Csinos nőt keresem vagy párt Nyiregyházán aki szeretne egy megbizhato potens pasit!
Sok spermam van extra kemeny farok.
.
Sok spermam van extra kemeny farok.
.
Sziasztok. Párként keresünk fiatalab fiút(nagy intimmel, sok sperma) vagy lányt közös estékhez , programokhoz. Tartós kapcsolat sok sok finomsággal :P Együtt bármit

Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Sziasztok. Szeged környékéröl keresünk , biszex pasit, vagy párt. A többit privátban.
Sziasztok pár vagyunk most szombat kora reggel keresünk pasit Hatvan, Gödöllő, Dunakeszi és környéke párt pasit csajt helyed legyen vagy motel hotel apartman viber is legyem
Sziasztok. Párként keresnénk fiatal fiút(nagy vagy extrém nagy mérettel
vagy lányt hosszútávú barátság, élvezkedések, közös programok, egész éjjel, hétvégén...amit csak szeretnénk együtt
Priv...

Lakásunkon fogadnánk párokat, lányokat többes szexre.
Kedves Hölgyek és Párok
A hosszú hétvégén napközbenre keresünk programot.
Ha valakit érdeklünk privátban jelezze.
A hosszú hétvégén napközbenre keresünk programot.
Ha valakit érdeklünk privátban jelezze.
Sziasztok 35/41par vagyunk 2022.02.05.szombat kora reggelre keresünk párt, lányt, pasit, helyünk nincs. Hatvan, Gyöngyös, Aszód, Gödöllő vonzás körzetből
Sziasztok. Nyáron Viren lányt,part fogadnèk. Részletekért írj.
Holnap Miskolc mellett 6utan párt fogadnánk
Sziasztok Szolnok vagy környékéről ismerkednék aki pasit keres írjon. Nők lányok párok maximum 40 éves korig köszönöm . Utazni tudok .
Webkamerás játékra keresünk hölgyet! A pár hölgy tagjával a párja jelenlétében !
Sziasztok párok hölgyek.
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék párral, hölggyel. Hosszabb távú kellemes élmények keresők előnybe! Helyet meg tudom oldani, de ha az megoldott, az utazás sem jelent gondot 100km en belül! Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba! Csak is kölcsönös szimpátia alapon keresek, és maximális diszkréció mellett!
Mindenkinek sikeres, élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék párral, hölggyel. Hosszabb távú kellemes élmények keresők előnybe! Helyet meg tudom oldani, de ha az megoldott, az utazás sem jelent gondot 100km en belül! Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba! Csak is kölcsönös szimpátia alapon keresek, és maximális diszkréció mellett!
Mindenkinek sikeres, élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
Sziasztok nő vagy par?
Hali.
Kortól független keresek hölgyet vagy párt heteró alapon.
Kortól független keresek hölgyet vagy párt heteró alapon.
Sziasztok! Most ezen a hétvégén szívesen talàlkoznék pàrokkal, srácokkal, utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok,
40-es baranyai házaspárral ismerkednék a hétvégén.
40-es baranyai házaspárral ismerkednék a hétvégén.
Kőbányán lennék ma délelőtt 3.-ik házaspárnál,vagy elhanyagolt feleséget ,csajszit keresek minőségi szeretkezésre ! Minden elképzelés megbeszélhető. Nagyon figyelmes vagyok !
Sziasztok!Ma délutánra keresek párt vagy bi pasit.Veszprémben van helyem!Uni/passzív vagyok.Írjatok