40-es Par keres ma estére camsexre part, lanyt, ff!
Szép napot nektek!
Esetleg pasi nem jöhet számításba?
Szemet gyönyörködtető a hölgy.
Köszönöm (Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 01. 08. szerda 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg pasi nem jöhet számításba?
Szemet gyönyörködtető a hölgy.
Köszönöm (Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 01. 08. szerda 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 08. szerda 07:08
Sziasztok. 01.11 szombat estére keresünk helyes találkozni is akaró párt Budapest vagy környékén :(
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Jelenleg is aktívan működő 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet Nagykanizsán jan. 14.-én délelőttre. De akár hosszútávra is, a bejövünk egymásnak.
Sziasztok.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok. 01.11 szombat estére keresünk helyes találkozni is akaró párt Budapest vagy környékén :(
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki //////örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / kukkolnék is csak párokat /<>///;:;///
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Hölgyeket keresek szexmentes kényeztetésre!
További részletek az adatlapomon!
Hellyel rendelkező fiatal magyar párt keresünk közelünkben.
Hölgyek társaságát keresem!
Szia Sziasztok!
Február 19-23 között Demjénben leszünk szívesen taliznánk lánnyal párral.Fital fiú is írhat! Egyedülálló fiúnál max 30 èves kor ig !
Február 19-23 között Demjénben leszünk szívesen taliznánk lánnyal párral.Fital fiú is írhat! Egyedülálló fiúnál max 30 èves kor ig !
Sziasztok! Párt keresek közös idotoltesre.35 éves igényes pasi vagyok. Sok mindenre nyitott.
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Igényes párokat keresünk max 40eves korig sportos igényes sexy fiatal pár vagyunk utazni fogadni tudunk.
Sziasztok!
Január 2-án ma vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Január 2-án ma vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (2025. 01. 01. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 01. szerda 08:13
Január 4.-re keresünk sexre embereket pestmegyéből . Nyitottak vagyunk sok mindenre !
Január 4.-re keresünk sexre embereket pestmegyéből . Nyitottak vagyunk sok mindenre !