Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bi és hetero párok vágyira egy harmadik

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2024. 10. 20. vasárnap 11:09  #2774
Movie Movie
Téged kereslek ha már unod a sok kamus nöt,aki hiteget vagy egyáltalán nem válaszol neked.Irj ha már régen volt részed egy finom orálban..nálam jól fogod érezni magad,nézhetsz egy jó szexfilmet miközben én finoman kényeztetlek,viszonzást sem várok.Ha ezt a barátnödtöl,párodtól nem kapod meg akkor mindenképp irj és találkozzunk.helyem van,igényes ápolt kellemes külsejú srác vagyok Pestmegyéböl.Kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd!Köszönöm!
2024. 10. 19. szombat 13:20  #2773
Movie Movie
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
2024. 10. 19. szombat 10:11  #2772
BiszexPasi1991 BiszexPasi1991
Sziasztok! 10.21-én az estét Szigetvár (vagy környékén) töltöm, helyem lesz. Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy Biszex alapon, hölgy, esetleg férfi vagy férfi pár (itt azért már válogatósabb vagyok smile ). Én 32 éves jó megjelenésű, ápolt, intelligens, közvetlen, jó kedélyű férfi vagyok. Sok mindent ki lehet velem próbálni, tabu kevés van egészséges keretek között. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg a kommunikáció és hogy mindneki jól érezze magát
2024. 10. 18. péntek 22:19  #2771
Movie Movie
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
2024. 10. 18. péntek 18:41  #2770
der.medve2.0 der.medve2.0
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
2024. 10. 17. csütörtök 21:20  #2769
bizakodo69 bizakodo69
Sziasztok! Budapesti 54 éves kapcsolatban, de némileg nyitottan élő pasi csatlakozna hellyel rendelkező biszex párokhoz mindenki örömére. Férfiak között az orál izgató számomra! Odaadó kultúrált, 17/5 cm intimmel rendelkező pasi vagyok. Privátban várom a leveleket!
Üzenet módosítása
2024. 10. 16. szerda 18:51  #2768
BiszexPasi1991 BiszexPasi1991
ziasztok! 10.21-én az estét Szigetvár (vagy környékén) töltöm, helyem lesz. Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy Biszex alapon, hölgy, esetleg férfi vagy férfi pár (itt azért már válogatósabb vagyok smile ). Én 32 éves jó megjelenésű, ápolt, intelligens, közvetlen, jó kedélyű férfi vagyok. Sok mindent ki lehet velem próbálni, tabu kevés van egészséges keretek között. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg a kommunikáció és hogy mindneki jól érezze magát smile
2024. 10. 16. szerda 06:01  #2767
Törölt felhasználó (4759849)
Igényes intelligens magas pasi PÁRT keres Nyiregyházán.
Kizárólag heteró alapon
2024. 10. 15. kedd 11:31  #2766
Törölt felhasználó (4759833)
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
2024. 10. 15. kedd 08:50  #2765
lollent lollent
Budapesten keresünk 30 év körüli fiú-lány párként harmadik fiút behatolás-mentes cuckold játékra, izgalmakra. Írj PM-et.
2024. 10. 14. hétfő 05:27  #2764
Mivagyunk79 Mivagyunk79
Sziasztok, csütörtöktől -vasàrnapig a gyulai Corvinba leszünk, szívesen gabalyodnànk.
2024. 10. 14. hétfő 02:06  #2763
magomat vetem magomat vetem
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
2024. 10. 13. vasárnap 09:38  #2762
Latex2 Latex2
Sziasztok!45é. Szombathelyi pasi keresi azt a bevállalós Nőt aki a fordított felállást szereti és kedveli (Strap-on).Csakis kizárólag Te dugnál engemet akár többször is vagy hosszabb távon.Nem akarom elhinni,hogy nincs egy olyan Nő aki imádja a férfiak fenekét jól szét dugni??Az sem jelentene akadályt ha párban élsz kizárólagos alapon csakis Te mint Nő dugnál engem.Nagyon szeretném már ha műfarokra lennék húzva.
2024. 10. 13. vasárnap 06:18  #2761
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
2024. 10. 12. szombat 20:15  #2760
páratlanpárospest páratlanpárospest
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?Sportos kan keres !Privi csak aki komolyan gondolja .
2024. 10. 12. szombat 11:10  #2759
cuki fiuka cuki fiuka
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
2024. 10. 12. szombat 04:56  #2758
renieszoli renieszoli VIP
Sziasztok mai nap folyamán szívesen ismerkednènk párral , lánnyal Demjénben.
2024. 10. 11. péntek 11:15  #2757
renieszoli renieszoli VIP
Sziasztok 11-13 között Demjénben leszünk pènteken szombaton estère keresünk fiút max 30 èves kor ig hetero alapon hármas szexre.
2024. 10. 10. csütörtök 20:17  #2756
parsex parsex
30-50 közötti párt vagy lányt keresnénk valós élményekre...
2024. 10. 10. csütörtök 12:57  #2755
mr.tom1973 mr.tom1973
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
/ 193