Fiatal duci kövér lányokat keresek
Hellyel rendelkező fiatal párt keresünk közelünkben, vagy igényes magyar pasit!
Boldog új évet, minden valós csoport tagnak!
Sziasztok! Ma estére 3-as szórakozáshoz keresünk szóló lányt illetve hölgyet, hetero pár vagyunk.
Szívesen búcsúztatnám az évet valós pár, párok társaságában Kaposváron vagy környékén. Nem csak és kizárólag szex céljából, lényeg hogy jó hangulatban, vidáman, lazán várjuk az új évet.
Sziasztok!
Január 4. szombatra keresünk szóló lányt, esetleg korunkbeli párt, Győrben!
Január 4. szombatra keresünk szóló lányt, esetleg korunkbeli párt, Győrben!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok! 18 éves miskolci bi srác vagyok, alkalmira vagy valami hosszabb távú dologra keresek igazából bárkit úgyhogy nyugodtan írjatok!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Közös örömszerzès cèljából keresek hölgyet illetve párt. Hèten tudnánk találkozni tölcsünk el egy kis időt egymással akár hosszútávon is.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!Dél-Pest!
Sexpartnereim keresném ma napközben!Dél-Pest!
22 éves barátnőmmel fiút keresünk harmadiknak hetero alapon csakis instán válaszolok k.felix1992
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Hellyel rendelkező PÁROKKAL szívesen ismerkednénk csere nélküli egymás előtti szexre.
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ,Sportos igényes férfi keres privi .
Sziasztok.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok! Párt keresünk, adatlapunk szerint!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok Nem csak szilveszterre.. de légyszíves ne kamu bi legyél.. )) Minden más az adatlapunkon megtalálható ))
———Budapesten érett part keresek rendszeres szexre, diszkrét megbízható vagyok. ——