Sziasztok ma este szívesen sexelnék bisex párral BP p. Megye
Sziasztok!Párként párt keresünk, csak párt. Biszex női taggal. Utazás nem jelent gondot. Viszont nem vagyunk a szimpátia randi hívei, inkább a lényegre törekednénk.
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
sziasztok szívesen csatlakoznék egy kellemes párhoz harmadiknak ......pm
Nahát? És ki a lány?
(Ez egy válasz Szexf28 üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 08. vasárnap 17:50
Sziasztok.Ma este Érden párt.lányt fogadnánk.Bi lánytagú pár vagyunk.Utazni is tudunk.
Valós 20cm feletti intimméretü pasit keresünk hölgytagunk számára 150/50/23
D mell
Nyiregyhaza hely van
Foto holgyrol adatlapon
D mell
Nyiregyhaza hely van
Foto holgyrol adatlapon

Sziasztok!Párt keresek ma késő délutàni termæl nudis fürdőzés cuckold,hármas.Vagy nézd ahogy dugom a pàrod egy méretes szerszámmla.Heves megye
50+os,kapcsolatban élő pasiként,hasonló tulajdonságú hölgyet keresek szex kapcsolatra.
Kölcsönös szimpátia alapján,maximális diszkréció mellett.
Duci hölgyek előnyben. Esetleg párhoz is csatlakoznék.
Privátban válaszolj….
Kölcsönös szimpátia alapján,maximális diszkréció mellett.
Duci hölgyek előnyben. Esetleg párhoz is csatlakoznék.
Privátban válaszolj….
Párt lányt ffit keresek oralis jatekokra kor alkat nem számít
Most Bi pár keress, Bi párt, Urakat,, hölgyeket!
Hely van!Minél előbb írjatok! Minden jobban benne
vagyunk! Tabu az nem a mi világunk!Adjatok
számot, vissza hívunk! Csak ma, csak ma este!!!
aki el is tudd jönni!
Hely van!Minél előbb írjatok! Minden jobban benne
vagyunk! Tabu az nem a mi világunk!Adjatok
számot, vissza hívunk! Csak ma, csak ma este!!!
aki el is tudd jönni!
Aktív bi férfi tagú párral találkoznék, csütörtökön egész éjjel és pénteken napközben. Helyem van ahol fogadni tudok. Inkább a korban idősebb férfiak izgatnak. Én 33 éves, 168 cm, 70 kg full passzív fiú vagyok.
Sziasztok.Ma este Érden párt.lányt fogadnánk.Bi lánytagú pár vagyunk.Utazni is tudunk.
Sziasztok.
Veszprem és környékén keresek hölgyet vagy be szállnék harmadiknak hölgy örömére
Veszprem és környékén keresek hölgyet vagy be szállnék harmadiknak hölgy örömére
Sziasztok nagyob méretü maször minimum 20 cm hőlgy tag részére?Késö este.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Ismerkednénk Lányokkal ,párokkal elsősorban lányos játékokra. Mivel szinte lehetetlen ezen az oldalon mostanában összehozni , ezért esetleg hétköznap délutánokra keresünk potens nagyobb méretű srácokat egy kis locsolásra. Jössz, előveszed és spermában fürdettek a párommal. Imádom ahogy a cicimen folyik a forró sperma. Hozhatod a haverod is. Keszthely környékén van helyünk. Privátban írjatok.
Sziasztok!Párként párt keresünk, biszex női taggal. Nem bonyolítjuk túl a dolgot, ha képcsere után megvan a kölcsönös szimpátia, akkor azonnal készen állunk a nagy találkozásra.
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.