Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bi és hetero párok vágyira egy harmadik

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 06:30  #4093
MGy pár43 MGy pár43
Sziasztok. Junius 6. Estére keresünk max. 30 éves korig legalább 3 sportos alaktú pasikat! Budapest es környékéről!
Legjobb lenne egy baráti csapat de külön is jöbetsz! 40+ milf feleségem kényezetésére! Csak víberen komonikálunk!
vigyor5
ma 06:26  #4092
KanosZoli KanosZoli
Sziasztok
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
tegnap 22:55  #4091
spawn42 spawn42
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
tegnap 22:51  #4090
BUKKAKE BUKKAKE
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban,vagy Nálad,nálatok,férjed eĺőtt.Kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...lehetsz tapasztalatan is,szívesen beavatlak,és bevezetlek az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
tegnap 18:54  #4089
Vitya40 Vitya40
Sziasztok.
Esetleg kèt fiatal bull akad itt,hosszabb távra,egy szexi hotwife kènyeztetèsère?
Adatlap szerint,borotvált,nagy intimmel rendelkező,jókèpű pasik jelentkezèsèt várjuk.
2026. 05. 17. vasárnap 23:27  #4088
Lulu- Lulu-
Szeretoi par keres harmasra budapesti, lehetoleg hellyel rendelkezo bi vagy heteroflex pasit smile

Csak annak reagalunk, aki ir valamilyen elerhetoseget!

Erika es Levente
2026. 05. 17. vasárnap 19:13  #4087
Kíváncsi96 Kíváncsi96 VIP
Sziasztok
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
2026. 05. 17. vasárnap 18:01  #4086
live1111 live1111
Szia, párok lányok, kicsi farkam szopjátok,
2026. 05. 17. vasárnap 12:55  #4085
elvezzaszamba28 elvezzaszamba28 VIP
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
2026. 05. 17. vasárnap 12:34  #4084
bswpar bswpar
Part keresünk ma delutan Pesten
2026. 05. 17. vasárnap 08:56  #4083
Kukika69 Kukika69
/Perverz/- Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!! //// wink
2026. 05. 16. szombat 15:36  #4082
Movie Movie
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
2026. 05. 12. kedd 11:38  #4081
Manna Ventura Manna Ventura
Adatlapunk alapján szexpartnereket keresünk. Az esetleges megkereséseket privát üzenetben várjuk.
Köszönjük a figyelmet.
Manna és Roli
2026. 05. 12. kedd 11:15  #4080
elvezzaszamba28 elvezzaszamba28 VIP
Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten
Ha érdekel írj
Helyem van
2026. 05. 12. kedd 07:37  #4079
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
2026. 05. 12. kedd 06:07  #4078
MGy pár43 MGy pár43
Sziasztok. Gang-Bangre keresünk fiatal fiúkat 45 éves feleségnek! Minimum 3 pasi! Egy magadba ne is írj csak ugy ha van haverod akivel jönnél! Budapesten!
2026. 05. 12. kedd 05:58  #4077
Tomii29 Tomii29
Sziasztok!

Ma estére szívesen találkoznánk egy csinos, fiatal párral egy kellemes, jó hangulatú este eltöltésére.
Budapestről indulunk, és körülbelül 100 km-es körzetben tudunk utazni.

Ha szimpatikusak vagyunk, írjatok privátban!
2026. 05. 11. hétfő 20:18  #4076
boka19 boka19
Sziasztok!

Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.

Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???

Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.

Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
2026. 05. 11. hétfő 20:07  #4075
live1111 live1111
Egy párhoz csatlakóznék, kicsi farkamat, csak szopatnám partiban
2026. 05. 11. hétfő 19:45  #4074
Janitdi Janitdi
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
/ 205