Sziasztok!
Biszex párt keresek tartalmas barátságra, Bp és környékén
Biszex párt keresek tartalmas barátságra, Bp és környékén
Sziasztok!
27 éves szabolcsi srác vagyok.
Van itt pár akihez csatlakozhatnék?
Fotóim vannak feltöltve.
Üdv: Béci
27 éves szabolcsi srác vagyok.
Van itt pár akihez csatlakozhatnék?
Fotóim vannak feltöltve.
Üdv: Béci
Március 8. Szombat estére keresnénk privát kis swinger bulit vagy párral ismerkednénk. Csak pasik ne írjanak.
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Sziasztok!
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp-i bi hölgyet keresünk
Sziasztok!
Ma 4 óra magasságában PÁRT keresnénk.
Fogadni tudunk,Budapesten.
Egy kis apróság: fő cél,hogy egy másik csajszi kinyaljon.
Párcsere egyenőre,orálisan.
Viber/googlechat
Képeink láthatóak,akinek engedjük!
Csak BP/PÁR!!!!
Ma 4 óra magasságában PÁRT keresnénk.
Fogadni tudunk,Budapesten.
Egy kis apróság: fő cél,hogy egy másik csajszi kinyaljon.
Párcsere egyenőre,orálisan.
Viber/googlechat
Képeink láthatóak,akinek engedjük!
Csak BP/PÁR!!!!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Hosszútávra keresek egy megfelelő partnert.
Az ideális partner egy karakán , jó humorral megáldott nő, aki szereti ha partnere kellően határozott, domináns az ágyban.
Nem zavar ha van férjed vagy családod.
Az ismerkedés diszkrét keretek között zajlik.
Alapvetően nem reménykedem abban ,hogy ezt elolvasva felkerestek ,de adok egy esélyt ennek is.
Magamról annyit árulnék el, hogy férfias (sportos de erős testalkat, nem az a vékony) , sportos életmódot élő férfi vagyok.
Kellően domináns , s határozott. Tudom mit szeretnék.
Hosszútávra keresek komoly partnert ,de azért én sem vagyok ártatlan kis angyal, tehát nem zavar ha van férjed.
188 cm magas vagyok, kellően potens, és kitartó minden téren.
S ami talán az egyik legfontosabb csak, hogy elkerüljük a fölösleges köröket.
Uraim.... én heteroszexuális férfi vagyok. Neeeem csak heteroszexuális életmódot élő ,de amúgy nyáron is olyan meleg mint télen a radiátor típus, így megköszönném ,ha nem írnátok rám.
100% hetero . Köszönöm.
Hosszútávra keresek egy megfelelő partnert.
Az ideális partner egy karakán , jó humorral megáldott nő, aki szereti ha partnere kellően határozott, domináns az ágyban.
Nem zavar ha van férjed vagy családod.
Az ismerkedés diszkrét keretek között zajlik.
Alapvetően nem reménykedem abban ,hogy ezt elolvasva felkerestek ,de adok egy esélyt ennek is.
Magamról annyit árulnék el, hogy férfias (sportos de erős testalkat, nem az a vékony) , sportos életmódot élő férfi vagyok.
Kellően domináns , s határozott. Tudom mit szeretnék.
Hosszútávra keresek komoly partnert ,de azért én sem vagyok ártatlan kis angyal, tehát nem zavar ha van férjed.
188 cm magas vagyok, kellően potens, és kitartó minden téren.
S ami talán az egyik legfontosabb csak, hogy elkerüljük a fölösleges köröket.
Uraim.... én heteroszexuális férfi vagyok. Neeeem csak heteroszexuális életmódot élő ,de amúgy nyáron is olyan meleg mint télen a radiátor típus, így megköszönném ,ha nem írnátok rám.
100% hetero . Köszönöm.
Párokkal szeretnénk ismerkedni párcserés szexre!
Ha lenne valós pár akkor privát üzit várunk....
Ha lenne valós pár akkor privát üzit várunk....
Paks környékén biszex pár? Pár vagyunk!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Paks környékén biszex pasi, de elsősorban pár?
Sziasztok, ma este Nő vagy pár aki szívesen találkozna?

Sziasztok. Párral ismerkednek akár mindkét fél örömére. Esztergom környéke
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Első alkalommal keresünk feleségem számára szóló pasit!
Előny a győri/ Győr környéki lakóhely.
Ideális jelölt: 35-42 éves, kifejezetten sportos/izmos alkat, jó megjelenésű, sármos.
Magas IQ/EQ elvárt!
Várunk egy rövid bemutatkozó levelet, mint első szűrő. Ha ez alapján szimpatikus vagy, folytatjuk az ismerkedést képcserével!
Várjuk a megkereséseket!
Üdv,
Harry
Első alkalommal keresünk feleségem számára szóló pasit!
Előny a győri/ Győr környéki lakóhely.
Ideális jelölt: 35-42 éves, kifejezetten sportos/izmos alkat, jó megjelenésű, sármos.
Magas IQ/EQ elvárt!
Várunk egy rövid bemutatkozó levelet, mint első szűrő. Ha ez alapján szimpatikus vagy, folytatjuk az ismerkedést képcserével!
Várjuk a megkereséseket!
Üdv,
Harry
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok. Nő vagy pár aki szívesen ismerkedne?
Pasikkal ismerkednénk budapest és környékén olyannal akit nem zavarna még egy pasi plussz! Jöhetsz a abarátoddal is ha sportos helyes pasik vagytok!