Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Gyere fel hozam egy jó olajos fasz maxast garantáltan nagy elvezetett fogsz érezni közbe kicsi orálisan fel állítom majd kifejem olajjal irj
Sziasztok! Hetero vagy bi pàrhoz szívesen csatlakoznék.Normalis,igényes srác vagyok.
Diszkrét szopasra valaki lehetsz hetero ős szophatsz te is Pesten keres menek is hozzád ki
Sziasztok ma estére keresünk fiút hetero alapon hármas szexre.
Csak Budapesten ès aberáltak kerüljenek
Csak Budapesten ès aberáltak kerüljenek
Szia! Hellyel rendelkező aranyos érett hölgyet keresünk .Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Északi régió
Diszkréció adott!
Északi régió
Szia! Hellyel rendelkező aranyos érett hölgyet keresünk .Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Északi régió
Diszkréció adott!
Északi régió
Sziasztok.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sexy fiatal pár vagyunk párral vagy lánnyal taliznánk vékony sportos ak vagyunk max 40 éves korig keresünk
Sziasztok! Ma nap (03.06) Debrecenben szívesen töltenem az estét egy jó fej, intelligens, csinos pár társaságában bármilyen felállásra. Helyem van, tapasztalattal rendelkezem ezen a területen. 33 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, nyitott, diszkrét férfi vagyok.
Írjatok bátran.
Írjatok bátran.

Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok!
Hölgyet keressük!!Helyünk van....Pécsiek előnybe
Hölgyet keressük!!Helyünk van....Pécsiek előnybe
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék hozzátok a hölgy örömére
(Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2025. 03. 05. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 08:50
Sziasztok keresünk fiút hetero alapon hármas szexre szombaton estère Max korhatár 27 ès csak Budapestiek èrdekelnek.
Keresek olyan kiváncsi hetero urat,srácot akimegőrül a szép puncikért,és szivesen hokizna velem izgató masztizós csajos videókra,van pár finom punci illatú bugyim is.Igényes ápolt Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok,főként esténként érek rá vagy hétvégén napközben is.Csak puncimániások irjanak és olyan aki tényleg akar is és eli is jön hozzám.Köszönöm!
Sziasztok keresünk fiút hetero alapon hármas szexre szombaton estère Max korhatár 27 ès csak Budapestiek èrdekelnek.
Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Én benne lennék de nincs helyem
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (2025. 03. 05. szerda 03:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 03:34
Budapesti 50es bisex romapar keres pasit bi pasit cuckold ill 3as sexre hely kell
Budapesti 50es bisex romapar keres pasit bi pasit cuckold ill 3as sexre hely kell
Sziasztok Szombaton estère keresünk párt női bi párcserès szex a cèl
Budapesten van lakás is .
Budapesten van lakás is .
Sziasztok!
Biszex párt keresek tartalmas barátságra, Bp és környékén
Biszex párt keresek tartalmas barátságra, Bp és környékén