Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok! Biszex párhoz betársulnék Privát üzenetet várok. Köszönöm
Sexpartnerem....partnereim keresném most!Bp.!Hely van!
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,főleg esténként érek rá.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,főleg esténként érek rá.
Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
valaki? lányok előnyben.. nyugat M.o
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
A hét második felére, Csütörtök-péntek esti szabadidővel keresek ápolt, igényes partnereket.
Sportos , magas, harmincas pasi vagyok , hely megoldható .
Az adatlapomon minden infó adott.
Sportos , magas, harmincas pasi vagyok , hely megoldható .
Az adatlapomon minden infó adott.
Sziasztok.Jani vagyok. Csak ma jó?
(Ez egy válasz Szexf28 üzenetére (2022. 04. 09. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 09. szombat 17:53
Sziasztok.
Ma új csajommal keresünk estére párt.
30 as pár vagyunk 18 intimű pasi és teltebb alkatú lány.
Érden fogadni tudunk.
Utazni is tudunk.
Privibe irjatok.
Érden fogadni tudunk.
Utazni is tudunk.
Privibe irjatok.
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Nyíregyházán kedves diszkrét párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Kecskeméten vagy környékén magas sexkulturával rendelkező hölgyet asszonyt keresek!!! Irj privatban ha erdekel!
Sziasztok!
40es pár vagyunk.
Szolnokmegyèben keresünk lányt kezdő biszex hölgytagunk örömère 3as együttlèthez!
Fiút nem!!!
Helyet megoldjuk, utazni tudunk!
Az ápoltság és higiénia fontos és elvárt számunkra! Korban nem vagyunk valogatosak!
Szèp napot!
40es pár vagyunk.
Szolnokmegyèben keresünk lányt kezdő biszex hölgytagunk örömère 3as együttlèthez!
Fiút nem!!!
Helyet megoldjuk, utazni tudunk!
Az ápoltság és higiénia fontos és elvárt számunkra! Korban nem vagyunk valogatosak!
Szèp napot!
Sziasztok.
Érden fogadni tudunk.
Utazni is tudunk.
Privibe irjatok.
Érden fogadni tudunk.
Utazni is tudunk.
Privibe irjatok.
Sziasztok!Szívesen ismerkedünk párral vagy lánnyal !
Sziasztok!Szívesen ismerkedünk párral vagy lánnyal mindenki örömére.
Pécsen és vonzáskörzetében ma vagy holnap a nap bármely szakában Nőt vagy Párt keresek nálad vagy nálam minden jóra! Írj elérhetőséget és egyeztetünk!
Párokkal és Hölgyekkel szeretnénk ismerkedni szexkapcsolatra.....
Ma valaki tali Bp. +100km?