Sziasztok.
Ma reggeltől diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Ma reggeltől diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Olyat, aki rugalmas. Helyünk, kocsink van.
Ha érdekel írj, elérhetőséggel együtt!
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Olyat, aki rugalmas. Helyünk, kocsink van.
Ha érdekel írj, elérhetőséggel együtt!
Sziasztok! Ki van ma párjával, aki nyitott egy 4-esre Ráckevén a Dunapart Feszten? Fogadni tudnunk.
Legyen önkritikád, mi egy fiatal (szerintünk) szexi házaspár vagyunk. Fiatalabbat, idősebbeket is szívesen fogadunk, csak hozzánk hasonló intelligenciát, szimpátiát, rugalmasságot várunk.
Legyen önkritikád, mi egy fiatal (szerintünk) szexi házaspár vagyunk. Fiatalabbat, idősebbeket is szívesen fogadunk, csak hozzánk hasonló intelligenciát, szimpátiát, rugalmasságot várunk.
Bi hölgyet keresünk 3. nak Párként. (Bi hölgy és Hetero ffi)
Sziasztok!
Párt keresek hosszabb távra Bp és környékéről. Független biszex vagyok.
Párt keresek hosszabb távra Bp és környékéről. Független biszex vagyok.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Sziasztok! Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni! Kocsi hely van! Írj ha érdekel.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
50-es szentendrei párként keresünk sportos, enyhén bi, jóhumorú, kisfarkú pasit... akár rendszeres házibarátnak! Függetlenség, fotó előny!!!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Helyesbítés! --Sziasztok, ismét házibulit szervezünk Debrecenben 11.-én szombaton.. Helyünk van. 2 pár velünk együtt és egy hölgy. Keresünk pasikat a három csajszinak amolyan mini gang bang házibuli. Fontos az inteligencia, és a kémia. Ezért minimum viber , telefonbeszélgetés és képek, ami természetesen nekünk is van. Igen fogunk kérni arcképest is. Ha van párod és nem érsz SZOMBAT este , nem ezt a bulit keresed. 45 éves korig sportos vagy vékony srácokat preferáljuk. Nagy intim előny. Várjuk a jelentkezésket smile Esetleg még egy pár belefér.
Sziasztok korban hozzánk hasonló párt keresünk szeretői kapcsolatra! Az az külön találkákra keresün kifejezetten csak párokat, pestmegyében!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. elsősorban Miskolc és környéke, de ésszerű távolság megoldható.
Sziasztok Krisztián vagyok 38 éves !
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás nap
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás nap
Sziasztok! Lányt, Hölgyet keresek aki kényeztetne orálisan. Meghálálnám úgy ahogy neki megfelelő.... Normális, intelligens, egészséges pasi vagyok. Utazni tudok .
Feleségemmel keresünk kizárólag lányt, hogy kamerázzon, amig mi szexelünk. Üzeneteket privátban várjuk.
Sziasztok
Itt Csongrád megyében keresek igényes lányt/hölgyet magam illetve párom részére
Itt Csongrád megyében keresek igényes lányt/hölgyet magam illetve párom részére
Sziasztok
Itt Csongrád megyében leresek igenyes lányt /hölgyet magam illetve párom részére.
Itt Csongrád megyében leresek igenyes lányt /hölgyet magam illetve párom részére.