizelet, hameg tűl szűk istenem nehezen folyik ki nem ? nyes nyes
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 12:00
Na végre...már azt hittem többé nem is Olvashatlak...

Ma is sikerült az amúgy elbaszott napomat mosolygóssá Varázsolnod... nyes

"Bármikor hatolok bele, pont olyan szoros, mint régebben."...amennyiben ez így van, akkor egy jó vastag borítékkal Keresd fel a Kedvesed nőgyógyászát, hogy volt olyan kedves és a szülés után jó szűkre varrta a Párod Vagináját!

Érdekes számomra, hogy Kedvesed már látta a haverok farkát (gyanítom merev állapotban) ám Te nem vagy buzi, ezért nem Méricskélted!
Képzeld én sem vagyok buzi, de foci után ha zuhanyzunk látjuk egymás farkát...igaz nem merev, hanem ernyedt állapotban, ami becsapós lehet a méret tekintetében...
Azt azért nem baj, ha Tudod, hogy kurvára semmi köze a punci szűk mivoltának megmaradása tekintetében, hogy volt-e benne egy vastagabb farok, vagy sem...
Nem ártana az Ismererteid bővítése a biológia tekintetében...

"Mikor elvettem az ártatlanságát, azt mondta: nagyon örül, mert eddig olyan szűk volt, hogy még a pisilés is nehezen ment neki." ...ezzel a mondattal sikerült alúlmúlnod még Önmagad is... nyes
Bazz...Te vagy agyilag egy 10 éves színtjén Vagy, vagy valami szekta mosta ki az Agyad helyét...vagy a mi szórakoztatásunkra Találsz ki ekkora baromságokat, ez esetben az abszurd humor terén nálam Te Viszed a pálmát!

Mellesleg, ha kézzel kenték a spermaölőt...ahoz miért is kellett látni a farkukat? nyes worship
2008. 08. 21. csütörtök 12:09  #133
MmePrune MmePrune VIP Admin
" (Ezért eléggé megharagudtam rájuk, hiszen szerintem elég lett volna a tubusból benyomni, de azt állították, hogy az nem elég, mert be is kell masszírozni. Meg is mutatták a használati utasítás cetlijét.) "-----> szerinted hogyan lehet kézzel bemasszírozni oda bármit is? egyértelmű, hogy farokkal kellett megtenni
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 12:00

"Bármikor hatolok bele, pont olyan szoros, mint régebben."...amennyiben ez így van, akkor egy jó vastag borítékkal Keresd fel a Kedvesed nőgyógyászát, hogy volt olyan kedves és a szülés után jó szűkre varrta a Párod Vagináját!

Érdekes számomra, hogy Kedvesed már látta a haverok farkát (gyanítom merev állapotban) ám Te nem vagy buzi, ezért nem Méricskélted!
Képzeld én sem vagyok buzi, de foci után ha zuhanyzunk látjuk egymás farkát...igaz nem merev, hanem ernyedt állapotban, ami becsapós lehet a méret tekintetében...
Azt azért nem baj, ha Tudod, hogy kurvára semmi köze a punci szűk mivoltának megmaradása tekintetében, hogy volt-e benne egy vastagabb farok, vagy sem...

"Mikor elvettem az ártatlanságát, azt mondta: nagyon örül, mert eddig olyan szűk volt, hogy még a pisilés is nehezen ment neki." ...ezzel a mondattal sikerült alúlmúlnod még Önmagad is... nyes
Bazz...Te vagy agyilag egy 10 éves színtjén Vagy, vagy valami szekta mosta ki az Agyad helyét...vagy a mi szórakoztatásunkra Találsz ki ekkora baromságokat, ez esetben az abszurd humor terén nálam Te Viszed a pálmát!

Mellesleg, ha kézzel kenték a spermaölőt...ahoz miért is kellett látni a farkukat? nyes worship
2008. 08. 21. csütörtök 12:00  #132
T-A-M T-A-M VIP

2008. 08. 21. csütörtök 08:51  #131
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Szia Charlotte!
Ismerek egy ősrégi módszert, igaz tudományosan nem tudom megindokolni, de ez nem baj, mert ezzel a feltalálók is így vannak. Csak később tudják megindokolni, hogyan működik. Bízhatsz bennem, már többször sikerült. "Állok" a rendelkezésedre..

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2008. 08. 21. csütörtök 08:47
Jó lenne már, ha valaki tudományosan levezetné, hogyan lesz valójában a gyerek, mert lehet, hogy ezért nem sikerül összehozni a másodikat nekem.

vigyor
2008. 08. 21. csütörtök 08:47  #130
Törölt felhasználó (21812)
Jó lenne már, ha valaki tudományosan levezetné, hogyan lesz valójában a gyerek, mert lehet, hogy ezért nem sikerül összehozni a másodikat nekem.

vigyor
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 06:33
Ha emlékeim nem csalnak, ez ugy történt az asszonyka ugy döntött beül olyan vizbe amibe a sok jóbarát spermája uszkál, hamár benn volt tanga félrehúzva, vákum beszippant, 2 jóbarát aki ezt figyeli és bizonyit
iyen egyszerű ez
2008. 08. 21. csütörtök 06:33  #129
Molly_anyó Molly_anyó
iyen egyszerű ez
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 20. szerda 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP
2008. 08. 20. szerda 23:14

Fúbakker, te nagyon tudsz valamit, ha külföldről is sikerült megtermékenyítened az asszonyt.

hehe

a fórumtársak hülyítésének fontos szabálya, hogy nem mondunk ellent saját korábbi hsz-ünknek. ezentúl tessék jobban figyelni!
2008. 08. 20. szerda 23:25  #128
tom1019 tom1019 VIP Admin
szerintem ez jobb, mint a VICC topic! eplus2
hozzáteszem a hülyeségekre a lányok nagyon jól reagálnak, rettenetesen figyelmesek, és logikusan tudják követni az eseményeket...ez sajnos ránk (és kedves heidt) nem igazán jellemző tulajdonság! worship hehe
2008. 08. 20. szerda 23:14  #127
Törölt felhasználó (21812) VIP

Fúbakker, te nagyon tudsz valamit, ha külföldről is sikerült megtermékenyítened az asszonyt.

hehe

a fórumtársak hülyítésének fontos szabálya, hogy nem mondunk ellent saját korábbi hsz-ünknek. ezentúl tessék jobban figyelni!
2008. 08. 20. szerda 22:23  #126
vazelinator vazelinator VIP Admin
- köldök (egyikünké sem dudorodik ki)

ez a lévágástól függ, és atól is hogy édes anyukád fog egy gézdarabot össze sodorja és benyomja a köldököt vele és oda ragasza. te hát beállitható
2008. 08. 20. szerda 18:43  #125
Rambika14 Rambika14
egyrészt a DNS nem egy vegyi izé,hanem egy biológiai izé ami nagyon bonyolult vegyi összetevőkből áll
"nagyon örül, mert eddig olyan szűk volt, hogy még a pisilés is nehezen ment neki."-ezt hogy érted????a kettőnek mi köze egymáshoz?
én nem vonok kétségbe semmit,mert a villám is becsapott már kétszer ugyanoda,tehát minden megtörténhet,de akkor is...
2008. 08. 20. szerda 13:43  #124
krakatoa krakatoa
Jaj, most miért gonoszkodtok heidt-tel?!
Nem szégyenlitek magatokat? Ugyan is két variáció van: Ha szóról-szóra igaz amit leírt, akkor miért jó az nektek, ha kételyt ébresztetek benne, és esetleg ezért tönkre teszitek a házasságát, csak hogy nektek legyen igazatok?
Ha pedig csak bennünket szórakoztat az irományaival, akkor minden tiszteletem az írókat megszégyenítő fantáziavilága miatt!
Én minden esetre élvezettel olvasom a történeteit! worship
2008. 08. 20. szerda 12:36  #123
Jenó Jenó
Ezt, nem hiszem el....komolyan mondom nem hiszem el !!!

Szilva...őszintén tisztellek, és imádlak, az ilyen hsz-id miatt ! wink

(utólagos: Sam, látom téged is megfogott az eset ! nyes )
/ 16