Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bi és hetero párok vágyira egy harmadik

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 05:53  #3014
zoljo zoljo
Sziasztok, ma délelött lenne pár aki szívesen találkozna?
tegnap 15:09  #3013
Duplicat Ludos Duplicat Ludos VIP
2025.01.18.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye::
Retro buli(hamburger)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás.)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.Nyilt hètvége!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
tegnap 10:08  #3012
SexyCouple700 SexyCouple700
Sziasztok! Fiatal szolnoki pár keres hölgyet a hölgy tag örömére.20-35 èv közöt Az aktusban mind a három fél részt venne oly módon, hogy a férfi tag csak a saját párját kényeztetné, míg a hölgy tag a párját, illetve a másik nőt. Helyet tudunk biztosítani. Vékony, alacsony, hosszú hajú lányok előnyben!
tegnap 08:36  #3011
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
tegnap 08:07  #3010
Spezial Spezial
Holnap estére keresünk Párt, nőt,ffit akinek lenne helye is egy kis kellemes időtöltésre! Eger, Salgótarján és Gyöngyös környékéről messzebbre nem szeretnénk utazni!
tegnap 07:33  #3009
Barbi79 Barbi79
Kecskemét-Budapest vonalon keresünk leginkább párokat adatlapunk alapján.
Privát üziket várunk
2025. 01. 16. csütörtök 11:34  #3008
Jozsi1975 Jozsi1975
Párokkal.ismerkednenk.akik valoban sexelni is akarnak es plane!! Nincsennek el.szallva maguktol!!!
2025. 01. 16. csütörtök 11:19  #3007
Maganyospasi38 Maganyospasi38
Hölgyek társaságát keresem!
Erotikus masszázs és egyéb kényeztető finomságok!
Részletek az adatlapomon!
2025. 01. 15. szerda 21:49  #3006
Movie Movie
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
2025. 01. 15. szerda 19:19  #3005
Pentig35 Pentig35
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
2025. 01. 15. szerda 13:36  #3004
mr.tom1973 mr.tom1973
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
2025. 01. 15. szerda 12:37  #3003
Maganyospasi38 Maganyospasi38
Hölgyek társaságát keresem!
Részletek az adatlapomon!
2025. 01. 14. kedd 19:09  #3002
Oneobject25 Oneobject25
Fiatal 20-as srác nagy libidóval érdeklődik párok és hölgyek után. Bármit, bárkit meghallgatok, csak hetero alapon. Utazni tudok, kamuk vagy komolytalanok ne írjanak. Köszönöm.
2025. 01. 14. kedd 16:49  #3001
Miegyparvagyunk1980 Miegyparvagyunk1980
Sziasztok 38/45 Pár vagyunk .part keresünk kezdők vagyunk ezen a téren
2025. 01. 14. kedd 08:52  #3000
cuki fiuka cuki fiuka
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
2025. 01. 14. kedd 08:28  #2999
Libertynus Libertynus
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
2025. 01. 14. kedd 07:55  #2998
Bisexromapsi Bisexromapsi
50 es nejem roma dugatnam kukkolnek vagy hármas Bp hely kell szőrös punci jó popo
2025. 01. 14. kedd 07:37  #2997
2024párban 2024párban
Nagy farkú pasit keresünk.. Hétvégére
2025. 01. 14. kedd 07:03  #2996
Barbi79 Barbi79
Kecskemét-Budapest vonalon keresünk leginkább párokat adatlapunk alapján.
Privát üziket várunk
2025. 01. 13. hétfő 13:47  #2995
Marsapeti Marsapeti VIP
Sziasztok! Párommal aki 35é vékony alkatú, csinos hölgy szeretnénk 16-ÁN csütörtökön egy 2L 4 pasi felállást Bp-en a 7 kerületben. Most elsősorban plusz párt vagy a hölgyet szeretnénk megtalálni. Egyeztessünk ha neked/nektek jó lehet!
/ 151