Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Ma este valaki autós kaland ? Mi pár vagyunk lehetőség szerint párt keresnènk !
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Sziasztok
Budapesten lányt, hölgyet, párt keresek, szívesen meglátogatlak ha van helyed,vagy megoldom,ki veszek egy szobát
Budapesten lányt, hölgyet, párt keresek, szívesen meglátogatlak ha van helyed,vagy megoldom,ki veszek egy szobát
Sziasztok Február 25-27 között Duna Relax Hotelban leszünk Ráckevén párral vagy lánnyal szivesen taliznánk ott.
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Sziasztok.Hetvegere part fogadnank.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.
Mi semmit sem akarunk tőletek, csak jelezzük hogy csodálatosak vagytok
Adatlapunk alapján ismerkednénk,légyszi olvass és ha úgy érzed stimmelünk írj.
Puszi E&I
Puszi E&I
Sziasztok
Én egy 35 éves tetovált fiú vagyok, lányt, párokat keresek. Fogadni is tudok Várpalotán de bizonyos km belül utazni is tudok!
Én egy 35 éves tetovált fiú vagyok, lányt, párokat keresek. Fogadni is tudok Várpalotán de bizonyos km belül utazni is tudok!
Olyan nőt keresek aki csatlakozna hozzàm és pàrkènt keresnènk tovàbb.
Sziasztok Szolnok vagy környékén keresek olyan lány nőt aki pasit keres. Adatlapom van viberem van. Varom az üzeneteket .
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Jan. 21-25 közti Ausztiai síeléshez keresek társat, költségekkel nem kell foglalkoznod. Elkötelezettség és kötöttség mentessen. Privátban keress, mindent megbeszélünk…
Erősen orál pártiak vagyunk mindenki mindenkivel. Diszkréció ,ápoltság intelligens viselkedés adott és elvárt.Egyedülálló pasi csak uni bi alapon.Bi csaj és bi pár is írhat természetese. Max. Átlagos (15cm) szerszámmal az adatlapon leírtak alapján.Fénképes leveleket várunk az arctic2021bt@gmail.com címre
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék most hétvégén, esetleg egy pasit is keresek közös masztihoz! Utazni és fogadni is tudok!
-
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Ápolr vékony fiúka vagyok.
Hali. Hölgyet keresek Baranyából. Szászvár környékén minden finomságra! Írj privátba. Csók
Adatlapunk alapján keresünk Debrecenben.