Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bi és hetero párok vágyira egy harmadik

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2022. 10. 11. kedd 14:10  #654
Törölt felhasználó (4657917)
Reptérnél ma este valaki?
2022. 10. 09. vasárnap 16:19  #653
NaturistGreen NaturistGreen
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
2022. 10. 09. vasárnap 13:07  #652
Vanderers Vanderers
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex Bp.-i sportoló srác!
2022. 10. 09. vasárnap 06:24  #651
gruppenpartiba gruppenpartiba
Sziasztok. Nagykáta környéki hölgyet keresek,aki eljönne velem rendszeres autós orálra.
2022. 10. 08. szombat 22:26  #650
Erzekipar Erzekipar
Pár keres péntekre (14-e) párt, lányt. Mindketten enyhe biszex érdeklődésűek vagyunk, enyhe domina vagy csak egymás előtti szex is érdekel minket. Belvárosi szálloda lenne, ott várunk. Egyedülálló ffi csak akkor írjon, ha izgatja, ha ketten szopjuk, és csak nézelődne, szex nélkül.
2022. 10. 08. szombat 16:37  #649
Daniel0000 Daniel0000
Ahogy látom kevés eséllyel találni itt partnert, de teszek egy próbát. Ma estére keresek valakit kedves, igényes hölgy vagy pár személyében. 21+ mérettel rendelkezem, csak akkor irj ha ez nem gond. Pest v pest megye, utazni tudok..ki akarok kapcsolódni!! :*
2022. 10. 08. szombat 12:24  #648
cuki fiuka cuki fiuka
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok. finom
2022. 10. 08. szombat 08:33  #647
Dave82 Dave82
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
2022. 10. 08. szombat 06:47  #646
Törölt felhasználó (4417992)
Pár vagy Nő akik nem csak pár órára keresnek partnert? Átlagnál nagoybb libidóval rendelkeznek akik 1-2 óra max inkább az étvágyat hozza meg, szeretnek bulizni és akár egész éjszaka, hétvégén, non stop élvezik az életet...együtt bármit. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis-van autóm.420 finom
2022. 10. 07. péntek 15:20  #645
magomat vetem magomat vetem
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
2022. 10. 07. péntek 08:20  #644
feketekandur feketekandur
Sziasztok,

hétvégi találkára keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.

Adatlapomat is keressétek fel!

Köszönöm
2022. 10. 07. péntek 07:55  #643
bisexpaaar2 bisexpaaar2
Párokat keresnénk full gabalyodásra!
2022. 10. 05. szerda 09:16  #642
bisexpaaar2 bisexpaaar2
Hétvégén párokkal találkoznánk full gabalyodásra!
2022. 10. 03. hétfő 16:50  #641
Swingercsaj Swingercsaj
Kedves tagok, urak hölgyek párok. Azért regiztem ide mert van egy gyönyörű igényesen kialakított maximális diszkrét szuper eldugott helyen lévő szomszéd mentes tanyám Szarvason. Ki szeretném használni időnként bulit szervezni gyönyörű nagy terasszal jakkuzival szaunával ellátva, bográcsozóval kerti grillezővel, tehát maximálisan alkalmas a több fős
bulizásra. Ehez keresek házaspárokat akik csatlakoznának házi swinger buliba, illetve segítenének a szervezéshez. Tel beszélgetés hölgyekkel alap feltétel..kamu érdeklődést azonnal tiltom. Pasival szólóba nem ismerkedem ..ketten nem jó bulizni bocsi. Első buli est október 9 vasárnap van megcélozva de egész évbe terveznék minden hónap vagy 2 havonta. Varom a jelentkezőket és tapasztalt házaspárokat, Illetve aki igénybe szeretné venni egy vagy akár több napra kéj lakra elbújni a világ elől , 10 fő ig az is megoldható. Pusz
2022. 10. 03. hétfő 13:23  #640
alex. alex.
41 éves kedves srác keres idősebb párt vagy hölgyet 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
2022. 10. 03. hétfő 12:50  #639
mr.tom1973 mr.tom1973
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
2022. 10. 03. hétfő 07:26  #638
bisexpaaar2 bisexpaaar2
Sziasztok. A hét végére keresnénk párokat négyes gabalyodásra!
2022. 10. 02. vasárnap 07:38  #637
szexeljünk 1 szexeljünk 1
Békés megyei pár? Privi!
2022. 10. 02. vasárnap 03:16  #636
Törölt felhasználó (4051762)
Sziasztok. Bármikor készen állok Tolna megye Szekszárd és környékén ( utazni tudok ) hogy a farkammal kortól függetlenül nőket elégítsek ki. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Nézetek meg a képeim és keressetek bizalommal.
2022. 10. 01. szombat 17:32  #635
Törölt felhasználó (4677080)
Üdv Urak!
Olyan 22-30!!! közötti sportos testalkatú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!

Amennyiben a kritériumoknak nem felelsz meg, nem fogunk válaszolni. Előre is köszönöm!
/ 158