Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bi és hetero párok vágyira egy harmadik

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2026. 05. 11. hétfő 05:13  #4073
live1111 live1111
Kicsi farkamat kellene jó keményen leszopni
2026. 05. 10. vasárnap 00:40  #4072
live1111 live1111
Aranyos kicsi farkam van szereted?
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (2026. 05. 08. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 08. péntek 11:01
Szopnék Kecskeméten
Helyem van
Írj
2026. 05. 08. péntek 17:42  #4071
Janitdi Janitdi
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
2026. 05. 08. péntek 11:01  #4070
elvezzaszamba28 elvezzaszamba28 VIP
Szopnék Kecskeméten
Helyem van
Írj
2026. 05. 08. péntek 07:25  #4069
harry88 harry88
Sziasztok!

Ma, holnap szívesen találkoznánk fiatal csinos párral, hölggyel Sümegen! Szóló pasit nem keresünk!

Üdv,
L,H
2026. 05. 07. csütörtök 09:01  #4068
Catwumen Catwumen
Sziasztok szombaton Bp szívesen találkoznánk hozzánk illő párokkal nem csak kávézásra ZsuTi smile
2026. 05. 07. csütörtök 09:00  #4067
Mexxes5 Mexxes5
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!4.-13.ker.
2026. 05. 07. csütörtök 05:15  #4066
Paroskaland2 Paroskaland2
Sziasztok. Szombat estére keresünk bevállalós HÖLGYET. Ha van kedved egy édeshármashoz,akkor írj nekünk. Utazás nem gond,de helyünk is van
2026. 05. 05. kedd 20:29  #4065
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!! Privátba írj finom finom finom finom
2026. 05. 04. hétfő 15:15  #4064
cincogi cincogi
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
2026. 05. 04. hétfő 07:13  #4063
Lulu- Lulu-
Szeretoi par 30-50 kozotti, budapesti hellyel rendelkezo biszex pasit keres hetkoznapra…elony a szep meret es az edging tapasztalat smile

Uzenetben irj whatsappot, vibert vagy google chat elerhetoseget smile
2026. 05. 04. hétfő 02:36  #4062
szuzsrac04 szuzsrac04
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
2026. 05. 03. vasárnap 15:23  #4061
Mámor6o Mámor6o
Pár hölgy tagját kényeztető masszázsban részesíteném a párja jelenlétében is!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
2026. 05. 03. vasárnap 10:43  #4060
Movie Movie
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
2026. 05. 03. vasárnap 06:32  #4059
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat! finom / Párok - lányok +srácok finom
2026. 05. 03. vasárnap 06:16  #4058
pasikamtanga pasikamtanga
Szia! Szeretek kamera elött tangában masztizni, izgató amikor néznek főleg ha még írják is, hogy mit csináljak! Ha érdekel a dolog írj! teamson vagy gmailon tudok kamerázni!
2026. 05. 01. péntek 12:00  #4057
pasi78 pasi78 VIP
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
2026. 05. 01. péntek 11:19  #4056
der.medve2.0 der.medve2.0
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
2026. 05. 01. péntek 10:59  #4055
Libertynus Libertynus
Sziasztok!

Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
2026. 05. 01. péntek 01:48  #4054
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat! wink finom
/ 205