Reptérnél ma este valaki?
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex Bp.-i sportoló srác!
Sziasztok. Nagykáta környéki hölgyet keresek,aki eljönne velem rendszeres autós orálra.
Pár keres péntekre (14-e) párt, lányt. Mindketten enyhe biszex érdeklődésűek vagyunk, enyhe domina vagy csak egymás előtti szex is érdekel minket. Belvárosi szálloda lenne, ott várunk. Egyedülálló ffi csak akkor írjon, ha izgatja, ha ketten szopjuk, és csak nézelődne, szex nélkül.
Ahogy látom kevés eséllyel találni itt partnert, de teszek egy próbát. Ma estére keresek valakit kedves, igényes hölgy vagy pár személyében. 21+ mérettel rendelkezem, csak akkor irj ha ez nem gond. Pest v pest megye, utazni tudok..ki akarok kapcsolódni!! :*
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Pár vagy Nő akik nem csak pár órára keresnek partnert? Átlagnál nagoybb libidóval rendelkeznek akik 1-2 óra max inkább az étvágyat hozza meg, szeretnek bulizni és akár egész éjszaka, hétvégén, non stop élvezik az életet...együtt bármit. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis-van autóm.420

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok,
hétvégi találkára keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
Adatlapomat is keressétek fel!
Köszönöm
hétvégi találkára keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
Adatlapomat is keressétek fel!
Köszönöm
Párokat keresnénk full gabalyodásra!
Hétvégén párokkal találkoznánk full gabalyodásra!
Kedves tagok, urak hölgyek párok. Azért regiztem ide mert van egy gyönyörű igényesen kialakított maximális diszkrét szuper eldugott helyen lévő szomszéd mentes tanyám Szarvason. Ki szeretném használni időnként bulit szervezni gyönyörű nagy terasszal jakkuzival szaunával ellátva, bográcsozóval kerti grillezővel, tehát maximálisan alkalmas a több fős
bulizásra. Ehez keresek házaspárokat akik csatlakoznának házi swinger buliba, illetve segítenének a szervezéshez. Tel beszélgetés hölgyekkel alap feltétel..kamu érdeklődést azonnal tiltom. Pasival szólóba nem ismerkedem ..ketten nem jó bulizni bocsi. Első buli est október 9 vasárnap van megcélozva de egész évbe terveznék minden hónap vagy 2 havonta. Varom a jelentkezőket és tapasztalt házaspárokat, Illetve aki igénybe szeretné venni egy vagy akár több napra kéj lakra elbújni a világ elől , 10 fő ig az is megoldható. Pusz
bulizásra. Ehez keresek házaspárokat akik csatlakoznának házi swinger buliba, illetve segítenének a szervezéshez. Tel beszélgetés hölgyekkel alap feltétel..kamu érdeklődést azonnal tiltom. Pasival szólóba nem ismerkedem ..ketten nem jó bulizni bocsi. Első buli est október 9 vasárnap van megcélozva de egész évbe terveznék minden hónap vagy 2 havonta. Varom a jelentkezőket és tapasztalt házaspárokat, Illetve aki igénybe szeretné venni egy vagy akár több napra kéj lakra elbújni a világ elől , 10 fő ig az is megoldható. Pusz
41 éves kedves srác keres idősebb párt vagy hölgyet 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. A hét végére keresnénk párokat négyes gabalyodásra!
Békés megyei pár? Privi!
Sziasztok. Bármikor készen állok Tolna megye Szekszárd és környékén ( utazni tudok ) hogy a farkammal kortól függetlenül nőket elégítsek ki. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Nézetek meg a képeim és keressetek bizalommal.
Üdv Urak!
Olyan 22-30!!! közötti sportos testalkatú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!
Amennyiben a kritériumoknak nem felelsz meg, nem fogunk válaszolni. Előre is köszönöm!
Olyan 22-30!!! közötti sportos testalkatú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!
Amennyiben a kritériumoknak nem felelsz meg, nem fogunk válaszolni. Előre is köszönöm!